Versengő Vas és Zala megyei diákok

2016.06.26. 08:06

12 tantárgyból 83 tanuló indult.

A Suli Harmónia-2007 Gyermekeket Segítő Alapítvány második alkalommal rendezte meg Vas és Zala megye iskolái közötti tanulmányi versenyt. A megmérettetésen 34-en lettek az alapítvány legjobbjai.

A rendezvényen köszöntő beszédet mondott Vigh László országgyűlési képviselő úr az alapítvány felügyelő bizottságának elnöke. Kiemelte az iskolák szerepét a kis falvak jövője érdekében. Ehhez összefogás kell. Példa erre, ahogy szerdán a magyarok egy emberként szurkoltak a futball válogatottunknak, hiszen magyarok vagyunk és összetartozunk.

Tóth Ferenc, a Zalaegerszegi Pedagógia Oktatási Központ főosztályvezetője a megjelent díjazottakhoz szólt. Minden embernek ott a lehetőség, ha tesz érte, biztos, hogy sikeres lesz az életben - mondta. 

Kósa Istvánné az alapítvány elnöke méltatta a 2015/2016-os tanévben elért eredményeket, és díjat adott át az év pedagógusainak valamint a Szülői Munkaközösség elnökeinek. 

A rendezvény végén Vigh László országgyűlési képviselő a Suli Harmónia-2007 Gyermekeket Segítő Alapítvány minden tanulóját, pedagógusait, szülőket, polgármestereket, meghívta a jövő évi gyermeknapra a zalaegerszegi Aqua City Vízicsúzda és Élményparkba.

A rendezvény sütipartival zárult.

Galéria

.