Vasárnapi garázdák Vas megyében

2016.12.12. 07:51

Mind a négy ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a rendőrség - adta hírül a police.hu.

A Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a 36 éves helyi lakost, aki az intézkedést megelőzően bántalmazott egy ugyancsak helyi nőt Szombathelyen. A rendőrök T. Tamást előállították és gyanúsítottként kihallgatták. 


Egy 29 éves kőszegi lakossal szemben intézkedtek a járőrök Szombathelyen, mivel a férfi előzetes szóváltást követően bántalmazott egy kőszegi nőt. H. Endrét a rendőrök előállították és kihallgatták. 


A járőrök a Vasvári Rendőrkapitányságra előállítottak egy 38 éves olaszfai férfit, aki az intézkedést megelőzően Vasváron, egy szórakozóhely teraszán bántalmazott egy férfit. A rendőrök F. Györgyöt gyanúsítottként kihallgatták.


Egy asszony kérte a rendőrség segítségét Vasvárról, mert ott egy férfi egy lakásnak az ajtaját ütötte és hangoskodott. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 43 éves vasvári lakos az egyik családi ház bejárati ajtaját megrongálta és az ott lakókat megfenyegette. A rendőrök T. Andrást gyanúsítottként kihallgatták.

A címlapfotó illusztráció

.