Hirdetés


Több terméket visszavontak, vigye vissza őket, ha vett belőlük

2017.04.18

Tilos használni vagy továbbadni a Bosch egyes tavaly gyártott vagy javított sarokcsiszolóját a cég tájékoztatása szerint. A dm pedig a saját márkás Balea pumpás folyékony szappan író & citrom termékének egy részét vonja ki.

Hirdetés

A Bosch felhívta a figyelmet, hogy több, 2016. június és augusztus között, Oroszországban gyártott készülékét (GWS 20, GWS 22, GWS 24, PWS 20, PWS 1900 és PWS 2000 sorozat), valamint az egyik 2016. február és október között gyártott vagy január és november között javított termékét (GWS 24-230 JVX Professional) érintheti a probléma.

A Bosch arra kéri a készülékek használóit, hogy ellenőrizzék a gépek eszköz- és sorozatszámát a gyártó honlapján. (https://www.anglegrindercare.com/hu_HU/form).

A készülékek cseréje és javítása díjmentes, a javított gépek tulajdonosainak a javítást végző szerviz nyújt segítséget.

A dm terméke esetén néhány vásárlói reklamáció, valamint az ezt követő gyártói ellenőrzés után megállapították, hogy egyes saját márkás Balea pumpás folyékony szappan író & citrom csomagolások baktériummal (Enterobacter gergoviae) fertőződhettek. Gyakori termékhasználatkor az esetlegesen sérült bőrfelületen fertőzést okozhat - erről a cég honlapján tettek közzé tájékoztatást.

Az utántöltőre nem vonatkozik a termékkivonás.

Az érintett gyártási számú termékeket a dm üzletei visszaveszik. (Gyártási számok: 637541, 637542. Lejárat: 06.2019.)