Hirdetés

Vasi Mérnökbál 3.0 - fellépők, kitüntetettek, fotók
Fotó: Hornyák Emőke

Vasi Mérnökbál 3.0 - fellépők, kitüntetettek, fotók

2018.02.05. 16:11

Hirdetés

Kiemelkedő Mérnöki Munkáért Díj:

KRENNER RÓBERT okleveles villamosmérnök, vízellátási és csatornázás-szennyvíztisztítási szakmérnök

A Budapesti Műszaki Egyetemen végzett erősáramú villamosmérnökként, majd a bajai Eötvös József Főiskolán szerezte szakmérnöki diplomáit. Pályája kezdetén egy évet dolgozott tervezőként és műszaki ellenőrként a Sabaria Cipőgyárban, azóta pedig folyamatosan a Vízműnél végzi magas színvonalú mérnöki, vezetői munkáját. A viziközmű szolgáltatásban végigjárta a szakmai ranglétrát a műszaki ellenőrtől a vezérigazgatóig, ma vízszolgáltatási főmérnökként dolgozik a Vasivíznél. Vas megyében víz és szennyvíz közműveinek működtetésében, fejlesztésben meghatározó szerepe volt és van.

Néhány közülük:

•           Szombathely „Sárdéri vízmű gépház” építészeti, gépészeti és villamos rekonstrukciójának irányítása

•           Több ivóvízminőséget javító projekt - köztük Körmend, Csepreg, Mersevát, Tormásliget, Nemesrempehollós - műszaki előkészítése

•           Rum és térsége szennyvízelvezető és tisztító rendszer megvalósításának koordinálása a pályázattól az üzemeltetésig.

•           Szombathely szennyvíztisztító telep megújításának szakmai és gazdasági felügyelete ISPA projekt keretében

•           Stabil és egészséges ivóvízellátás biztosítása

Számos szakmai publikáció és előadás fűződik nevéhez, a közéletben rendkívül aktív. Külön érték, hogy Csempeszkopácson 30 éves korában polgármesterré választotta a település, immár hét alkalommal megszakítás nélkül újra és újra ő a falu első embere.

Kiemelkedő Mérnöki Munkáért Díj:

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.

Galéria

.