Az Oroszlán tesztelje barátai őszinteségét - napi horoszkóp 2017. január 3.

2017.01.03. 07:24

A Halaknak változtatnia kell a dolgokhoz való hozzáállásán, A Vízöntő életében lassan minden visszazökken a régi kerékvágásába, a Rák kitartóan halad a célja felé.

Kos (március 21. – április 20.)
Minden lépését alaposan megfontolja és ennek most nagy hasznát veszi, mert nem ugrik fejest olyan dolgokba, aminek később megihatná a levét. Nem hagyja magát meggyőzni, és ragaszkodik a saját elképzeléséhez. Nem törődik mások véleményével, és nem engedi magát befolyásolni sem. Sajnos az élet már megtanította arra, hogy csak saját magában bízzon.

Bika (április 21. – május 20.)
Sok kérdésben nem értenek egyet a kedvesével, de nem zavarja, mert tisztában van vele, hogy neki is lehet saját véleménye. Nem szeretné az elképzelését ráerőltetni, mert ki nem állhatja, ha valaki megmondja, hogy mit tegyen vagy mit ne. Szeret a saját feje után menni, még akkor is, ha bizony előfordul, hogy fejjel megy a falnak és a maga kárán tanul.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Egy hirtelen felindulásában útjára bocsájtja a párját, mert jobbnak látja, ha fel is út és le is út. Amilyen gyorsan jön a haragja, ugyan olyan hamar el is száll és már rettenetesen bánja, hogy elhamarkodott döntést hozott. Szeretné jóvátenni a hibáját, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá. Főleg, hogy a jóakarói arra biztatják, hogy ne fogadja vissza. Ne hallgasson rájuk!

Rák (június 22. – július 22.)
Kitartóan halad a célja felé, és bármilyen nehézségbe is ütközik, nem adja fel, hanem kitartóan halad az útján. Ahogy ebben az esetben is semmi és senki sem térítheti el az eredeti tervétől. A gondot csak az okozza, hogy most olyan dologba akar belevágni, ami anyagilag nagyon kockázatos. Ne hagyja, hogy mások merő érdekből az akaratukkal befolyásolni tudják.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Rengeteg barát és ismerős keresi a társaságát, de ne higgye, hogy mindegyiket csak a személyisége vonzza. Maradjon a realitás talaján, mert akkor biztosan nem fog csak néhányukban csalódni. Tegye próbára őket, és hamarosan kiderül, hogy kinek őszintén a barátsága. Egy ideig ne keresse őket, és zárja be a pénztárcáját is. Kiderül majd, hogy kik szeretik.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Szokásosnál jóval feledékenyebb és csak a szerencsének köszönheti, hogy nem okoz ez nagyobb gondot az életében. Igaz kisebb galibát azért okoz a szétszórtsága, de a vagyontárgyaira képes vigyázni. Gondot inkább a magánéletében csinál, mert néhány fontos találkozóra elfelejt elmenni. Főnöke nagyvonalú és megbocsájtja, de a párját már nehezebb lesz kiengesztelnie.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Sajnos ne reménykedjen, hogy a munkahelyi légkör egyik pillanatról a másikra megváltozik. Hiába léptünk újesztendőbe, attól a kollegái vagy a főnöke hozzáállása nem változik meg. Igaz, jó példával elől járhat, de köztudott, hogy egy fecske nem csinál nyarat. Mivel nem szereti az akadékoskodó munkatársakat, próbáljon meg egy új munkahely után nézni.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Tegye a szívére a kezét és legyen őszinte önmagához, hogy valóban megtesz mindent, hogy a kapcsolata harmonikus legyen. Az is elképzelhető, hogy csak kapni szeretne, de adni már kevésbé mer. Ne féljen a kockáztatástól, inkább igyekezzen kimutatni a kedvese felé az igazi érzelmeit. Aki mer, az nyer, tartja a mondás, de ha néha veszít, még az sem olyan nagy tragédia.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Csak olyan terveket szövögessen, és olyan álmokat dédelgessen, aminek van némi realitása. A fölösleges illúziók gyártásával az energiáját pazarolja, nem jut vele előre egy lépést se. Nyilas jegyűként igényli a kihívást, s hogy lelkesedhessen valami nemes célért. Keressen valami érdekes elfoglaltságot magának, hogy a szabadidejében is sok örömöt találhasson.

Bak (december 22. – január 20.)
A kapcsolatfüggőség veszélyre fenyegeti, ha olyan valaki után ácsingózik, aki elérésére semmi esélye. Reménykedni reménykedhet, de igazából nem sok értelme van, mert csak hamis illúziókkal áltatja magát. Sajnos csak az idejét és az energiáját rabolja vele, ha továbbra is délibábot kerget. Keressen olyan társat, aki viszonozza az érzelmeit, akivel boldog lehet.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Az életében lassan minden visszazökken a régi kerékvágásába és a napjai ismét egyhangúan telnek. Mivel szereti a változatosságot és az egyhangúság untatja, ezért keressen olyan elfoglaltságot, amiben örömet talál is kibontakoztathatja a tehetségét. Legyenek hosszú távú tervei, amit igyekezzen lépésről lépésre megvalósítani. Mozogjon sokat egészsége érdekében.

Halak (február 20. – március 20.)
Itt az ideje, hogy változtasson a dolgokhoz való hozzáállásán. Fontos, hogy ne mindenben csak a rosszat lássa meg, vegye észre a jó dolgokat is. Az éremnek is két oldala van, ezért próbáljon meg pozitívan gondolkodni, még akkor is, ha éppen az életnek nem a napos oldalán halad. Minden folyamatosan változik a világban, és a rossz időszak is elmúlik.

.