Sohasem adja fel a Bak - heti horoszkóp 2017. január 16 - január 22.

2017.01.15. 20:32

Munkahelyén komoly feladattal bízzák meg a Kost, fontolja meg minden szavát a Mérleg.

Kos (március 21.-április 20.)

Munkahelyén komoly feladattal bízzák meg, így olyan sikereket is elérhet, amire mindig is vágyott. A rengeteg feladata azonban sajnos egy ideig minden idejét lefoglalja.

Bika (április 21.-május 20.)

Nem érdemes vitába bonyolódnia, mert az illető teljes mértékben elzárkózik a kompromisszumkötéstől. Mereven ragaszkodik a saját elképzeléséhez.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Szüksége lesz a határozottságára, ha nem szeretné, hogy a környezete kihasználja. Eljött az ideje, hogy végre a sarkára álljon és szóvá tegye, ha valamivel nem ért majd egyet.

Rák (június 22.- július 22.)

Az egyre tornyosuló megoldatlan problémák kezdik lemeríteni az immunrendszerét, emiatt nehezen képes ellenállni a fertőző betegségeknek. Sok pihenésre van szüksége.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az első látásra beleszeret az illetőbe, anélkül, hogy bármit is tudna róla. Ezt hívják szerelemnek az első látásra, de azért maradjon két lábbal a földön. Lassan hódítsa meg őt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Anyagi téren egy jó lehetőség adódik, de csak akkor vágjon bele, ha teljesen biztos benne, hogy nyereségre tesz szert. Amennyiben kételye támad, ne kockáztasson.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Indulatosabb a kelleténél, emiatt könnyen összetűzésbe keveredhet a környezetével. Fontolja meg minden szavát, mielőtt bármit is mondana a párjának a vita hevében.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Családi gondok foglalkoztatják, mert az egyik közeli rokonának segítségre van szüksége. Gondolkodás nélkül a segítségére siet, és nem sajnálja sem az idejét, se a pénzét.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Számoljon a következményekkel is, ne vágjon bele meggondolatlanul a jónak tűnő ajánlatba. Hevessége bajba sodorhatja, akár anyagi veszteséget is okozhat majd.

Bak (december 22. – január 20.)

Sohasem adja fel, és így lesz ezen a héten is. Nincs akadály, melyet nem képes átugorni és nincs az a szív, amit nem tud meghódítani. Nyerő szériában van, használja ki.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Határozott fellépésével minden ajtó kinyílik ön előtt, érzéki kisugárzásával most azt a személyt is meghódíthatja, aki eddig ellenállást tanúsított. Bízzon a sikerben!

Halak (február 20. – március 20.)

Nem keserednie, mert a nehézségek csak átmenetileg nehezítik meg az életét. Meglátja, hogy minden hamarább megoldódik, mint gondolná. Legyen most türelmes!

.