A Skorpió okosabban teszi, ha nem húz ujjat a párjával - napi horoszkóp 2017. február 7.

2017.02.07. 07:35

A Ráknak rengeteg a munkája, az Oroszlánnak jól indul a napja, a Halak izgalmakkal teli napra számíthat.

Kos (március 21. – április 20.)
Túlságosan a munka tölti ki az életét, szinte a rabjává vált, és már csak pénzszerzés utáni hajsza érdekli. Szereti és tudja is élvezni az életet, de időnként túlságosan nagy vehemenciával belevetni magát az élvezetekbe. Gyakran fejjel megy a falnak, ahogy ebben az esetben is, mert az egzisztenciáját helyezi előtérbe. A magánéletét háttérbe szorítja.

Bika (április 21. – május 20.)
Jobban teszi, ha a szerelmi kérdésekben nem ad tanácsot, még akkor sem, ha erre kifejezetten kérik. Főleg egy olyan embernek ne, aki a szerelmet túlságosan piedesztálra emeli. Mivel a döntéseiben inkább a józan ész vezérli , ezért nehezen tudja beleélni magát a helyzetébe. Néha az a legjobb tanács, ha nem szól bele, és hagyja, hogy a saját kárán tanuljon.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Egy új ismeretség dobogtatja meg a szívét, és valami azt súgja, hogy nem érdemes kihagynia. Nem aggodalmaskodik túl sokat, mert biztos benne, hogy a viszonyt akkor hagyja abba, amikor csak akarja. Mivel halálos szerelemről szó sincs, biztos benne, hogy nincs mitől tartania. Viszont egy könnyed futó kalandba szívesen belebonyolódna, mert színt vinne az életébe.

Rák (június 22. – július 22.)
Rengeteg a munkája és ez fáradékonnyá és ingerültté teszi. Segítségre lenne szüksége, mert akkor sok teher lekerülne a válláról. Azonban a rosszul értelmezett büszkeségből nem kér, de nem is fogadna el segítségét. Pedig bőven akadnának a környezetében olyan emberek, akik önzetlenül is a segítségére sietnének. Attól tart, hogy később még viszonoznia kell.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Jól indul a napja, mert nem várt pénznek örülhet, amit, ha akar magára is költhet. Ha csak nem kell minden fillért élére raknia, mert komoly terveket forgat a fejében. Bármi be is kezd, az sikerrel jár és növeli a bevételét. Attól azonban óvakodjon, hogy a hirtelen felbukkanó régi álbarátokkal túlságosan nagyvonalúan bánjon. Nem szórja két kézzel a pénzét.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Nincs kedve harcolni, pedig a saját igazáért itt lenne az ideje, hogy kiálljon. Nem szívesen bocsátkozna vitába az illetővel, pedig a szíve mélyén tökéletesen tisztában van vele, hogy igaza van. Ám ebben az esetben is képes mérlegelni, és megfontoltan cselekedni, hogy ne kelljen felidegesítenie magát. Nyugalmat akar, mert magánéletét fontosabbnak tartja.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Minden tervében, amelyet szeretne megvalósítani, az átlagosnál jóval több energiát kell befektetnie. Halogatással vagy fél megoldással nem jut előbbre. Sőt csak jelentős kára származik belőle. Szereti a kényelmet, de erről ne is álmodozzon, mert eddiginél keményebb munkára kell fognia magát. Szorgalmának a Jupiter segítségével meg lesz a gyümölcse.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Okosabban teszi, ha visszahúzódik, és nem húz ujjat a párjával, ha jót akar magának. Időszerű lenne egy használati utasítást készítenie hogyan bánjon vele. Különben félreértheti a viselkedését és emiatt akár végleges szakításra is sor kerülhet. Skorpió jegyűként időnként hajlamos a végletességre, amiből az élet bármely területén kellemetlensége származhat.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A közeli rokonságában kellemetlen események adódhatnak, ami aggodalommal tölti el. Amennyire az ideje és a lehetősége engedi, a segítségükre siet. Nem hajlamos rémeket látni, de a szokásos optimizmusa cserbenhagyja. Igyekszik nem kimutatni a félelmeit, mert nem szeretné tovább nehezíteni a helyzetet azzal, hogy bolhából is elefántot csinál.

Bak (december 22. – január 20.)
Ne húzódjon vissza, ha gondjai akadnak, ne eméssze magát, hiszen egyedül nehezebb megtalálni az ideális megoldást. Beszélje meg a kedvesével, hogy milyen problémák foglalkoztatják, mert ezzel nem távolodnak el egymástól sőt, szorosabbá válik a kapcsolatuk. A titkolódzással és a kedvetlenségével hamar megteremtheti a bizalmatlanságot kettőjük között.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Mivel úgy érzi, nincs veszíteni valója, teljes erőbedobással lát neki a feladata elvégzésének. Mivel nem fél a kockáztatástól ez magabiztossá teszi, és új erőre kap. Felszabadultnak érzi magát, mert a vállát a kudarctól való félelme nem nyomja mázsás súlyként. Így minden idegszálával a cél elérésére képes koncentrálni, és minden energiáját arra összpontosítani.

Halak (február 20. – március 20.)
Izgalmakkal teli napra számíthat, de ennek ellenére kudarctól nem kell tartania. Végül minden az elképzelése szerint alakul, de a rengeteg tennivaló idegileg és fizikailag is rendkívül kifárasztja. Úgy érzi, hogy kimerültek az energia tartalékai és már nem vágyik semmi másra, mint a biztonságot nyújtó otthonára. Szerencsére a szeretteivel tökéletes az összhang.

.