A Bak anyagi helyzete egyre jobban alakul - napi horoszkóp 2017. március 4.

2017.03.04. 09:57

A Skorpió kellemetlenül érzi magát, az Ikreknek harcolnia kell az álmaiért.

A Bak anyagi helyzete egyre jobban alakul, a Skorpió kellemetlenül érzi magát, az Ikreknek harcolnia kell az álmaiért.

 

Kos (március 21.-április 20.)
Jól tud alkalmazkodni és mindenáron harmóniára törekszik, pedig a bolygók negatív hatásukkal éppen az ellenkezőjére ösztönöznék. Viszont tudatosan figyel minden szavára, és igyekszik elkerülni az éles megjegyzéseket, mert szeretné megőrizni a békét. Hiszen végre kettesben töltheti a napját a kedvesével. Az értékes órákat minek rontaná el civakodással.

Bika (április 21.-május 20.)
A szívét és a lelkét egyaránt kiteszi, hogy a kedvébe járjon a párjának, de az igyekezete nem jár sikerrel. Szomorúan veszi tudomásul, hogy mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt elképzelte. Mindenféle buta gondolatok megfordulnak a fejében, de elhessegetni őket. Sőt még a zöld szemű szörnnyel, a féltékenységgel is megküzd, de vele szemben most alul marad.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Az álmaiért harcolnia kell, mert csak így tudja megvalósítani őket. Lehetséges, hogy még az összes energia tartalékát is be kell vetnie, mert a sors most nem adja könnyen az eredményt. Viszont minden fáradozásáért busásan megjutalmazza majd. Ezért a céljáért hozott áldozatát ne találja soknak. Gondolja át alaposan, hogy a cél megéri e, vagy bele se kezdjen.

Rák (június 22. – július 22.)
A mai napot, ne a főzésnek vagy a nagy bevásárlásnak szentelje, hanem a szabadidejét töltse a kedve szerint. Menjen moziba, vagy kiránduljon a szeretteivel még akkor is, ha az időjárás nem a legideálisabb. Mert a természet mindig varázslatos, akár még ködös időben is. Testileg, lelkileg egyaránt megújul és feltöltődik, amire most nagy szüksége van.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Úgy érzi, hogy itt a világ vége és el van keseredve, mert megdöbbenve veszi észre, hogy a kedvenc ruhái valahogy „összementek”. Ne csodálkozzon azon, ha hamarosan teljesen ki kell cserélnie a ruhatárát, mert egész nap nassol. Igaz, most valahogy nem érzi a kereknek a világot és a hangulata is a mélyponton van. Ezért az egyik bajt ne tetézze a másikkal!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Megmagyarázhatatlan testi és lelki tünetek tehetik tönkre a napját, és akár a programját is meghiúsíthatják. Váratlanul heves szívdobás rémisztheti meg, de ennek most semmi köze a szerelemhez. Könnyen megfázhat és a torka is begyulladhat. Amennyiben tényleg nem érzi jól magát, jobb, ha inkább otthon marad, lefekszik és kikúrálja magát.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Elege van az unalmas és egyhangú hétköznapokból, társaságra, programokra vágyik. Szívesen kimozdulna otthonról, hogy belekerüljön az „élet forgatagába”. Vágya azonban csak vágy marad, mert egész nap az ismerősei és a rokonai egymásnak adják a kilincset. Igaz, hogy estére jól elfárad, de szíve mélyén egyáltalán nem erre vágyott. Kénytelen beletörődni.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Kellemetlenül érzi magát, mert tisztában van vele, hogy az újonnan megismert kedvesével nem szeretne hosszútávra tervezni. Egyenlőre csak egy laza és kellemes kapcsolatra gondol, és majd kialakul, hogy mi lesz belőle. Nem zárkózik el semmi jótól, és még bármi is lehet, de ígérni úgy érzi, hogy felelőtlenség lenne. Hiszen az ígéretet illik betartani.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Nagyon jó tulajdonsága, hogy derűlátó és lelkes, de fontos, hogy megtanulja a földön járást, és a mértéktartást. Valamint azt, hogy nemcsak a nagy és távoli célok léteznek, hanem a mindennapi teendők is. A Neptunusz bolygó kissé „elvarázsolja”, ezért, hogy a csalódások sorozatát elkerülje ajánlatos, hogy az embereket jóval realisztikusabban szemlélje.

Bak (december 22. – január 20.)
Anyagi helyzete egyre jobban alakul, ezért próbálja elengedni magát és olyan kedvtelésének is hódolni, amit idáig nem engedhetett meg magának. Szüksége van arra, hogy időnként lazítson és akár még luxusnak tűnő dolgokra is költhessen. Ettől még semmiképp nem fog elszegényedni vagy a templom egere sorsára jutni. Viszont sokkal több örömet talál az életben.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Azért, hogy fitten tartsa magát, nagy áldozatot kell hoznia, és nemcsak a fizikai energiáit kell mozgósítania. A szabadidő biztosítása legalább, ha nem nehezebb feladat. Pedig a folyamatos munkavégzés mellett testmozgásra is szüksége van. Kerülje a megerőltető sportokat, vagy az alkalomszerű testedzést. Ne egyszerre bepótolja a mulasztását.

Halak (február 20. – március 20.)
Mivel nem szeretné megbántani az illetőt, ezért a könnyebbik utat választja és megpróbál ködösíteni. Ezért egyik szavával agyonüti a másikat, ettől viszont nem érzi jól magát. Mégis abban reménykedik, hogy sikerül megúsznia a kellemetlen helyzetet, amibe belekeveredett. Legjobban az bosszantja, hogy mind ezt saját magának köszönheti, nem hibáztathat senkit.

.