A Bak nem tud elmenekülni Ámor nyila elől - napi horoszkóp 2017. március 3.

Cikkünk végén kapcsolódó szavazás: Most megtudhatod, optimista szemléletű ember vagy-e

2017.03.03. 07:25

A Halak alig várja, hogy a hétvégét végre a kedvesével kettesben töltse, a Nyilasnak váratlan utazási lehetősége adódik, a Skorpió anyagi helyzete lehetne stabilabb is.

Kos (március 21. – április 20.)
A mai napon meglehetősen magányosnak érzi magát és ehhez nincs hozzászokva. Ezen ne csodálkozzon, hiszen igazi falkavezér, és szeret a központban állni. Nem találja a helyét, nyugtalan, még jó, hogy nem akarja senkin sem levezetnie az elkeseredettségét. Az élet nagyfokú szeretete jellemzi, és higgye el, borús hangulata csak átmeneti állapot.

Bika (április 21. – május 20.)
Bár megpróbálja, de még nem tudja túltenni magát az elmúlt napok eseményein. Emészti magát, kedvetlen, semmihez sincs kedve. Valakiben túlságosan megbízott és pont az támadta hátba, akitől a legkevésbé várta. Most már tudja, hogy rosszul tette, hogy bizalmat szavazott neki, de most sajnos nem tud mit tenni. Legfeljebb tanul belőle és nem emészti magát.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Nagyon jól teszi, ha ne hagyja magát felidegesíteni. Minek rontaná el a napját fölösleges vitatkozással, veszekedéssel. Semmi értelme epés megjegyzésekkel megbántani az illetőt, még akkor sem, ha megérdemelni. Ikrek jegyűként józan és gyakorlatias gondolkodás jellemzi, aminek ebben az esetben nagy hasznát veszi. Remek humorával könnyedén leszereli.

Rák (június 22. – július 22.)
Rengeteget dolgozik, ki sem látszik a munkából, amit anyagi siker is követ, ám mégsincs kézzel fogható eredménye. A látszat ellenére nem rendelkezik Dárius kincsével, s ezért csak önmagát okolhatja. Ugyanis túlságosan engedékeny a szeretteivel és bár sokat morgolódik, de végül minden kívánságukat teljesíti. Lehet, hogy kicsit elkényezteti őket?

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A munkája területén visszautasításban van része, pedig nagyon reménykedett a győzelemben. A pillanatnyi megbántottság után úgy dönt, hogy nem érzékenykedik, hanem inkább a megoldáson töri a fejét. Kénytelen elismerni magában, hogy bizony rosszul esett a kudarc, de ebből a külvilágnak nem szabad észrevennie semmit. Csak a sikeres életutat láthatja.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Most próbáljon meg sodródni az árral, mással ne törődjön. Tegye félre a negatív gondolatait, mert azzal nem segít, csak árt magának vele. A megoldáson ráér törni a fejét, nem szabad kapkodnia, mert mindennek eljön az ideje. Talán jobb is, hogy így alakultak a dolgok, mert lehet az első felindulásában elrontott volna mindent. Tegyen mindent a maga idejében.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Legyen őszinte önmagához és ismerje be, hogy időnként a régi kapcsolatán jár az esze. Történt, ami történt, mégsem tudja elfelejteni az illetőt. Bár mindent megtesz, hogy új életet kezdjen, de valami a bilincsnél is erősebb kötelék fűzi hozzá. Ezt hívják a karmikus szerelemnek. Még ha nem is harmonikus a kapcsolat, akkor is szinte lehetetlen elfelejteni.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Anyagi helyzete lehetne stabilabb is, mert nagy terveket szövöget, aminek van reális alapja. Hatalmas tettvággyal látna neki a kivitelezésnek, ha a jelenlegi pénzügyi helyzete ezt megengedné. Bízik benne, hogy jóra fordul minden, hiszen nem lehet mindig csak fordítva ülni a lovon. Reményre ad okot, hogy Jupiter, a nagy szerencse bolygója, már közeledik a jegyéhez.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Mai napon egy váratlan utazási lehetőség adódik, amiről gyorsan kell döntenie. Szíve szerint nem hagyná ki. Nagyon kedvező az ajánlat és végre együtt lehet a család, ezért most úgy érzi, hogy a szerencse kegyeltje. Külön öröm, hogy arra a tájra utazhat, ami mindig is a szíve csücske volt. Magában már döntött, de még a szerettei véleményét is meghallgatja.

Bak (december 22. – január 20.)
Nyugalmas életét és az érzelmi biztonságát nem szeretné, ha bármi vagy bárki is veszélyeztetné. Azért mindenképpen meg akarja védeni magát a szerelmi csalódástól. Sajnos bármennyire is előrelátó, a gyakorlatiasságával sem megy ebben az esetben semmire. Tehet jó pár lakatot a szívére és növeszthet védőpajzsot is, de Ámor nyila elől senki sem tud elmenekülni.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Abban bízik, hogy némi ital segítségével sikerül gyorsan túl lennie egy fájó problémáján. Sajog a szíve, és gyógyírre van szüksége, mert egyedül már nem képes megoldani a gondot. Bízik benne, hogy tudja a mértéket és nem lő túl a célon. Bár amennyire sajog a szíve, ebben már közel sem olyan biztos. Úgy érzi, hogy a fájdalom mértékével arányosan kell fogyasztania.

Halak (február 20. – március 20.)
Alig várja, hogy a hétvégét végre a kedvesével kettesben töltse. Az érzés kölcsönös, így nincs mitől tartania. Abban reménykedik, hogy majd kellemes órák várják, és a partnerét elhalmozhatja a szeretetével. Sajnos az álma nem válik valóra, mert a Neptunusz a bolygó közbeszól és meghiúsítja a tervét. Fájó szívvel, de el kell halasztania egy másik időpontra.


 

 

.