A Bika feszült lelkiállapota betegséghez vezethet - napi horoszkóp 2017. március 28.

2017.03.28. 08:01

A Vízöntő fölöslegesen köti az ebet a karóhoz, a Bak küzdelmes napra számíthat, az Oroszlánnak izgalmas találkozásban lesz része.

Kos (március 21. – április 20.)
Igyekszik jó kollegális viszonyt ápolni a munkatársaival, és csapatmunkában jobban teljesít, mint egyedül. Kedveli a munkáját, most mégis könnyen elterelődik a figyelme, és minden erejét össze kell szednie, hogy befejezze, amit elkezdett. Szétszórtsága mögött tavaszi fáradtság húzódhat meg, habár Kos jegyűként rendkívüli energikusság és szívósság jellemzi.

Bika (április 21. – május 20.)
Szeretné gyarapítani a pénzét, de ehhez még az eddiginél is beosztóbbak kellene lennie. Meglehetősen spórolós típus, de ugyanakkor most szeretné végre élvezni az életet is. Ez a kettősség igen megviseli és nyugtalanná teszi. Ugyanis a költekezési vágya és az anyagi biztonságra törekvése nem fér meg egymással. Ez a feszült lelkiállapot betegséghez vezethet.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Kedveli a társasági életet és könnyen teremt barátságokat, most mégis egyre magányosabbnak érzi magát. Ezért az érzésért a Szaturnusz bolygó a felelős, de ne engedje, hogy uralja a lelkiállapotát. Maradjon nyitott a környezetére, ezért munka után hívja meg a barátait egy kis csevegésre, és készítsen nekik a könnyű ételekből egy gyorsan összeüthető vacsorát.

Rák (június 22. – július 22.)
Amennyiben egyedülálló, akkor nem szabad a babérjain ülni, és a csodában reménykedni. Itt a tavasz, a szerelem évszaka tegyen meg mindent azért, hogy társra találjon. Rák jegyében született, ezért erősen igényli az érzelmi biztonságot és ösztönösen törekszik arra, hogy szülővé váljon. Ideig-óráig képes egyedül élni, de a hosszantartó magányt a lelke megsínyli.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Egy váratlan, és izgalmas találkozásban lesz része, aminek a hatására, mindjárt szebbnek látja a világot. Örömét leli a munkájában és még az akadékoskodó emberek sem bosszantják fel. Sokat remél ettől a kapcsolattól, függetlenül attól, hogy még nem ismeri az illetőt. Eszébe sem jut aggodalmaskodni, hisz tavasz van és minden megtörténhet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A jó szó sokszor mindennél többet ér, ezért ne fukarkodjon vele. Akár a munkatársainak, akár a kedvesének van szüksége dicséretre vagy elismerésre, akkor bátran éljen az adás örömével. A dicséret mindenkinek nagyon jól esik, még ha sokszor nem is fedi teljesen az igazságot. A lényeg a gesztuson és a kedvességen van, és szerencsére egy fillérbe sem kerül.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nagy kedve van felújítani a ruhatárát, hiszen közeleg a jó idő, és ehhez pénz is szükséges. Anyagi nehézségek nem okoznak majd gondot, de azért ne szórja két kézzel a pénzét. Főleg ne vásároljon ötletszerűen, mert akkor olyan dolgokat is megvehet, amire most az égvilágon semmi szüksége sincs. Inkább tartalékoljon valamennyi összeget a nyárra is.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Itt az ideje, hogy törődjön az egészségével, még akkor is, ha jól érzi magát a bőrében. Időnként nem árt, ha kivizsgáltatja magát. Kezdje a laborvizsgálattal, mert abból rögtön sok mindent megtudhat. Rosszkedvének, és pesszimizmusának nincs köze az egészségéhez, azt más probléma okozhatja. Anyagi nehézség, vagy magánéleti gond húzódhat meg mögötte.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Szinte egy lépést sem kell tennie érte, mégis a vágyott célját sikeresen eléri, és maga csodálkozik a legjobban, hogy milyen simán megy minden. Érzi, hogy a bolygók is segítetik benne, de persze azért kell hozzá egy jó adag szerencse is. A kedvességéről, kisugárzásáról és rábeszélő képességéről nem is szólva. A diplomáciai érzéke pedig csak hab a torta tetején.

Bak (december 22. – január 20.)
Küzdelmes napra számíthat, semmi sem úgy alakul, ahogyan azt eltervezi. Önuralomra mindenképpen szüksége van, főleg, ha a munkahelyén kerül konfliktusba. Inkább számoljon el tízig, mint a felettesével újat húzzon. Fontos, hogy ne tudják kihoznia a sodrából. Estére szervezzen valami kellemes programot a párjával, vagy ha magányra vágyik, akkor legyen egyedül.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Fölöslegesen köti az ebet a karóhoz, és ez megbosszulja magát, emiatt csak utólag tanul a hibájából. Pedig, ha előbb gondolkodna és utána cselekedne, akkor viszonylag semmi gondja nem lenne. Így viszont olyan dolgokon emészti magát, amit nagyon könnyen elkerülhetett volna. Még nincs elveszve semmi, hisz ha levonja a tanulságokat később csak nyerhet.

Halak (február 20. – március 20.)
Szívesen megosztaná a gondolatait a barátaival, de tudja, hogy nem adhatnak tanácsot, bármennyire is szüksége lenne rá. Ugyanis a saját döntését egyedül kell meghoznia és vállalnia kell érte a felelősséget. Nem szeretné kellemetlen helyzetbe hozni őket azzal, hogy egy fontos döntésben tanácsot adjanak. Tudja, hogy lépnie kell, különben minden marad a régiben.

.