A Bikának több lesz a bevétele - heti horoszkóp 2017. március 20-március 26.

2017.03.19. 18:27

A Rák örül, hogy rengeteg a munkája, az Ikrek nehezen tud túllépni egy sérelmén, a Baknak jó hangulatban telik a hete.

Kos (március 21.-április 20.)
Legyen inkább szerényebb, mert a nagyravágyása ellenszenvet válhat ki a környezetéből. Sőt, ami még sokkal veszélyesebb lehet, akár rosszindulatot vagy irigységet is.

Bika (április 21.-május 20.)
Bátran vállalkozhat a terve kivitelezésére, mert az akadályok elhárulnak az útjából. Anyagi kockázatot is vállalhat, mert jóval több lesz a bevétele, mint amire számított.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Nehezen tud túllépni egy sérelmén, bár igyekszik nem rágódni rajta. Abban reménykedik, hogy minden nappal könnyebb lesz a lelke és végül elfelejti az egészet.

Rák (június 22.- július 22.)
Örül, hogy rengeteg a munkája, de érzi, hogy egyre fáradtabb. Vágyik egy kis pihenésre, regenerálódásra, de egyenlőre sajnos még le kell mondania róla.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Amennyiben őszintén leül és megbeszéli a problémákat a társával, akkor még nincs elveszve semmi. Inkább most szenvedjen egy kicsit, mint esetleg elrontsa az életét.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Apróságokon ne bosszankodjon, fölöslegesen ne rongálja a szervezetét. Az idegeskedés nem tesz jót az emésztőrendszerének és akár asztma, vagy migrén is kialakulhat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Csalódástól nem kell tartania, mert a Jupiter bolygó úgy intézi a dolgokat, hogy sikerrel járjon. Viszont csak akkor kezdeményezzen, ha valóban komolyan gondolja.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Kedvességével, ebben az esetben jóval hamarább célba ér, mint a türelmetlenségével. Ne ott kopogtasson, ahol zárt kapukat talál, hanem, ahol szívesen látják.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Győzelemre, elsőségre vágyik, de a vágya most nem valósulhat meg. Jobban jár, ha beletörődik, és nem kerget hiú ábrándokat. Inkább működjön együtt a környezetével.

Bak (december 22. – január 20.)
Jó hangulatban telik a hete, élvezze ki minden percét. Szinte szárnyakat kap, és úgy érzi, hogy nincs olyan akadály, melyet ne győzne le. Tervét mielőbb valósítsa meg!

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Becsületébe ne hagyja, hogy bárki is beletaposson, mindenképp álljon ki önmagáért. Határozottságával tekintélyt vívhat ki, és számos álmatlan éjszakától megszabadul.

Halak (február 20. – március 20.)
Merjen kezdeményezni, nyugodtan hallgasson a szívére. A szerelemben sokszor kifizetődőbb, ha kicsit könnyedebb, sőt talán az sem árt, ha többet kockáztat a kelleténél.

.