A Halak kellemetlen vitába keveredhet - heti horoszkóp 2017. március 27 - április 2.

2017.03.26. 18:31

A Bak anyagi téren nem lesz sikeres a héten, a Halak kellemetlen vitába keveredhet, a Szűznek nyugodtan telnek a napjai.

Kos (március 21.-április 20.)
Az emberi kapcsolatok és a jó kommunikáció kerül előtérbe ezen a héten. Nagyon sok minden azon múlik, hogy milyen ügyesen képes megoldani a felmerülő problémákat.

Bika (április 21.-május 20.)
Óvakodjon a túlzott bőkezűségtől, mert hamar kiürül a pénztárcája. Nem szabad mindent elhinni, amit mondanak, mert csak a cél elérésének igénye hajtja ezeket az embereket.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Próbálja meg újra átértékelni az esetet, és egy másik szemszögből látni, és ha szükséges változtatni a hozzáállásán is. Ezzel rengeteg kellemetlenségtől kíméli meg magát.

Rák (június 22.- július 22.)
Munkája és az azzal járó feladatok foglalják le a gondolatait, így az érzelmei háttérbe szorulnak. Ne felejtkezzen el a szeretteiről, még akkor sem, ha úgy érzi, hogy ég a ház.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Ameddig az érzelmeivel nincsen tökéletesen tisztában, addig ne szánja rá magát komoly lépésekre. Az elhamarkodott döntéseknek később biztosan meg fogja inni a levét.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Végre nyugodtan telnek a napjai, mert a várva várt jó hír megérkezik. Pihenje ki magát, és már ne aggodalmaskodjon, mert nincs miért. Próbálja újra élvezni az életet.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Azt tegye, amit a szíve diktál, de amennyiben az eszére hallgat, akkor minden marad a régibe. Egy lépést sem tesz előre, pedig a változtatás már régóta elkerülhetetlen.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Zárja le a múltat, ne rágódjon rajta, hanem nézzen előre. Hallgasson a megérzéseire nem fog csalódni bennük. Igazi Főnixmadár, aki képes mindig újrakezdeni, megújulni.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Legyen rámenősebb, ne húzódjon a háttérbe, mert akkor a céljait sohasem éri el. Ne hagyja magát sarokba szorítani, de az erőszakos fellépéssel csak árthat magának.

Bak (december 22. – január 20.)
Anyagi téren látványos sikerre ne számítson, de nem lesz oka panaszra sem. Ha most okosan beosztja a pénzét, akkor jut is meg marad is. Ne vonjon meg magától semmit.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Nyugalomban és kiegyensúlyozottan telik a hete, a párjával tökéletesen megértik egymást. Igyekezzen ezt az összhangot hosszútávon megőrizni. Most csak őrá figyeljen.

Halak (február 20. – március 20.)
Kellemetlen vitába keveredhet, aminek kimenetele attól függ, hogy mennyire képes megőrizni hidegvérét. Ne hiúsága vezérelje, hanem célja elérésére gondoljon.

.