A Rák a járt utat elhagyja a járatlanért - napi horoszkóp 2017. március 29.

2017.03.29. 07:30

A Vízöntőnek pénzügyi zavarokkal kell számolnia, a Bak sikeresen elássa a csatabárdot a kapcsolatában, a Nyilas Igyekszik nyíltan kiállni a jogaiért.

Kos (március 21. – április 20.)
Hirtelen váratlan eseményekkel találja magát szembe, de ahelyett, hogy kapkodna vagy kétségbe esne, azonnal megtalálja a problémákra a megoldást. Már többször bizonyította a leleményességét, így most sem a könnyebbik utat választja. Elszánt lelkesedése minden esetben a segítségére van, és szokásos optimizmusával épp a megfelelő utat választja, hogy célba érjen.

Bika (április 21. – május 20.)
Alig várja, hogy lejárjon a munkaideje, és azt tegye, amihez csak kedve tartja. Szívesen és nagy kitartással dolgozik, de valahogy most nem halad úgy a munkájával, ahogyan szeretné. Érzi, hogy pár nap szabadságra lenne szüksége, mert az egyaránt jót tenne a testének és a lelkének. Mivel erre sajnos nincs lehetősége, így marad a néhány óra kikapcsolódás.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Számos ötleten töri a fejét, és nem keseredik el, ha mások érthetetlenül állnak a lelkesedése előtt. Tudja, hogy mit szeretne elérni, és ezért céltudatosan halad a célja felé. Nem zavarja az sem, ha nem úgy alakulnak a tervei, ahogyan azt várja, mert tisztában van vele, hogy mindig minden nem sikerülhet. Végülis a sikerhez néha sajnos kudarcok is kellenek.

Rák (június 22. – július 22.)
Elhatározza, hogy számos változást tesz az életében, mert csak így tud előbbre jutni. Biztonságra törekszik az élet fontos területein, és azzal is tisztában van, hogy a változás sohasem könnyű. Megrémíti, hogy a járt utat el kell hagynia a járatlanért, és ismeretlen dolgokkal kell megbirkóznia. Szerencsére ennek ellenére bízik magában, hogy meg tudja tenni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A mai napon jóval több feladatot vállal, mint amit képes elvégezni. Utólag kénytelen belátni, hogy megint túlzásba esett, mert nem érzékelte a realitás kereteit. Bármennyire is energikus és kiváló szervező, akkor is a teljesítőképessége mégiscsak véges. Igaz, nehéz belátnia, hogy ismét túllőtt a célon, de ez még mindig sokkal jobb, mint idegeskedni és kapkodni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Idegesebb a kelleténél, így könnyen összeveszhet bárkivel a környezetében. Belső nyugtalanság gyötri, de megpróbál uralkodni magán, de tisztában van vele, hogy elég egy kellemetlen megjegyzés, és akkor robban, mint a bomba. Szerencsére nem kerül erre sor, így végül nagyobb gond nélkül telik el a napja. Estére váratlan, de nagyon kellemes meglepetéssel várja a párja.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Túlságosan sokat rágódik a sérelmén, ami nem is olyan nagy jelentőségű, mégis képes felnagyítani a dolgokat. Nem fogadja meg a szerettei tanácsit sem, hogy ne pazarolja fölöslegesen az idejét, hisz semmi értelme. Arról meg különösen nem lehet meggyőzni, hogy nem egészen úgy történtek a dolgok, ahogy beállítja. Igazság az, hogy nem ok nélkül bántották meg.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Egészségi panaszok vonhatják el a gondolatait a munkájától. Emiatt a feladataival is nehezebben birkózhat meg, mert bár tagadja, de azért képes azonnal rémeket látni. A Mars bolygó negatív hatása miatt könnyen fertőzés alakulhat ki a szervezetében. Ne legyen a saját maga orvosa, és ne szedjen nyakra-főre gyógyszereket. Hanem inkább keresse fel orvosát.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Igyekszik nyíltan kiállni a jogaiért, még akkor is, ha ezzel sokat kockáztat. Lépése nem váratlan ötletként jutott az eszébe, hanem már régóta foglalkozott ezzel a gondolattal. Alaposan megfontolta és a következményeket is számbavette, és arra a következtetésre jutott, hogy itt az ideje a cselekvésnek. Nem szeretné rongálni az egészségét fölösleges idegeskedéssel.

Bak (december 22. – január 20.)
Sikeresen elássa a csatabárdot a kapcsolatában, így már nincs semmi akadálya annak, hogy helyrehozza a kapcsolatát a kedvesével. Nagyon megsínylette a mosolyszünetet és most már áldja az eszét, hogy nem feszítette tovább a húrt. Kénytelen volt megtapasztalni, hogy a párja nélkül nagyon üres az élete, és rájött semmiképpen sem szeretné elveszíteni.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Kisebb pénzügyi zavarokkal kell számolnia, ami szerencsére nem tart sokáig és nem rengeti meg a pénzügyi helyzetét. Ezért nem szabad azonnal rémeket látnia, mert a gondjai, ahogy jönnek ugyan úgy meg is szűnnek. Hiszen hamarosan olyan lehetőségeket sodor az útjába az élet, amit ha elfogad, akkor az anyagi helyzetére nem lehet majd egyetlen rossz szava sem.

Halak (február 20. – március 20.)
Túlságosan sokat töpreng azon, hogy megtegye e az első lépést az illető felé, pedig alig várja, hogy megismerhesse. Fél a kockáztatástól, mert nem szeretne kudarcot vallani. Pedig el kellene fogadnia, hogy az élet számos területén jóformán minden lépés megtétele kockázattal jár. Inkább kihívásnak fogja fel, hiszen ugyan annyi az esélye, hogy jól is elsülhet.

.