A Rák kerülje az álnok barátokat - napi horoszkóp 2017. március 6.

Cikkünk végén kapcsolódó szavazás: Most megtudhatod, optimista szemléletű ember vagy-e

2017.03.06. 08:13

A Vízöntő minden energiáját a pénzszerzésre fordítja, az Ikreknek családi gondok nehezíthetik a napját, a Skorpió kifejezetten fáradékony.

Kos (március 21. – április 20.)
Minden jól alakulna, ha volna kedve elvégezni a feladatait. Hétfő lévén, még nem zökkent vissza a dolgos hétköznapokba. Próbál a munkájára koncentrálni, de nap elején még nem sok eredménnyel. Ám szerencsére délután rosszkedve egy szempillantás alatt elillan, és ismét hatalmas lendülettel lát neki, hogy amilyen gyorsan csak tudja, utolérhesse magát.

Bika (április 21. – május 20.)
Meggondolatlanságának hamar megihatja a levét, ha a táplálkozásában nem fogja vissza magát. Könnyen felszedhet pár kilót, és mire itt lesz a tavasz, nem lesz ideje már visszaállítani az eredeti súlyát. Természetesen nem könnyű ellenállni a finomabbnál finomabb falatoknak, de kénytelen lesz dönteni és viselni a döntésének az összes következményét.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Családi gondok nehezíthetik a napját, emiatt nagyon ügyesen kell beosztania az idejét. Ez egy átmeneti állapot, de gyors megoldásban sajnos nem reménykedhet. A Szaturnusz bolygó keresztezi most a terveit, így minden türelmére és kitartására szüksége van. Kerülje a fölösleges idegeskedést, mert akkor nagyon könnyen legyöngülhet az immunrendszere.

Rák (június 22. – július 22.)
Kerülje az álnok barátokat és még akkor se keresse a társaságukat, ha meglehetősen egyedül érzi magát. Könnyen megbánthatják, sőt becsaphatják, kihasználhatják vagy a saját céljaik elérése érdekében rászedhetik. Keressen új, de megbízható barátokat, akiknek a társaságában jól érzi magát és lelkileg is feltöltődhet. Fontos, hogy ne erőltessen semmit.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A sikerért nem kell a szomszédba mennie, s ez egyaránt vonatkozik a hivatására, de a szerelmi életére is. Szorgalmas munkájának meg van a kézzelfogható eredménye, ami anyagi juttatásban is megnyilvánul. Most, hogy tökéletesen meg lehet elégedve, pihenjen egy kicsit vagy utazzon el a családjával. A siker és a cselevési vágya egyaránt kimerítheti.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Kisebb bőrpanaszokkal vagy kiütésekkel kell szembesülnie, ami mögött egyoldalú vagy helytelen táplálkozás, esetleg lelki okok húzódhatnak meg. Érdemes lenne elgondolkodnia, mi az, ami, vagy aki meglehetősen idegesíti a környezetében. Ugyanis a folyamatos idegeskedés és a stressz is okozhat hasonló tüneteket. Most próbáljon meg minél többet pihenni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Ne gondolja, hogy nincs remény, ne adja fel olyan könnyen. Ne mondjon le a kedveséről, hanem küzdjön meg érte. Biztosan értékelni fogja a kitartását, de ne siettessen semmit sem. Engedje, hogy a saját feje után menjen, mert talán szüksége van rá, hogy tanuljon a kudarcából, a hibáiból. Egy őszinte és mindent feltáró beszélgetés eredményes lehet. Ne halogassa!

Skorpió (október 23. – november 21.)
Fáradékonyságát nemcsak a tavaszi fáradtság okozhatja, hanem, hogy jóval többet dolgozik a kelleténél. Nem szabad minden munkát elvállalnia és abban bíznia, hogy bírni fogja ezt a megfeszített munkatempót. Az elbizakodottság, vagy az illúziók kergetése biztos kudarchoz vezethet, legyöngítheti, és megbetegítheti a szervezetét. Szedjen többféle vitaminokat.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A Szaturnusz bolygó negatív hatása miatt kissé görcsös a fellépése, pedig, éppen az ellenkezőjére lenne szüksége. Azaz könnyedségre, némi lezserségre. Máskor a magabiztos fellépés nem okozna gondot, de ez a bolygó gátlásosságra, valamint kisebbrendűségi érzésre hajlamosítja. Ne húzódjon vissza a külvilágtól, mert annál nehezebben fog újra megnyílni.

Bak (december 22. – január 20.)
Örüljön, hogy kiegyensúlyozott és harmonikus a kapcsolata. Nem szabad aggodalmaskodnia, fölöslegesen az ördögöt a falra festeni, amikor a kedvese nem ad okot rá. Minek rémeket látni, inkább élvezze a boldogságát. Nem szabad hallgatni azokra sem, akik csak általánosságokat hangoztatnak, és okos ötletekkel bombázzák, hiszen minden kapcsolat más.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Minden energiáját a pénzszerzésre fordítja, hogy stabilizálhassa az anyagi helyzetét. Igyekszik megtalálni azokat a befektetési forrásokat, ahol jelentős haszonra tehet szert. Meglehetősen bizonytalan, mert nehéz a választás, hisz bőséges a választék. Biztosra szeretne menni, mert nem engedheti meg magának, hogy tévedjen és kárt szenvedjen.

Halak (február 20. – március 20.)
Egyre sikeresebb a hivatása területén és ez jelentősen növeli az önbizalmát. Úgy érzi, hogy végre megtalálta azt a foglalkozást, ahol végre kiteljesedhet, és megmutathatja a tehetségét. Persze nem mellékes az anyagi juttatás mértéke sem, de sokkal többre tartja az örömmel végzett munkát. A munkahelyi sikerei jótékonyan hatnak a magánéletére is.


 

 

.