Kerülje a titkos utakat az Ikrek - heti horoszkóp 2017. március 6 - március 12.

2017.03.05. 18:25

Az Oroszlán a szerencse a pártfogásába veszi, Ikrek kerülje a titkos utakat, a Nyilas egészsége rakoncátlankodhat.

Heti horoszkóp 2017. március 6 - március 12.

 

 

Kos (március 21.-április 20.)
Csak apró lépéseket tegyen, mert csak így tudja elérni, amit akar. A kapkodás, és a dolgok siettetése nem segíti a célja elérésében, sőt csak inkább hátráltatja.

Bika (április 21.-május 20.)
Próbálja meg jól érezni magát és túllépni a dolgokon. Vannak rossz napok és még annál is rosszabbak, de azok is elmúlnak egyszer. Ne engedje, hogy legyőzzék.

Ikrek (május 21. –június 21.)
Kerülje a titkos utakat, ha nem szeretne komoly bajt hozni a fejére. Vonzzák a szerelmi kalandok és szereti az izgalmakat, de túlságosan nagy kockázatot vállal.

Rák (június 22. – július 22.)
Érzelmi problémája felemészti minden energiáját. Csak teljesen fölöslegesen pazarolja az idejét olyan dolgokra, melyek már réges – régen aktualitásukat vesztették.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A szerencse a pártfogásába veszi, amibe csak belefog jól alakul. Egészségére fordítson nagyobb figyelmet, ha nehezére esik is kerülje a nehéz, fűszeres ételeket.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Az elképzelése csak hosszútávon fog megvalósulni, de emiatt ne keseredjen el, vagy hátráljon meg. Minden halad majd a maga útján, de persze a saját tempójában.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Minden elképzelése annyit ér amennyit megvalósít belőle. Bátran vágjon bele és a kreativitása segítségével a régóta dédelgetett álmai most valóra válhatnak.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Sokat dolgozik és rengeteg a szaladgálnivalója, de szerencsére bírja energiával. A munkája mellett azért hagyjon időt a szerelemre is, és forró pillanatokat élhet át.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Egészsége rakoncátlankodhat, főleg veséjével lehetnek kisebb gondok. Ne könnyelműsködjön, öltözzön az időjárásnak megfelelően. Még akkor is, ha randevúra siet.

Bak (december 22. – január 20.)
Győzze le a hiúságát, tegye félre a sértődöttségét, és kezdje Ön a békülést. Még, ha igaza is van, még akkor is tegye meg a kezdő lépést, nehogy túl késő legyen.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A hét elején a napjai még nem várt nehézségeket hoznak, de ahogy közeledik a hétvége, a sötét felhők elvonulnak a feje felől, és vissza fog térni a nyugalma.

Halak (február 20. – március 20.)
A kéretlen vélemény nyilvánításával kellemetlen helyzetbe kerülhet, jobb, ha nem avatkozik bele egy régóta húzód családi vitákba. A visszahúzódás a legjobb taktika.

.