Nem kedveli a magányt a Mérleg - napi horoszkóp 2017. március 11.

2017.03.11. 08:19

Az Ikreknek szüksége van pihenésre, a Vízöntő egyre jobban kedveli az új ismerősét, a Bak borús hangulata már a múlté, az Oroszlán minden megnyilvánulásra túlzottan szélsőségesen reagál.

Kos (március 21.-április 20.)
Előbb vagy utóbb érdemes felkeresni az orvosát, ha érzi, hogy valami nincs rendben a fogaival. Ne halogassa a fogorvos meglátogatását, mert nem jó ötlet, ha homokba dugja a fejét, abban a hitben, hogy a problémát elkerülheti. Sőt csak fokozza, mert a rossz fogak szívizomgyulladást, reumatikus és gyomorpanaszokat is okozhatnak. Nem éri meg kockáztatni!

Bika (április 21.-május 20.)
A mai napon, ha valami szép helyre elutazik, ne hagyja otthon a fényképező gépét, de a mobiltelefonja is biztosan mindig kéznél van. A Bika jegyű emberek fantázia dúsak, az alkotásvágyuk jelentős, és érzékük van művészetekhez, így a fotózáshoz is. Itt az ideje, hogy a képeket megmutassa másoknak is. Különleges fotóival egészen biztosan sikert arat majd.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Próbáljon finoman nemet mondani a túlórázásra a munkahelyén. A pénz mindig jól jön, de nem minden, ezért ne áldozza fel a szabadnapját, mert szüksége van pihenésre. Lassan az igásló is kevesebbet dolgozik, mint Ön. Igaz mindig jól jón a plusz pénz, de az egészségét tartsa mindennél fontosabbnak. Köztudott, pénzért egészséget nem lehet venni.

Rák (június 22. – július 22.)
Semmi kedve szokásos és kötelező heti vásárlást elintézni. A lelki szemeivel már előre látja az eseményeket: sok ember, nyűgös gyerekek, és sorban állás. A megszokás nagy úr, de ne felejtse el, hogy semmi sem muszáj. Vegyen egy jó nagy lélegzetet és határozza el, hogy jó szervezéssel mindent gyorsan elintéz. Így utána még marad idő a közös családi programra is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Sajnos a Mars bolygó hevességre, indulatosságra hajlamosítja, ezért a párja minden megnyilvánulásra túlzottan szélsőségesen reagál. Nehezen uralkodik magán, hol van már a tegnapi harmónia? Tegyen egy rövid sétát egyedül, talán még nincs elveszve semmi. Szellőztesse ki a fejét, mert a magányos sétától biztosan jobb kedvre derül. Kár lenne összeveszniük.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Tisztában van vele, hogy alig szánt időt az utóbbi hetekben a partnerére. A párja szemrehányásai jogosak, s mivel nem akarja elveszíteni, elhatározza, hogy lesz, ami lesz, és inkább félreteszi a munkáját. Ég a vágytól, hogy újra közel kerüljenek egymáshoz a kedvesével. Tudja, hogy nagy fába vágja a fejszéjét és egyáltalán nem lesz könnyű megbékíteni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Lehet, hogy elkeseredett, mert semmi programja sincs a hétvégére. Igaz, Mérleg jegyűként nem kedveli a magányt, és egyedül sem szeret elmenni sehová. Keresse meg a barátait, biztosan tud csatlakozni hozzájuk vagy legyen kezdeményező és találjon ki érdekes programot és hívja el magával őket. Esetleg néhányan nem érnek rá, de visszautasítás még nem a világ vége.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Szeretné újrakezdeni a kapcsolatát a szerelmével, de tisztában van vele, hogy nem kis feladatra vállalkozik. Minden vágya, hogy megint egy párt alkossanak, de fél a visszautasítástól is. Egyik szélsőségből a másikba esik, mert hol azonnal megkeresné, hol pedig feledné az egészet. Legjobb, ha csak akkor kezdeményez, ha már egész biztos az érzelmeiben.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Kénytelen szembesülni vele, hogy a gyerekei túl sokat ülnek a számítógép előtt. Hibásnak érzi magát, mert a saját munkája és a pénzkeresés túlságosan lekötik minden idejét. Emiatt szinte se nem hallanak, se nem látnak, annyira elmerültek a „munkába”. Szerencsére sikerül rávenni őket egy érdekes közös programra. Még a barátaikat is hozzák magukkal.

Bak (december 22. – január 20.)
Borús hangulata már a múlté, mert sikerül úgy megszerveznie a mai napját, hogy mindenki kedvébe járhasson. Igyekszik a szívét és a lelkét is kitenni, és élvezi, hogy vidámnak látja a szeretteit. A szokásától eltérően a pénztárcáját is szívesen kinyitja, és gondolkodás nélkül teljesíti a kérésüket. Szerencsére nem esnek túlzásokba, így még jobb lesz a kedve.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Egyre jobban kedveli az új ismerősét, pedig csak barátként kezelte idáig. A szíve azt súgja, hogy nyugodtan megbízhat benne, és még a nehéz helyzetekben is ráhagyatkozhat. Igaz, hogy még nem túlságosan hosszú ideje ismeri, de ennek ellenére úgy érzi, mintha ezer éve ismernék egymást. Ennek ellenére elhatározza, hogy csak lassan nyitja ki a szívét felé.

Halak (február 20. – március 20.)
A szerelmi bánat legjobb ellenszere a munka, mert képes lekötni a gondolatait. Igaz, hogy sokkal nehezebben megy fájó szívvel a koncentrálás, de még mindig jobb, mint egész nap a múlton rágódni. Keressen olyan elfoglaltságot, amit jó kedvvel csinál vagy éppen ellenkezően semmi kedve hozzá. A jól végzett munka öröme örömmel tölti el, és már az is valami.

 

.