Rémeket lát, és féltékenykedik a Rák - napi horoszkóp 2017. március 5.

2017.03.05. 08:51

A Bak élvezi is a családi összejöveteleket, a Mérleg újra kezdheti a kapcsolatát a régi szerelmével.

Kos (március 21.-április 20.)
A gyomor panaszait elsősorban a jegyében járó Mars és az Uránusz bolygók okozzák, de nem csak ők a „bűnösök”. Panaszai gyors megszűnésére mindaddig nem számíthat, amíg az életformáján, az időbeosztásán és a szokásain gyökeresen nem változtat. A feladat persze nagyon nehéz, sőt ijesztő is. Ám az egészsége megőrzése biztos megér némi nehézséget.

Bika (április 21.-május 20.)
Ne vegyen mindent annyira a lelkére, mert ha túlreagálja a dolgokat, az biztosan nem vezet jóra. Valakinek a környezetében nagy szüksége van a segítségére, és jó a tanácsaira, hogy a lelki békéje helyreálljon. Most inkább másokkal törődjön, mert az is elterelheti a gondolatait a saját gondjairól. Viszont utána tovább már ne fojtsa magába azt, ami bántja.

Ikrek (május 21. –június 21.
Lehet, hogy nem rózsás az anyagi helyzete, de nincs miért rémeket látnia. Emiatt ne üljön otthon, mert egy kellemes séta a szeretteivel nem kerül semmibe. Hamarosan olyan mellékes munkához jut, amivel tökéletesen elégedett lesz, és anyagi terén sem lesz oka panaszra. Bizakodhat, mert a mostani pénz zavara csak átmeneti és szerencsére nem fog sokáig tartani.

Rák (június 22. – július 22.)
Sajnos kissé elbizonytalanodott, így mindent hajlamos túlzásba vinni, főleg az érzelmi életében. Rémeket lát, és féltékenykedik, pedig ezzel csak ronthat a helyzetén. Nagy segítség lenne, ha elő tudná venni a józan és gyakorlatias élet szemléletét, de mivel csupa érzelem, így szinte egy lehetetlen feladatra vállalkozik. Azért mindenképpen érdemes megpróbálnia.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Kötelezettségei olyan mértékbe nyomasszák, hogy szinte béklyóban érzi magát. Szeretne inkább pihenni, és nem közös programokat szervezni, s bár imád utazni, de most erre sem vágyik. Talán a tavaszi fáradtság is közrejátszik a kedvetlenségébe, de az is lehet, hogy egész más nyomja a szívét. Szerettei nem tehetnek semmiről, ne ők húzzák a rövidebbet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Fordítson az eddiginél több figyelmet kedvesére, töltsön vele minél több időt, hogy érezze, mennyire igényli a társaságát. Lehet, hogy valami bántja van, amit nehezen tud elmondani, mert látványosan visszavonult. Csináljon vele minél több közös programot, így lassan majd közelebb tud férkőzni a lelkéhez. Óvatosan kérdezgesse, fogadja el, ha nehezen nyílik ki.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Újra kezdheti a kapcsolatát a régi szerelmével, nagy reményekkel indulhat ebbe a szerelembe, de fontos, hogy tanuljon a régi kapcsolatai hibáiból. Természetesen nem baj, hogy újra boldog és mindent szépnek lát maga körül, de ne tulajdonítson neki olyan tulajdonságokat, amivel nem is rendelkezik. Véletlenül sem szabad összekevernie az égi és a földi szerelmet.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Még nem nyugodhat meg, hogy jó döntést hozott, mert az idő és az események egyértelműen nem igazolják. Már biztosan hátra dőlne a karosszékében, hogy élvezze a munkája gyümölcsét, de ne tegye. Még egy kis türelemre van szüksége, hogy az anyagi sikerek is a nyomába szegődjenek. A türelemmel hadilábon áll, de az idegeskedéssel sem jutna most előbbre.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Tüzes jegyben született, ezért nem rajong nyirkos, hideg napokért. Szerencsére már nem is kell sokáig várnia a tavaszra, amikor élvezheti kellemes és napos időjárást. Pesszimista hangulatát a Szaturnusz bolygón kívül sok minden okozhatja, de ne engedje, hogy ez rányomja a bélyegét az egész napjára. Viszont, ha nyárba vágyik, akkor ki kell nyitnia a pénztárcáját.

Bak (december 22. – január 20.)
Nagyon kedveli és élvezi is a családi összejöveteleket, amikor végre mindenki, aki fontos a szívének körül üli az asztalt. Azonban valahogy ma egyik porcikája sem kívánja a vendégeskedést. Kissé fáradt, kimerült és persze a lelke sincs teljesen rendben. Nem szeretné senkinek sem elrontani a napját a kedvetlenségével, de szerencsére igyekszik uralkodni magán.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Találkozik valakivel, aki nem kerüli el a figyelmét, de a „szerelem első látásra”találkozásnak az a veszélye, ha tartós is marad, sok bonyodalmat okozhat. Ne menjen fejjel a falnak, ne hozzon gyors döntést, mert később még megbánhatja. Inkább ismerje meg alaposan, adjon időt a kapcsolatuknak, hogy bebizonyosodjon, hogy egymásnak vannak teremtve.

Halak (február 20. – március 20.)
Megfázással, ízületi problémákkal küszködhet, de sajnos a megfázás ráhúzódhat a fülére vagy a belében okozhat problémákat. A náthát és a reumatikus panaszokat gyógyszerrel elmulaszthatja, de az emésztési panaszokat csak diétázással tudja megoldani. Legyen türelmes, és feltétlenül tartsa be az orvos utasításait, mert különben minden kezdődik elölről.

.