A Bika merjen kockáztatni - napi horoszkóp 2017. április 4.

Cikkünk végén kapcsolódó szavazással: Érdekel a horoszkóp? Teszteld, mennyire ismered a csillagjegyeket!

2017.04.04. 07:30

A Bak fogjon össze a kedvesével, a Skorpiónak minden erejét össze kell szednie, a Kos ne vegye félvállról a megbízatást!

Kos (március 21. – április 20.)
Ne vegye félvállról a megbízatást, mert komoly kárt szenvedhet. Elsősorban nem csak anyagi veszteség érheti, hanem ami ennél sokkal rosszabb lenne, a jó hírén eshet csorba. Hosszú távra tervezzen, mert csak kemény munkával szerezheti vissza, amit könnyedén eldobott. Bár az is megtörténhet, hogy sajnos akár örökre búcsút mondhat a közös munkának.

Bika (április 21. – május 20.)
A túlzott zárkózottság ebben az esetben nem a legjobb taktika. Legyen bátor, és merjen kockáztatni, mert csak így tudnak közelebb kerülni egymáshoz. Nyitottságára most égetően nagy szüksége van, mert ha bezárja a szívét, azzal sokat veszíthet. Bízzon emberismeretében és hallgasson a megérzésére, mert akkor a kapcsolatban és a párjában nem fog csalódni.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Munka nélkül szeretne sikert elérni, de ez most csak hiú ábránd marad. Hiába Ikrek jegyűként a legszerencsésebb jegy, ezt most a Jupiter bolygó mégsem veszi figyelembe. Csak szorgalmas és kitartó munkával képes a célját elérje, de ehhez most nem sok kedve van. Pedig nem sok választása van, mert a sikerért biztos, hogy kénytelen keményen megdolgozni.

Rák (június 22. – július 22.)
Konfliktusba keveredhet az egyik szomszédjával, ha makacsul ragaszkodik az elképzeléséhez. Ne feszítse túl a húrt, mert csak fáradságos munkával tudja helyrehozni ezt a lépését. Nem kell megalkuvónak lennie, de most érdemes engednie, és nagyvonalúan túllépni a dolgon, mert így hosszú távon jobban jár. Hisz a rossz szomszédság török átok.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Szeret az élen járni, és az sem zavarja, ha úttörő munkát kell végeznie. Lényegesnek tartja, hogy ne állóvíz legyen az élete, hanem inkább bővelkedjen kihívásokban és izgalmakban. Nem viseli el a visszautasítást, pedig a szerelemben sajnos meg kell tapasztalnia. Azonban ne búslakodjon, mert az égiek segítik abban, hogy újra találjon egy másik jelöltet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Családi gondokkal kell szembesülnie, de emiatt ne forgolódjon az ágyában, hanem aludjon nyugodtan. Nem olyan nagy a baj, mint elsőre tűnik, és ez a probléma is megoldódik, mint mindig. Ne vegye annyira a szívére, mert az aggodalmaskodással úgysem old meg semmit sem. Legyen csak megfigyelő és csak akkor osztogasson tanácsot, ha erre direkt kérik.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A kelleténél több a szabadideje, emiatt képes olyan dolgokon rágódni, aminek semmi értelme. Inkább koncentráljon a feladataira, és munka után pedig foglalja el magát valami érdekes elfoglaltsággal. Akkor nem jut ideje felnagyítani a problémákat. Minél többet találkozzon a barátaival, mert a kellemes emberekkel eltöltött idő jótékonyan fog hatni az idegeire.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Minden erejét össze kell szednie annak, aki csőbe akarja húzni. Természetesen az emberek többségének nem is sikerül, hisz van annyira rafinált, hogy átlát rajtuk. Viszont, ha nem elég éber, akkor mégis pórul járhat. Ám nem a munkájában vagy a hétköznapi életben, hanem a szerelemben. Olyan emberbe botlik, aki miatt egy pillanatra meginoghat.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Jobb, ha most a biztost a bizonytalanért nem hagyja el, mert lehet, hogy ez csak egy múló szeszély, amit később nagyon megbánhat. Szeretne szabadabban élni, de ez nem lehetséges, ezért elégedjen meg azzal, amit a sors ad. Lázadozásával, csak tovább ront az amúgy sem rózsás helyzetén. Tegye a szívére kezét! Nem olyan rossz a helyzete, mint amilyennek látja.

Bak (december 22. – január 20.)
Fogjon össze a kedvesével és együttes erővel lépjen fel az a rokona ellen, aki igyekszik megkeseríteni az életét. Alkossanak véd és dacszövetséget, és akkor majd kénytelen lesz belátni, hogy a mesterkedése nem jár eredménnyel. Ne hagyja, hogy áskálódhasson, mert azzal sokat árthat a kapcsolatuknak. Nem szabad megadni ezt az esélyt neki, hisz láthatóan ez a célja.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Sajnos, akire annyi idejét pazarolja, az nem az Ön embere. Hiába teszi ki a szívét és a lelkét, be kellene látnia, hogy csak az energiáját pazarolja, ha egy laza baráti kapcsolatnál többet remél. Hiába a remek meggyőző ereje, amivel szeretné magához édesgetni, de ebben az esetben ez sem segít. Erősen tartja magát, akire annyira vágyik, de biztos meg van rá az oka.

Halak (február 20. – március 20.)
A testi tünetei mögött lelki okok húzódnak meg, mivel nem találja a kiutat a problémájából. Gondolatai össze-vissza csaponganak, és nem képes egy helyre összpontosítani, így az elképzelései a csak levegőben lógnak. Ami tervet kigondol, hamar elveti, és már újabb ötlet jut az eszébe, amit megint egy másik gondolat vált fel. Kérjen segítséget, ha nem boldogul.


 

 

.