A Mérleg kénytelen felvenni a kesztyűt - napi horoszkóp 2017. április 5.

Cikkünk végén kapcsolódó szavazással: Érdekel a horoszkóp? Teszteld, mennyire ismered a csillagjegyeket!

2017.04.05. 09:17

A Vízöntőnek rengeteg meghívásban van része, a Halak hajlamos túlhajszolni magát, a Ráknak segítségre lenne szüksége.

Kos (március 21. – április 20.)
Se nem hall, se nem lát, mert minden energiáját a pénzszerzésre fordítja. Úgy érzi, hogy hatalmas lehetőség előtt áll, amit vétek lenne elszalasztania. Belső hajtóereje küzdőkészséggel párosul, és egyetlen percét sem szeretné kihasználatlanul hagyni. Emiatt gyakran túllő a célon, mert csak a cél lebeg a szeme előtt. Lassítson, hogy a tévedést elkerülhesse.

Bika (április 21. – május 20.)
Ameddig nincs kézzel fogható bizonyítéka, addig ne vádaskodjon. Ugyanakkor legalább olyan rossz taktika, ha a fejét a homokba dugja. Fölösleges idegeskednie és áltatnia magát, hogy a dolgok maguktól megoldódnak, inkább lépjen a tettek mezejére. Egy őszinte és feltáró beszélgetés után tisztában lesz mindennel. Előzze meg a bajt, és ne utólag keseregjen.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Lehet, hogy igaza van, de óvakodjon attól, hogy túlságosan keményen fogalmazza meg a véleményét. Ezzel ugyanis sok embert megbánthat, ami nagyon kellemetlen következményekkel járhat. Sőt emiatt akár végleges szakításra is sor kerülhet. Ám sokkal rosszabb lesz, ha ez egyeseket bosszúállásra késztet.

Rák (június 22. – július 22.)
Segítségre lenne szüksége, mégsem képes kérni. Pedig, ha magába folytja a bánatát, akkor mások a viselkedését félreérthetik. A panaszkodás nem jó stratégia, mert azzal csak elriaszthatja azokat, akikre számíthatna. Inkább nyíltan és őszintén mondja el, hogy mit szeretne. De akkor se sértődjön meg, ha lesznek akik, inkább igen gyorsan megszakítják önnel a kapcsolatot.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Ne maradjon passzív, mert egy jó stratégia kidolgozásával, még minden visszafordítható. Kár beletörődnie, és azt éreznie, hogy nincs kiút a problémájából. Oroszlán jegyűként általában optimista és lelkes, ezért a lehangoltsága most csak átmeneti állapot. Minden energiáját, arra összpontosítsa, hogy a célját elérhesse, és már előre vegye biztosra a sikert.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Végre megnyugodnak a kedélyek, de azért még ne bízza el magát. Mert minden marad a régiben, ha nem változtat a hozzáállásán. Először a saját viselkedésén tud változtatni, a másik félen nem. Viszont azzal, hogy változik, kénytelen az illető is változni. Gyors eredményt ne várjon, mert nem megy máról hónapra. Viszont minden kis lépésnek örüljön.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A riválisa nem adja fel, ezért a küzdelem elkerülhetetlen. Ebben az esetben hiába vágyik békességre, a kompromisszumkészsége nem jár sikerrel. Így kénytelen felvenni a kesztyűt, de kudarctól nem kell tartania, mert a jegyében járó Jupiter bolygó minden lépését támogatja. Arra viszont ügyeljen, hogy ne lőjön túl a célon, és most csak a saját érdekét tartsa szem előtt.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Ne legyen kishitű, inkább reménykedjen, mert akivel most összehozza a sors, annak a hűségében, bátran reménykedhet. Az illető nemcsak a nagy szavak embere, mert becsületes és őszinte. Közeledésében semmi hátsó szándék nem húzódik meg, mert nyílt lapokkal játszik. Viszont ugyanezt várja el, ezért meg se forduljon a fejében, hogy mellébeszéljen.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A célja megvalósítása nagy izgalommal tölti el, ezért mindent egyszerre szeretne csinálni. Nehezen képes elfogadni, hogy mindenhez időre van szükség és akadályok is felléphetnek. Emiatt a lelkesedése hullámzó, és a felmerülő problémák gyorsan elkeserítik. Pedig be kellene látnia, ha a kitartása csorbát szenved, akkor a célját bármennyire is szeretné, nem tudja elérni.

Bak (december 22. – január 20.)
Vigyázzon, nehogy olyan helyzetet teremtsen maga körül, hogy ellehetetlenítse a kapcsolatát a kedvesével. Az elképzelését nem fontos tűzön-vízen keresztül megvalósítania, vegye figyelembe a párja kívánságát is. Nem biztos, hogy hosszútávon jól jár vele, ha mindig az történik, amit a fejébe vesz. Lehet, hogy a kompromisszumkötést még gyakorolnia kell?

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Rengeteg meghívásban van része, de nem fontos mindenhol ott lennie. Igazán megengedheti magának, hogy válogasson közülük, és csak azt fogadja el, ami kedvére való. Biztosan nagyon jólesik a hiúságának, hogy igényt tartanak a társaságára, de azért gondoljon arra, hogy valamikor pihenésre is szüksége van. Különben hamar kiéghet és akár meg is betegedhet.

Halak (február 20. – március 20.)
Hajlamos túlhajszolni magát, mert a célját mindenáron el szeretné érni. Nem törődik az egészségével sem, mert abban bízik, hogy minden rendben lesz. Meggyőződése, hogy eddig sem volt semmi egészségi panasza, akkor most is megússza. Csak azt felejti el, hogy semmi sem tart örökké, így az egészsége sem. Főleg, ha nem is hagy magának esélyt a regenerálódásra.


 

 

.