A struccpolitika ma nem működik a Baknál - napi horoszkóp 2017. április 13.

Cikkünk végén kapcsolódó szavazással: Érdekel a horoszkóp? Teszteld, mennyire ismered a csillagjegyeket!

2017.04.13. 07:09

Ezt ígérik mára a csillagok.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ha úgy érzed, hogy mindenki füllent, hazudozik és az igazságot ferdíti a közeledben, akkor érdemes lenne jobban figyelned az érzéseidre. Ha nem a szavakat figyelnéd, amikor valaki beszél hozzád, hanem azt néznéd, hogy mit érzel a szavai közben, könnyen kiderülhetne, hogy igazat mond-e. Azt, ha valaki hazudik nagyon pontosan érezni fogod a gyomrodban ma is.

Bika (IV. 21. - V. 21.)

Úgy tűnik, mintha egy jól bejáratott sínen haladnának a gondolataid. Úgy tűnik, mintha mindig ugyanazt gondolnád, ugyanazt reagálnád és ugyanúgy cselekednél. Pedig sokkal több lehetőség van körülötted, mint amit figyelembe szoktál venni. Ma utasítsd el a megszokott döntéseidet és a megszokott választásaid helyett próbálj ki végre új dolgokat is!

Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Valaki elvégezte a mára szánt munkádat, és a feladataid egy része egyik pillanatról a másikra okafogyottá vált. Lehet, hogy meg kellene ünnepelned ezt a napot? Lehet hogy meg kellene ünnepelned azt, hogy sokkal gyorsabban és egyszerűbben oldódnak meg a feladataid pusztán azért, mert valaki véletlenül, vagy készakarva helyetted dolgozott egy kicsit.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Tele vagy kérdésekkel és úgy érzed, hogy senkinek sincs jó válasza azokra? Remek, akkor aludj egyet a kérdéseidre. Tedd fel magadnak azt a kérdést lefekvés után, hogy mit tehetnél valójában ebben az ügyben, majd aludj rá egyet. Reggelre rájössz a megoldásra. Ha pedig úgy érzed, hogy ez a probléma nem hagy elaludni, akkor igyál egy nagy bögre citromfű teát lefekvés előtt!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Ideje lenne naplót vezetned. Tudom, hogy azt hiszed, ez a tanács eléri a buta tinimagazinok szintjét. Pedig a naplóírásnak valódi segítő-gyógyító ereje van. Egyszerűen csak írd ki magadból azt a sok gondolatot, amelyek ott kavarognak a fejedben. Készíts feljegyzéseket arról, hogy mi minden történik veled és arról is, hogy milyen gondolataid vannak mostanság.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Jobban kellene figyelned a számokra csütörtökön. Ma minden számolásra érdemes nagyobb figyelmet fordítanod, és akkor is érdemes még egyszer átszámolni azokat, ha egyébként nagyon is egyszerűek, és ha egyébként nagyon is könnyen kiszámolnád azokat. Azzal, ha nagyobb figyelmet adsz a számoknak valójában magadnak segítesz csütörtökön.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Elveszted a fonalat csütörtökön, és könnyen lemaradhatsz a lényeges dolgokról ma. Persze ez azért történik, mert összekeverted a fontos és a sürgős dolgaidat. Ami sürgős az gyakran nem fontos, csak épp annyira közeli és hangos, hogy nem veszed észre mögötte az igazán lényeges dolgokat. Ma igyekezz a figyelmedet a lényegen tartani, és ne hagyd, hogy megzavarjanak ebben.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Kövesd a megérzéseidet csütörtökön! Valójában pontosan tudod és érzed, hogy mit kell tenned, de valamiért úgy teszel, mintha nem működne a hatodik érzéked. Külsős tanácsadókhoz jársz, ahelyett, hogy végre a belső bölcsességedre figyelnél. Ma arra van a legnagyobb szükséged, hogy végre meghallgasd a saját belső hangodat, és azt tedd, amit az sugall neked.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

A gyerekkori barátok sokat segíthetnek neked csütörtökön. Na jó, lehet, hogy fiatal felnőttként találkoztatok, mindenesetre ma olyan segítők jelennek meg melletted, akiket tizenöt húsz éve is ismerhetsz már. Könnyen lehet, hogy ők most olyan magától értetődően és kedvesen segítenek neked, hogy eláll a lélegzeted, és talán sokkal többet kapsz, mint azt remélted.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Azt gondolod, hogy amit nem látsz, az nem is létezik. Ez a struccpolitika azonban nem működik csütörtökön. Ma amire nem figyelsz, amire nem nézel rá, az nem szűnik meg létezni, hanem ellenkezőleg: vígan burjánzik, terebélyesedik, szaporodik, és végül olyan méretet ölt, hogy már nem fogod tudni elfordítani róla a fejedet. Sokkal jobb lenne végre ránézned ezekre a helyzetekre.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valakinek talán nehéz perceket okozol azzal, hogy túl követelődző és túl erőszakos vagy egy ügyben. Igen, tudom, hogy megvan erre az okod. Azonban vedd észre, hogy a stílusoddal borítod ki ezt az embert, és nem azzal, amit szeretnél. Tehát nem azzal van a baj, amit kérsz, hanem azzal, ahogy kéred. Ezen érdemes lenne most változtatnod, mielőtt tényleg eltávolodtok egymástól.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Nagyobb figyelmet kellene fordítanod a jó dolgokra az életedben. Nagyobb figyelmet kellene fordítanod arra, hogy milyen sok jó és csodálatos dolog történik veled egy-egy nap, és arra is jobban kellene figyelned, hogy milyen sok mindened megvan az életben. Mostanában sokkal több időt töltesz azzal, hogy a hiányra koncentrálsz, mint azzal, hogy a jó dolgokra figyelnél.

Forrás: nlcafe.hu


 

 

.