A Vízöntőnek ma megfordulhat a sorsa - napi horoszkóp 2017. április 25.

2017.04.25. 07:02

Ezt ígérik keddre a csillagok.

Kos 03.21 - 04.20

Annyi elkötelezettséget vállalt az utóbbi időben, hogy nem csodálkozhat magán, amikor úgy érzi, hogy szüksége volna végre egy kis függetlenségre. Az persze nem mindegy, hogy hogyan is tálalja mindezt a szeretteinek. Az értelmes magyarázatokat, a szép szavakat mindenki elfogadja. A dühöngést, a mérges elviharzásokat azonban nem fogják szeretni. Ne ejtse kétségbe azokat, akiket szeret, és akik szeretik önt!

Bika 04.21 - 05.20

Ön kissé babonás típus, folyton jeleket keres: figyeli a kéményseprőket, kerüli a fekete macskákat. De az igazi sugallatokat nem a külvilágban találhatja meg. Inkább befelé figyeljen, és a saját mélytudatából merítsen ötleteket arra vonatkozóan, hogy merre induljon tovább az életben. Figyeljen oda jobban az álmaira! Ma kaphat onnan egy jóslatot, javaslatot. Vegye komolyan az üzenetét!

Ikrek 05.21 - 06.21

Nagyon elhanyagolta a barátait az utóbbi időben. A mai napon remek alkalom nyílik arra, hogy javítson ezen a helyzeten. Valakivel, akivel régen, valami semmiségen összeveszett ma akár ki is békülhet. Keresse a régi kapcsolatokat: nem fogja megbánni! De új barátokat is szerezhet, akár a régiek révén is. A Hold ma nagyra növeszti önben az empátiát, az embertársai iránti szeretetet.

Rák 06.22 - 07.22

Már ön is érzi a felkavaró változásokat: mindeddig valahogy más felfogásban élte az életét, sokkal zárkózottabban, a régi mederben folydogált a sorsa. Most egy kis zűr keletkezett ön körül, ami első pillanatra csupa baj forrásának tűnhet az ön számára. Valójában csak arról van szó, hogy más mederbe terelődik a sorsa. Át kell értelmeznie a régi kapcsolatait, és újakat kell kötnie!

Oroszlán 07.23 - 08.23

Úgy érzi, hogy amíg ön keményen megdolgozik valamiért, addig másnak a sült galamb egyenesen a szájába repül. Ez igaz is, meg nem is. Önnek is a tehetségét kellene inkább kamatoztatnia, a puszta robotolás helyett. Akkor is megérdemelten kapná, amit, de valahogy boldogabban, könnyedebben telnének a napjai. Mert nem érezné úgy, hogy elpazarolja azokat. Fejlessze magát, tanuljon valamit!

Szűz 08.24 - 09.22

Új lehetőségek, új célok nyílnak meg ön előtt. A tiszta távlatokat szemlélve végre úgy érezheti, tiszta lappal is indulhat. Kitűnő nap lehet ez egy új munkahelyen való kezdésre, vagy bármilyen, újfajta elfoglaltsággal való foglalatoskodásra. Ügyintézésre, engedélyek beszerzésére szintúgy. Ha pedig még azt sem tudja, hogy mivel is szeretne foglalkozni, ma kitalálhatja.

Mérleg 09.23 - 10.23

Valaki olyannal találkozhat ma, akivel kapcsolatban már régóta haragot, vagy legalábbis ellenszenvet táplál a szívében. Első pillanatra meg is retten a találkozástól, mert a saját elképzeléseit, téveszméit vetíti ki erre az emberre. A valóság azonban egészen másnak bizonyulhat. Legyen nyitott az új információkra! Most jó értelemben érheti csalódás. Az előítéletei csalhatták meg.

Skorpió 10.24 - 11.22

Váratlan bonyodalomba keveredhet a mai napon. Habár úgy érzi, és talán igaz is, hogy nem önre tartozik a gond, a baj, mégis önre hárul a feladat, hogy megoldja azt. Jó ötletei lehetnek, essen neki a megoldásnak a nyafogás helyett! Ha ez egy munkahelyi probléma, akkor számíthat a főnöki dicséretre is, és ami még ennél is fontosabb, a kollégái szeretetére és lelkesedésére.

Nyilas 11.23 - 12.21

A jó dolgokra várni kell. Amikor azt hiszi, hogy valamiről már végképp le kell mondania, akkor pottyanhat éppen az ölébe a remek lehetőség. Ezzel új lendületet kaphat az élete, akár nagyot fordíthat is a sorsán. És még arra is ráébredhet, hogy nem is lett volna jó, ha előbb érkezett volna meg a várt ajándék. Lehet ez gyermek, tanulási lehetőség, utazás, vagy bármi, amire nagyon, de nagyon vágyott már.

Bak 12.22 - 01.20

Kellemesen csalódhat ma egy személlyel kapcsolatban, akihez pedig már semmi reményt nem fűzött. Akár szerelemről, akár üzlettársról, vagy barátról van szó, a mai napon egy új fejezet nyílhat a kapcsolatukban. A közeledést azonban önnek kell kezdeményeznie. Legyen ezúttal végre nagyon pozitív! Amit ugyanis ön sugároz ki magából, csak arra tud reagálni a másik is. Ne hordjon ma szemellenzőt!

Vízöntő 01.21 - 02.18

Az utóbbi időben túlhajszolta magát, ezért is történhetett meg, hogy hajlamos volt a búskomorságra. Egyszerűen a fáradtságnál fogva, és az élete monotóniája miatt, amire ön különösen rosszul reagálhat. Ma este azonban remek társaságba hívják. Akkor is fogadja el a meghívást, ha semmi erőt és kedvet nem érez hozzá. Ott fordul majd meg a kedve. És még az is lehet, hogy a sorsa is.

Halak 02.19 - 03.20

Szeretne nagyon megfontoltan dönteni egy bizonyos kérdésben, de a sors mégis úgy hozza, hogy hirtelen felindulásból tesz meg bizonyos lépéseket. Nem baj, mert az ösztönei jót súgnak, és nagyon jól teszi, amit tesz. Még ha az első pillanatra hebehurgyaságnak tűnik is a dolog. Legyen nyitott az újra, és lássa meg, ha valahol rés támad a falon. Ott kell önnek betörnie! Átvitt értelemben, természetesen.

Forrás: blikk.hu

.