Hirdetés


Az Oroszlán kedvező fordulatra számíthat - napi horoszkóp 2017. április 21.

Cikkünk végén kapcsolódó kvízzel: Érdekel a horoszkóp? Teszteld, mennyire ismered a csillagjegyeket!

2017.04.21

Ezt ígérik a csillagok péntekre.

Kos 03.21 - 04.20

Nagy hajtásban lesz ma, mások nem is értik, hogyan bírhatja ezt a tempót. Persze más, mint ön, nem is bírná. De önt a Mars akaratereje fűti, ami most különösen az utazásokban, a kommunikációban, a kapcsolatok ápolásában fejti ki hatását. Egész nap lót-fut, tárgyal, intézkedik, és még arra is van ereje, hogy másoknak is segítsen. Amit ma megtehet, ne halassza holnapra! Ma több a lehetőség és a jóakaró.

Bika 04.21 - 05.20

A jegyében járó Nap a Merkúrral áll együtt: ma nem vonhatja ki magát a vitákból, még ha szíve szerint inkább távol maradna is. Muszáj véleményt alkotnia, állást foglalnia. Sajnos ez azt is jelenti, hogy részt kell vennie a pártoskodásban, de csak a legjobb lelkiismerete szerint. Kimaradnia azért sem érdemes, mert azzal elesne bizonyos lehetőségektől. A csapatszellem megéri a kompromisszumot.

Ikrek 05.21 - 06.21

Bár nagyon akaratos, mégis el kell fogadnia, hogy nem minden úgy történik, ahogyan azt ön eltervezte. Ilyen helyzetben is egész jó részeredményeket érhet el, és ezt is értékelnie kell. A távlati tervekkel foglalkozzon, és semmiképpen ne adja fel a céljait! Egy idősebb barátját érdemes lehet beavatni, mert segíteni tud: új ötleteket adhat, avagy támogatókat is szerezhet.

Rák 06.22 - 07.22

Bízzon a képzelőerejében! A pénzügyek tekintetében lehetnek ma nagyon jó ötletei. Persze azért nem árt, ha kontroll alatt tartja ezt a képzeletet. Egy okos pénzügyi tanácsadó is segítheti ebben, de számíthat az élete párjára is. Rávilágíthat a túlzásokra, de mégis éppen általa valósíthatja meg az ötletét. A lakás- és ingatlanügyek érdekében is most érdemes tájékozódnia és döntéseket hoznia.

Oroszlán 07.23 - 08.23

Nagyon sokat idegeskedett az utóbbi időben egy bizonyos ügy miatt, de ma végre kedvező fordulatra számíthat. Jó híreket kaphat, vagy legalábbis megértő, segítőkész ügyintézőre akadhat. Arra sem árt azonban felkészülnie, ha esetleg módosításokra lesz szükség a terveiben. Minél rugalmasabbnak mutatkozik most ön, a világ is annál könnyedébben alkalmazkodik önhöz, az ön elvárásaihoz és reményeihez.

Szűz 08.24 - 09.22

Ma igazán számíthat a kollégáira: ráadásul nem is csak a segítségükre, de a szeretetükre is. A nagylelkűséget pénzben is megtapasztalhatja. A Hold és a Jupiter mai napi trigonja nemcsak a pénzkeresésben támogatja, de nagyon előnyösen vásárolhat is. S minthogy önt is adakozóvá teszi ez a csillagállás, lehet, hogy nem is csak magának vásárol. Apróbb, vagy nagyobb ajándékokkal, meglepetésekkel ma boldoggá tehet valakit, valakiket.

Mérleg 09.23 - 10.23

Nem biztos, hogy minden megbízatása, amit ma kap, az ínyére lesz. Mégse mondjon nemet! Habár az utánajárások miatt tehernek érzi a dolgot, mégis éppen e kimozdulások révén hozhatja össze a sorsa a mai napon valakivel, vagy valakikkel. Egy új kapcsolat, vagy társaság kimozdíthatja önt a holtpontról, új, önnek megfelelőbb irányt adhat a sorsának. Egy családi veszekedés is lehet a kimozdulásának az elindítója.

Skorpió 10.24 - 11.22

Ön nem szereti a nagy nyilvánosság előtt felfedni a gondjait, de most mégiscsak szakítania kellene ezzel a szokásával. Minél több embernek veti fel az önt gyötrő kérdéseket, annál inkább bízhat abban, hogy valakinél megleli a gyógyírt a gondjaira. Ha végképp nem bír erről beszélni, akkor bízza ezt egy lepcses szájú barátjára. Ami máskor bántó pletyka csupán, az most valódi segítség forrása lehet.

Nyilas 11.23 - 12.21

Ha valaki kritikusan lép fel önnel szemben, ne vegye a lelkére! Inkább vágjon ön is vissza egy csípős megjegyzéssel! De semmiképpen se hordozza a terhét egész nap, ne rágódjon a rossz szavakon. Amit elenged, az többé már nem fog ártani önnek. A rágódás ráadásul elvonja önt a jelentől. Próbáljon többet lazítani! Ebédidőben üljön ki egy parkba! Figyelje a madarakat, a mókusokat, a gyerekeket! Tanuljon tőlük a jelenben élni!

Bak 12.22 - 01.20

Ügyes volt, és most az ügyességéért bezsebelheti a jutalmát. Elismeréseket kaphat mindenfelől. Persze önnek a leginkább a családja, a társa dicsérete a fontos. A családi élete mostantól jó fordulatot vehet. Van, ami lerombolódott az utóbbi időben, talán veszteségek is érték anyagilag és emberileg. De mostantól a hátrányát előnyre fordíthatja. Felújíthat, megújulhat, újra kezdhet. Előre nézzen!

Vízöntő 01.21 - 02.18

Valamilyen önmagával kapcsolatos frusztráció is lehet az oka annak, ha mostanában mindenkivel hajba kap, összevész. Az éles kritikák fele, melyeket megfogalmaz, valójában önmagát illetnék. Csak ezzel még nem bírna szembenézni. A társa, ha ezt mosolyogva, vagy csak kevés panasszal tűri, akkor nagyon jó és nemeslelkű ember. Köszönje meg a támogatását! Ma vegyen neki valami apróságot kedveskedésül!

Halak 02.19 - 03.20

Úgy érzi, hogy kizökkent az élete, és nehezen tudja elfogadni ezt a stílusváltást. Meglehet túlságosan szabályozottnak, vagy bezártnak érzi az életét. Ha így van, akkor ideje, hogy több szabadságot követeljen magának. Például úgy, hogy felfogad egy bébicsőszt, hogy legyen néha, de legalább heti egy alkalommal szabad estéje, amit a társával, vagy a barátaival tölthet. A mai nap jó lehetne kezdetnek.

Forrás: blikk.hu