Az Oroszlánt ma balsejtelmek gyötrik - napi horoszkóp 2017. április 22.

2017.04.22. 07:52

Ezt ígérik a csillagok szombatra.

Kos 03.21 - 04.20

Az utóbbi időben folyton változott, s ez most sincs másképp, csak már jobban irányt tud szabni ezeknek a változásainak. Kitartó az elhatározásaiban, például abban is, ami a szabadideje aktív eltöltését illeti. Ezért boldogan veti bele magát ma a kertészkedésbe. Lelki szemei előtt látja már a nagy változásokat, melyeket a kertjében, a termőföldjén fog elérni. Ha még nincs földje, akkor pedig vágyni kezd rá.

Bika 04.21 - 05.20

A segítségét kérik, ami miatt le kell mondania a mára tervezett programját. Nem bánja, mert ezzel helyzeti előnyre tehet szert akár a munkahelyén, akár a lakókörnyezetében, vagy a sportban, a hobbijában. Igaz, hogy ön azok közé tartozik, akiknek nehezükre esik a hirtelen változtatás, ám, ha ezt belátja, ha számbaveszi az előnyöket is, akkor mégsem lesz olyan keserű a szájíze.

Ikrek 05.21 - 06.21

A jegyében járó Mars a Holddal alkot kvadrátot a mai napon: igen erősen feszítő, tettekre sarkalló fényszög ez, ami miatt azonban akár túlzásokba is eshet, nagyon elragadtathatja magát. No de az élet úgy szép, ha zajlik! Ha romantikusabb időkben élnénk, akkor akár még párbajra is hívhatna valakit, ma azonban jobb, ha megelégszik a szócsatákkal. A tettlegesség bajjal járhat. Akkor inkább barkácsoljon!

Rák 06.22 - 07.22

Uralkodó bolygójának helyzete arra utal, hogy a mai napon a szellemi és a szerelmi kérdések érdeklik igazán. A legjobb, ha valamilyen kulturális kalandozásra indul a kedvesével! Látogasson el egy művészetekkel teli városba, vagy menjen színházba, történelmi helyszínekre, vagy barangoljon az erdőn, gyarapítsa botanikai ismereteit! A szépség és a szellem közelsége megemeli a lelkét. Ne foglalkozzon hétköznapi gondokkal!

Oroszlán 07.23 - 08.23

Balsejtelmek gyötrik önmagát, vagy a szerelmét illetően. A kedvese felől bizonyos lehet, hacsak éppen ön nem tesz olyasmit, amivel kiborítja a társát. El kellene fogadnia, hogy a kedvese akkor fog ragaszkodni önhöz, ha meghagyja a szabadságát, ha nem teremt köré fojtogató légkört. Mihelyt ezt megérti, és ki is hangsúlyozza, azonnal új dimenziók nyílnak meg a kapcsolatukban.

Szűz 08.24 - 09.22

A társa nagyon nagy szeretettel, szerelemmel van ön iránt, ám ön képes lehet az akaratosságával a visszájára fordítani benne ezt az érzést. Legyen ma végre egy kicsit lágyabb, engedékenyebb! A közös célok azt követelik meg öntől, hogy néha bízzon a másik ítéletében és akaratában is. Nagyon különbözőek lehetnek ugyan, de éppen ezáltal egészíthetik ki egymást. Ha vitatkozik is, szeretettel tegye! Ölelés legyen a vége!

Mérleg 09.23 - 10.23

Ahogy mondani szokás: mindenki a maga sorsának kovácsa. S bár ön különös empátiával viseltetik a mások sorsa iránt, mégsem vállalhatja helyettük a felelősséget. Tanácsot is inkább csak akkor adjon, ha erre megkérik. Különben még okoskodónak, vagy részrehajlónak vélhetik. A saját érdekében azonban annál többet tehet. Az anyagiakat illetően hozhat egy jó döntést. Például eltartási szerződést köthet.

Skorpió 10.24 - 11.22

A mai nap a lazításé: kicsit engedje el a nagyívű terveit! Ma ne azon rágódjon, hogy hogyan érhetne el sikereket, több pénzt, ismertséget, hanem élvezze azt, amiben máris része van: a szép napot, a kertjét, ha van, vagy csak a közeli parkot, amely mindenkié! Nézzen a gyermekei szemébe, vagy merüljön el a kedvese pillantásában. Régen órákig is tudták csak úgy nézni egymást. Talán nem múlt el egészen!

Nyilas 11.23 - 12.21

Az utóbbi időben túlságosan aggodalmaskodóvá vált, amivel szinte megbénította a saját tetterejét, akaratát. A mai napon ráadásul valamilyen külső támadás is érheti. Ne vegye a lelkére, hanem azonnal válaszoljon rá. Ha gyorsan reagál, kevésbé lesz éle és hatása a dolognak. S mivel tudja, hogy a legjobb védekezés a támadás, rögtön az illető ellen fordíthatja a támadása élét. Ön elég szellemes tud lenni ehhez.

Bak 12.22 - 01.20

Sokat tett a céljaiért, miért éppen az utolsó pillanatban adná fel? Ez a hétvége ad önnek elég időt és erőt ahhoz, hogy összeszedje a tetterejét, az akaratát. Ha kételyei vannak, beszélje meg a társával! Neki mindig is voltak jó ötletei a megoldásukat illetően, most is ki tudnak találni valamit közösen. Ha pedig a mai napon is dolgoznia kell, használja ki a hétvégi hangulatot egy főnöki beszélgetésre.

Vízöntő 01.21 - 02.18

Ön szeret nagyvonalúan bánni az otthoni teendőkkel: amíg nem égetően szükséges, halogatja inkább a dolgokat. A mai napon azonban már nem választhatja tovább ezt a stratégiát, mert valami olyasmi történik, ami azonnali cselekvést kíván meg. Talán vendégek jönnek, és ezért kell nagyon gyorsan tisztára suvickolnia mindent. Rosszabb esetben az anyósa jön. Még rosszabb esetben egy ablak is kitörhet.

Halak 02.19 - 03.20

Hajlamos pontatlanul fogalmazni, ami miatt könnyen félreérthetik, és még akár meg is sértődhetnek önre. Vagy nem teljesítik azt, amit ön feltétlenül elvárt volna. Inkább úgy magyarázzon ma el mindent mindenkinek, mintha egészen kicsi gyerekekkel, vagy külföldiekkel beszélne. Lehet, hogy furcsán néznek önre, de legalább tökéletesen megértik. Az élő beszéd mindig jobb kommunikációs csatorna, mint a net, vagy a telefon.

Forrás: blikk.hu

.