Ezt ígérik a csillagok a hétre - heti horoszkóp 2017. április 10-16.

Cikkünk végén kapcsolódó szavazással: Érdekel a horoszkóp? Teszteld, mennyire ismered a csillagjegyeket!

2017.04.10. 09:01

Az Oroszlánnak például egy külföldi munka, vagy egy nagy adag szerencse lehet azt, ami megváltoztathatja az életét ezekben a hetekben.

Kos (Március 21. – április 19.)
Szinte már magad sem tudod, hogy mibe szeretnél belevágni, és milyen képességeid hiányoznak ehhez. Ha baj van az egyensúlyérzékeddel, akkor bátran engedd el a nehézségeket. Időnként foglalkoznod kell majd mások problémáival is, és nem hagyhatod, hogy mindig mások oldják meg a nehézségeket! Meg kell találnod az összhangot magaddal, és a munkatársaiddal ahhoz, hogy minden nehézséget előre láthass!

Bika (Április 20. – május 20.)
Ha ki is zárható, hogy problémáid lesznek a munkád során, akkor is készen kell állnod arra, hogy minden veszélyhelyzetet elháríts! Senkire nem számíthatsz az egészséged megőrzése érdekében, de a hosszú hétvégén törődj magaddal többet, és senkinek se engedd, hogy eltérítsen az eredeti terveidtől! Fogadd meg, hogy jobban teljesítesz majd, és erről az utadról se hagyd, hogy eltérítsenek, próbáljanak akármennyire is meggyőzni!

Ikrek (Május 21. – június 20.)
Itt az ideje, hogy lecseréld otthonodban az elhasználódott bútorokat, függönyöket, és egyéb kiegészítőket. Ennek most minden lehetősége adott, és csak rajtad múlik, hogy mennyire lesz tökéletes az új dolgok beszerzése, mennyire illeszkednek majd az otthonodhoz. Ne mulassz el egy lehetőséget sem akkor, amikor lehetőséged van a bizonyításra! A főnökeid előtt most bizonyíthatod a képességeidet!

Rák (Június 21. – július 22.)
Senki és semmi nem változtathatja meg azt az elhatározásodat, hogy kedveseddel boldogok legyetek és rendezzétek az esetleges nehézségeket. Egy vacsora, vagy egy hétvégi rendezvényen való részvétel megkönnyítheti az elkövetkező napokat, de ha nem vagy elég óvatos, akkor könnyen problémákat is okozhat. Légy óvatos a menü kiválasztásával, és ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak abban, amit elhatároztál és jónak gondolsz.

Oroszlán (Július 23. – augusztus 22.)
Egy külföldi munka, vagy egy nagy adag szerencse lehet azt, ami megváltoztathatja az életedet ezekben a hetekben. Ne kezdjétek újra a vitákat a kedveseddel, inkább keressétek meg a megoldásokat, amikkel tisztázhatjátok a félreértéseket! Jó ember vagy, és ezzel a barátnőid is tisztában vannak, ezért kérik olyan gyakran a tanácsodat. Néha nehezedre esik megmondani a véleményedet, de most olyan helyzettel találkozhatsz, amikor ezt nem hagyhatod ki.

Szűz (Augusztus 23 – szeptember 22.)
Hiába használod azokat a megoldásokat, amik eddig beváltak, most valahogy semmi sem akar sikerülni. Ne keseredj el, az ünnepek miatt eleve sikertelenségre van ítélve minden, amibe csak bele akarsz vágni. Ezért inkább koncentrálj a pihenésre, a megújulásra, és arra, hogy minél jobban érezd magad. Nem adhatod fel azokat az elveidet, amik mellett eddig olyan hűségesen kitartottál, és amik meghatározták a mindennapjaidat – most se tedd!

Mérleg (Szeptember 23. – október 22.)
Alig néhány nap, és aztán egy hosszabb pihenés következik, amit már alig vársz! Nem okozhat nagy gondot túlélni a hét elején a munkahelyi elfoglaltságokat, és utána élvezni a jó időt, és a pihenést! Senki más nem tud olyan hatással lenni a párodra, mint te magad, gyakorlatilag bármit el tudsz nála érni, és ő bármire hajlandó érted. Ezzel nem szabad visszaélned, és nem szabad hagynod, hogy napról napra rosszabbul érezze magát a bőrében.

Skorpió (Október 23. – november 21.)
Ha úgy érzed, eljött az ideje valaminek, amire már régóta vágytál, akkor most tedd meg, és ne várj tovább arra, hogy megoldódjon a helyzet! Nem kell idegeskedned amiatt, hogy kiért vagy felelős, és kiért nem! Nem a te felelősséged az, hogy mások helyett megéld azokat a dolgokat, amiért felelősnek érzik magukat. Meg kell találnod minden lehetőséget, amit csak lehet, és meg kell mutatnod a környezetednek, hogy szavahihető ember vagy!

Nyilas (November 22. – december 21.)
Amikor mások helyett dolgozol, és mások munkáját végzed, akkor jogosan tartanak baleknak, valaki olyannak, akire mindent rá lehet bízni, aki mindent megcsinál. Ha nem a te dolgod, akkor ne csinálj meg semmit, mert különben örökre a nyakadon marad a feladat! Találd meg azt az embert, akit a legjobban szeretsz, és akivel a legkönnyebben el tudod képzelni a közös életedet! Ehhez persze neked is nyitottnak kell lenned a világ felé.

Bak (December 22. – január 19.)
Valamit nem mondtál el, és ez egyre jobban zavar, egyre többször okoz álmatlan éjszakákat, és furcsa gondolatokat. Most még talán nem késő, de ha sokáig halogatod, akkor egyre nehezebb lesz minden egyes nap. Keresd meg azt a barátnődet, akiben a legjobban bízol, és öntsd ki a lelked neki! Meg fogja érteni a nehézségeidet, és a problémát, nyugodtan legyél vele maximálisan őszinte, és nyugodtan hallgass arra, amit tanácsol!

Vízöntő (Január 20. – február 18.)
Könnyű heted lesz a munkát illetően, de sokkal kevésbé lesz egyszerű a magánéleted! Nem szép dolog, amit csinálsz, különösen egyvalakivel szemben! Találd ki végre, hogy mit szeretnél, és kitől! Ha döntöttél – és dönts minél hamarabb – akkor pedig légy őszinte mindenkivel! A hétvége ideális lehet arra, hogy megtaláld az alkalmat arra, hogy találkozz azzal, akivel nagyon szeretnél, de jó ideje kerülhetitek már egymást!

Halak (Február 19. – március 20.)
Abba kell hagynod a családod állandó terrorizálást, felesleges idegesítését! Nem kenheted állandóan másokra a nehézségeket, és a problémákat. Eljött az ideje az őszinte szembenézésnek! Ha utazni készülsz, akkor készülj fel minden apró lehetőségre és problémára, és mindenképpen légy nagyon óvatos! Készülj fel életed egyik legnagyobb alkalmára, és élvezd minden percét, anélkül, hogy a következményekre gondolnál.

Forrás: anna.hu


 

 

.