Gyökeres változtatásokra van szüksége a Nyilasnak - napi horoszkóp 2017. április 8.

Cikkünk végén kapcsolódó szavazással: Érdekel a horoszkóp? Teszteld, mennyire ismered a csillagjegyeket!

2017.04.08. 07:46

A Halak már elkötelezné magát, a Mérleg bízik benne, hogy új társra lel, a Rák romantikus és érzelgős hangulatban van.

Kos (március 21. – április 20.)
Semmi oka az idegeskedésre, hiszen a kapcsolatában csak egy kis rövidzárlat lépett fel. Maradjon nyugodt, ne rontson ajtóstul a házba, és akkor minden újra olyan lesz, mint régen. Lehet, hogy az utóbbi időben kicsit elhanyagolta a párját, és túlzottan könnyedén értelmezte a szabadságát. Szervezzen egy romantikus estét, amin mindent helyrehozhat.

Bika (április 21. – május 20.)
Jól teszi, ha tartja magát az elhatározásához, hogy az otthonára fordítja a szabadideje nagy részét. Itt az ideje a nagytakarításnak és a fölösleges holmik szortírozásának, hiszen közelednek az ünnepek. Bár nem szereti a piszkos, nehéz munkát, de ha halogatja a teendőit, akkor később duplán kell dolgoznia. Fogjon össze a családtagjaival, együtt sokkal hamarabb végeznek.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Családi gondok nehezítik a napjait, de megoldást nem talál, hisz nem résztvevő, csak szemlélő benne. Tehetetlennek érzi magát, pedig őszinte segítség vágy hajtja. Úgy érzi, hogy két tűz közé került, és egyik fél pártjára sem akar állni, bár látja a megoldást. Ez a felemás helyzet nyomasztja, és tudja, ha hamarosan nem oldódik meg, akkor testi panaszokhoz vezethet.

Rák (június 22. – július 22.)
Romantikus és érzelgős hangulatban van, még a szokásosnál is álmodozóbb. Szeretetre, szerelemre vágyik, és a képzelete határtalan. Lehet, hogy csak a szerelem érzésébe szerelmes? Vigyázzon, mert nagy csalódás érheti, ha meggondolatlanul fejest ugrik egy kapcsolatba. A szerelem hamar elmúlhat és lelke amúgy is sebezhető, minek tetézné a bajt egy csalódással.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Hiába szeretné, ezt a várat rohammal nem fogja tudni bevenni, csak szép szóval, vagy kedvességgel. A sorozatos kudarcának a rosszul megválasztott taktika az oka. Az elhatározás és a lelkesedés ebben az esetben nem elegendő, a kitartásra lenne a legnagyobb szükség. Sajnos ezzel áll most a legjobban hadilábon. Igaz a feladat csábító, a türelem pedig igen nehéz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Kár elrontani ezt a napot fölösleges vitatkozással, kötözködéssel. Inkább vonuljon vissza, még akkor is, ha a rövidebbet húzza. Lehet, hogy nem győz, de azért szerencsére olyan nagy veszteség nem éri. Hagyja meg a párjának a győzelem illúzióját, ne csináljon nagy ügyet abból, ha engednie kell. Gondolkodjon el, hogy aki nem tud veszíteni, az nyerni sem tud.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A szakítás, és az elválás sohasem könnyű, főleg ha többet várt a másik féltől, mint ő képes volt nyújtani. A szomorúság együtt jár a csalódással, és időre van szükség, hogy a szívén ejtett seb begyógyuljon. Szerencsére eszében sincs szomorkodni, mert minden idejét kitölti a baráti találkozók és a társasági életben való jövés-menés. Bízik benne, hogy új társra lel.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Fogadkozása, hogy véget vet a kapcsolatának kérészéletű, mert csak addig tart, amíg ismét fel nem bukkan az életében a kedvese. Nem érti az okát hogy miért, fogadja vissza és bocsájt meg neki. Szíve tisztában van vele, hogy ez a kapcsolat nem vezet sehová, mert nincs jövője, de mégsem képes ellenállni a vonzerejének. Önmagával a harcot meg kell vívnia.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Az emésztési panaszai gyors megszűnésére addig nem számíthat, amíg az életvitelén, az időbeosztásán és a szokásain gyökeresen nem változtat. A feladat persze nem könnyű, sőt talán még ijesztőnek is tűnhet. Mert a változás történjen az érzelmi vagy anyagi téren, teljesen felborítja az egyensúlyát. Mégis a változtatást kell célul kitűzni, bármennyire is nehéznek érzi.

Bak (december 22. – január 20.)
Higgyen benne és ne kételkedjen abban, hogy jó úton jár, mert ez a lehető legokosabb lépés, hisz egyenesen az álmai eléréséhez vezet. Arra azonban ügyeljen, hogy ne legyen önfejű vagy kishitű, mert akkor a tévedések egész sorozatát követheti el. Legyen nyugodt, mert az égiek az útját egyengetik, és szerencsére minden lépést vigyázzák. Már ne forduljon vissza.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Jobban teszi, ha belátja, hogy nem képes közös nevezőre jutni az illetővel, ezért ne erőltesse tovább. Csak ront a helyzeten, és mégsem éri el a célját. A szakadék kettejük között tovább fog mélyülni, és előfordulhat, hogy végérvényesen eltávolodnak egymástól. Mivel nem képes engedni és makacsul köti az ebet a karóhoz, jobban teszi, ha a tervéről véglegesen lemond.

Halak (február 20. – március 20.)
A szíve mélyén már elkötelezné magát, de az egyik jelentkezőt sem érzi még az igazinak. Ne keseredjen el. A görcsös keresés sem könnyíti meg a dolgát. A mondás is úgy tartja, hogy a tapasztalat teszi a mestert, de most ez az igazság nem állja meg a helyét. Csak azzal kezdjen viszonyt, és élje le az életét, aki igazán megérinti a szívét. Ne kapkodjon, eljön az igazi.


 

 

.