Heti horoszkóp - 2017. április 17-23.

Cikkünk végén kapcsolódó szavazással: Érdekel a horoszkóp? Teszteld, mennyire ismered a csillagjegyeket!

2017.04.16. 18:26

A csillagok kellemes energiákkal támogatnak minden jegyet a kommunikációban, a emberi kapcsolatokban, a munkában, a célok elérésében, ezért nekünk csak élnünk kell a kivételesen jó lehetőségekkel. Hozzuk ki magunkból a maximumot!

Kos

Megállíthatatlanul haladunk előre a héten, hogy ismeretlen utakat és embereket ismerjünk és hódítsunk meg. Az energikusságunkkal lenyűgözzük a környezetünket, és nagy célokat tűzünk ki magunk elé. A héten megjön a kedvünk ahhoz, hogy valami igazán nagy dolgot alkossunk meg. Péntekig megállíthatatlanul pörgünk, jövünk, megyünk, intézkedünk, lezárjuk a függőben lévő ügyeinket, sőt még arra is marad időnk és energiánk, hogy másoknak segítsünk, extra munkát vállaljunk. Most semmi sem veheti el a remek hangulatunk, tehát még az sem zavar meg, ha a nyakunkba varrnak valamit. Használjuk ki, hogy a héten mindenre jut elég időnk, kivéve a pihenést, mert arra nem lesz sok alkalmunk.

Bika

A héten mindent megadnak a csillagok ahhoz, hogy végrehajtsuk a terveinket és beteljesítsük a legnagyobb vágyainkat. A jó hangulat és nyugodt körülmények mellett néhány új lehetőségre is számíthatunk. Fontos, hogy semmire sem lesz kötelező igent mondanunk, mert nyugodtan megtehetjük, hogy visszakozunk, ha úgy érezzük, hogy túl sokat vállalnánk. Csak arra bólintsunk rá, amiben örömünket fogjuk lelni! Péntekre alaposan elfáradunk, ezért ne vállaljunk további feladatokat, hanem inkább keressünk pihenési lehetőségeket!

Ikrek

A csillagok jótékony energiával vesznek körül, ami miatt békét, harmóniát fogunk érezni, ezzel pedig másokra is jó hatást fogunk gyakorolni. Használjuk ki ezt az elég csendes környezetet arra, hogy gondolkodjunk, tervezzünk, új ötletekkel álljunk elő, valamint legyünk kreatívabbak. A következő napokban jól láthatóan meg fog nőni a szeretet iránti vágyunk, illetve jobban oda fogunk figyelni mások igényeire. Az előttünk álló kellemes hét jót fog tenni a lelkünknek, a szellemünknek, és másokat is le fogunk nyűgözni. Most sikerül visszatalálnunk önmagunkhoz, tehát újra őszintén, sziporkázók, figyelmesek és bölcsek leszünk, ahogy az egy igazi Ikrekhez méltó.

Rák

Minden lehetőséget használjuk ki, ami elvezethet a sikerhez a héten, mert a csillagok minden segítséget meg fognak adni ahhoz, hogy végre átgondoljuk és megoldjuk az összes olyan feladatot, amiben régen elakadtunk. A következő napokban előfordulhatnak olyan időszakok, amikor elveszettnek fogjuk érezni magunkat, ám nagyon fontos, hogy legyen bátorságunk segítséget kérni, ha úgy érezzük, hogy erre van szükségünk. Csütörtökön kifejezetten nehéz pillanataink lehetnek egy komoly döntéshelyzet miatt, de az is előfordulhat, hogy számon kérnek rajtunk valamit. A héten tudatosan figyeljünk arra, hogy ne rúgjuk össze a port senkivel, és kerüljük a konfliktusokat! A hétvégén visszatalálunk a harmóniához.

Oroszlán

Az égi hatások egész héten támogatnak, az erejük pedig napról napra erősödik. Ennek eredményeként főleg az érzelmek terén tapasztalhatunk változást. Most mindenképpen jó irányba fogunk haladni, ezzel pedig magunk is tisztában leszünk. Az elmúlt időben egészen jól működtek az emberi kapcsolataink, amelyek elmélyülhetnek a következő napokban, míg a problémás viszonyokon sokat javíthatunk azzal, hogy a héten könnyebben kommunikálunk. Használjuk ki a lehetőséget a problémák rendezésére, de azt se hagyjuk ki, ha békebíróvá válhatunk! Ha párt keresünk, esetleg egy új barátságot alapoznánk meg, akkor erre is lesz lehetőségünk. A héten minden a kedvünk szerint alakul, úgyhogy ismerkedünk, és legyünk nyitottak az új üzleti lehetőségekre.

Szűz

Erősödésre számíthatunk a következő napokban, de emellett előfordulhatnak olyan időszakok, amikor úgy érezzük, hogy képtelenek vagyunk kitörni a mókuskerékből, a megszokások keretei közül. Ne aggódjunk, hanem emlékezzük, hogy, ami késik, az nem múlik! Ha most a maximumot hozzuk ki magunkból, akkor hamarosan, egy-két hét múlva, beérik a kemény munkánk gyümölcse. Csütörtök estig kapkodnunk kell, amennyiben szeretnénk mindennek a végére érni. Legyünk bármennyire szorgalmasak, törekvők, az biztos, hogy újabb feladatok, különös helyzetek, furcsa kihívások tesznek próbára, de mi képesek leszünk állni a sarat, ha minden erőnket a munkára, a szakmai előmenetelre és a tanulmányokra fordítjuk. A heti kitartásunk irigylésre méltó lehet.

Mérleg

Az égi hatások kivételesen jó hátszelet adnak, hogy eljussunk oda, ahova a legjobban szeretnénk, ám a sikert csak akkor érhetjük el, ha maximális figyelemmel és odaadással csináljuk az aktuális feladatunkat. A szorgalmas munkáért cserébe megkapjuk a jutalmat, tehát érdemes kihozni magunkból a maximumot. A következő napokban kreatívak és attraktívak leszünk, néha pedig már túlontúl elkötelezettnek tűnhetünk, de ugyanakkor mások számára látható lesz, hogy milyen sikerekhez érünk el szakmai, tanulmányi, magánéleti téren. A pénzügyekben egy meglepő lehetőségre bukkanhatunk. Habár ez kockázatosnak tűnhet, mégis nagy haszonnal járhat. A kérdés csak az, hogy lesz-e elég bátorságunk belevágni? A héten megnő az igényünk a szellemi fejlődés iránt, ami remek!

Skorpió

Ha nagyszerűen érezzük magunkat, a dolgaink pedig jól alakulnak, akkor remek, mert az égiek is azt akarják, hogy ez így legyen. Amennyiben mégsem ennyire rózsás a helyzetünk, akkor ideje, hogy megváltoztassunk ezt-azt, hogy jobbak lehessenek a mindennapjaink! A munkaszünettel induló hét igazán lélekápoló lehet, de a további napokban sem lesznek problémáink. A csillagok gondoskodnak arról, hogy új ötleteink támadjanak, illetve megnőjön a kreativitásunk, amivel megvalósíthatjuk a vágyainkat. A héten minden adott lesz ahhoz, hogy eljussunk oda, ahova csak akarunk, de csak akkor, ha nem szalasztjuk el a remek lehetőséget, hanem a javunkra fordítjuk ezt a kiváló tendenciát! Koncentrálóképességünk sokat javul, aminek eredményeként kiemelkedően határozottak leszünk. Az ötleteinkkel másokat is lenyűgözhetünk.

Nyilas

A húsvét miatt kissé leeresztettünk, amivel nincs semmi baj, hiszen ezért vannak az ünnepek, ráadásul legalább jutott időnk a gondolatainkra és a szeretteinkre. Próbáljuk reálisan vizsgálni a helyzetünket, és már hétfő este gondolkodjunk el azon, hogy merre indulunk kedden! Fogadjuk el, hogy nem kell mindig a maximumon teljesítenünk, állandó túlórára sincs szükségünk, és mások munkáját sem kell megcsinálnunk ahhoz, hogy dicséretet kapjunk. A héten csak örüljünk annak, hogy nyugalom, harmónia vesz körül. Ha néha lustálkodni támad kedvünk, akkor ne legyen bűntudatunk, mert jó esélye van annak, hogy ezt senki se rója fel nekünk. A héten gondolkodjunk el a jövőn, tervezzük meg a következő hetek és hónapok irányát!

Bak

Hétfőn még élvezzük a húsvétot, de keddtől jön a munka ideje, ahol szükség lesz a cselekvésre, hiszen a héten minden égi segítséget megkapunk a terveink megvalósításához, ám ne rohanjunk, hanem csak egy-két célt tartsunk szem előtt! A következő napokban egy pillanatra sem lankadhat a figyelmünk, mert rengeteg lehetőség jöhet velünk szembe, ezért muszáj kiválogatnunk azokat, amelyekre megéri időt és energiát áldozni. Ne húzzuk az időt, mert nagyszerű dolgokat valósíthatunk meg. Most kifejezetten jók az esélyeink a szakmai előmenetelre, iskolai sikerekre, de a rejtett képességeinket is megcsillogtathatjuk. A héten számítsunk arra is, hogy lehet, hogy csapatban nagyobb sikert érünk el, mint egyedül. Alkalmazkodjunk a körülményekhez!

Vízöntő

A héten meglephet, hogy milyen sok lehetőségünk nyílik a fejlődésre, növekedésre, és arra, hogy megmutassuk, hogy kik vagyunk valójában. Emellett fontos lesz, hogy el tudjuk választani egymástól a reális és az irreális dolgokat. A következő napokban csak olyasmivel foglalkozzunk, aminek a létezéséről és igazi részleteiről informálódtunk, hiszen jól tudjuk, hogy nem minden arany, ami fénylik. A héten nagyon fontos, hogy analizáljunk, minden részletnek járjunk utána, kérdezzünk, érdeklődjünk! Ha valami még így sem tiszta, akkor keressünk új információforrást! Ne dőljünk be a túlzó ígéreteknek! Legyen szó állásajánlatról, mellékállásról, befektetésről, vagy költözésről, mindenképpen legyünk óvatosak!

Halak

Ha sikerült kipihenünk magunkat a hosszú hétvégén, a munkát pedig erőnk teljében kezdjük, akkor számítsunk arra, hogy keddtől rengeteg feladattal kell foglalkoznunk, tehát a lazsálás lehetősége meg sem fordulhat a fejünkben! A héten lesz hely és lehetőség a kreativitásra, de eközben is figyeljünk arra, hogy a maximumot hozzuk ki az adott helyzetből! Ha jól csináljuk, akkor számíthatunk irigykedőkre, ám ne foglalkozzunk ezzel, hanem csak a saját dolgunkra koncentráljunk! Amennyiben valaki le akar beszélni valamiről, akkor hallgassuk meg, mert lehet, hogy éppen ebből merítünk inspirációt. A heti csillagállások támogatnak a sikerhez vezető úton. Most minden adott lesz ahhoz, hogy megvalósítsuk néhány régi álmunkat, az életünket pedig új irányba tereljük.

Forrás: life.hu


 

 

.