Konfliktusok tömege várhat ma a Rákra - napi horoszkóp 2017. április 24.

2017.04.24. 07:50

Ezt ígérik a csillagok hétfőre.

Kos 03.21 - 04.20

Anyagi helyzete megkívánja, hogy olyan munkákat is elvállaljon, amikre egy fél éve még nemet mondott volna. Jól teszi, ha nem válogat, nem finnyáskodik, avagy nem becsüli magát alul. A Szaturnusz most egy másfajta pénzkezelési hozzáállást vár el öntől, és a mai napon kaphatja az első leckét tőle. Ha jól reagál, akkor lassan javulni fog a helyzete. Menjen elébe a kihívásoknak!

Bika 04.21 - 05.20

Ön nyitott, kedves és melegszívű ember. Mostanában azonban még önt is próbára teheti a környezete. Emiatt kénytelen zárkózottabban viselkedni, ha meg akarja őrizni a saját határait. Minthogy a jóindulat alaptulajdonsága, ez eleinte igencsak nehezére eshet. Figyeljen az álmaira: az uralkodó bolygójával együtt álló Hold ma üzeneteket küldhet önnek a túlvilágról, vagy a tudattalanból – ahogy tetszik.

Ikrek 05.21 - 06.21

Ön általában szereti sodortatni magát a lehetőségeivel, és valóban, most ez a legjobb, amit tehet. Uralkodó bolygója a csapongó Uránusszal áll együtt, ezért nem tudja uralni, kézben tartani a helyzetét, legalábbis nem minden értelemben. A legjobb, ha bízik a jó sorsában. Felvesz minden telefont, és igent mond minden lehetőségre, meghívásra, kötelezettségre. Aztán majd válogat, ha átlátja a helyzetet.

Rák 06.22 - 07.22

Hiába is igyekszik, bizonyos dolgokat nem lehet kikerülni. Ilyen lehet egy mai napi konfliktus is. A nyilvánosság házában található bolygók még akkor is emberi konfliktusok tömegét zúdítják a nyakába, ha ön – szokásához híven – mindent megtesz azért, hogy azokat elkerülje. Vállalja fel inkább! De a fegyvernemet ön választja meg! Tudja: bármivel is dobják meg, ön dobjon vissza kenyérrel!

Oroszlán 07.23 - 08.23

Ön általában eléggé önállónak tartja magát, és nem sokat ad mások véleményére. Ma azonban megváltozhatnak a dolgok. Valakinek az elismerésére nagyon is számít, és ha nem kapja meg, azt erős frusztrációként élheti meg. Úgy látszik, az illető jobban befészkelte magát a szívébe, mint gondolta volna. Lehetséges, hogy ez a tavasz egy új szerelmet ültet el a szívében?

Szűz 08.24 - 09.22

Ön általában szerény, és nem szeret a nagy nyilvánosság elé kerülni. A mai napon azonban valahogy mégis reflektorfénybe kerülhet. És csodák csodájára még élvezni is fogja. A jó szereplését valamilyen jó munkájának, ötletének, a külsejének, vagy egyszerűen a kapcsolatainak köszönheti. Sütkérezzen a fényben! És győzze meg azokat, akiket meg kell győznie!

Mérleg 09.23 - 10.23

Már jó ideje nyugtalanítja egy kérdés, hír, vagy lehetőség. Egyre nehezebben tűri, hogy csak lebegtetve van a dolog, de se igen, se nemet, se feketét, se fehéret nem mondanak. Ha ma sem mondanak semmit, ne várjon tovább: keressen más lehetőséget! A folyamatokat önnek kell elindítania, így, vagy úgy. Azért egy utolsó kísérletet még tehet, ha tényleg ez a szíve legnagyobb vágya.

Skorpió 10.24 - 11.22

Volna mit javítania a munkahelyi kapcsolatain. Elsősorban persze a feljebbvalóival kapcsolatban, de ha ön vállalkozó, és a maga ura, akkor meg a hatóságokkal kell jobban törődnie. A mai nap alkalmas lehet arra, hogy ezen javítson. Használja ki a hétfő kezdeményező, érzelmes hangulatait. Vigyen be a saját süteményéből, kedveskedjen a kollégáinak! Közeledjen a megközelíthetetlenhez!

Nyilas 11.23 - 12.21

A Neptunusz ma az uralkodó bolygójával alkot fényszöget, ebből következően jók a mai megérzései. De mégis inkább csak a pozitív sugallatokra hallgasson. A másokkal kapcsolatos rossz érzései ugyanis csak arra jók, hogy megakadályozzák önt a cselekvésben. De ha csak egyetlen szimpatikus embert talál, akkor azzal nyugodtan együttműködhet. Figyelem: a sugallat nem használható fel azonnali pénznyerésre!

Bak 12.22 - 01.20

A sors megint próbára teszi az ön kitartását. És persze megint nem vall kudarcot. Szerencsére ön ma az égiek kegyeltje, ezért a földi erők nem tudják elgáncsolni. Azért ez nem jelenti azt, hogy mindent figyelmen kívül kellene hagynia. A jó megoldások nemcsak öntől eredhetnek: ezt sohase feledje el! Meghallgathat egy kéretlen tanácsot, attól nem szenved csorbát a tekintélye.

Vízöntő 01.21 - 02.18

Próbáljon meg csapatban dolgozni! A hirtelen és egyénieskedő ötletek ma nem vezetnek semmi jóra. Különösen így van ez akkor, ha épp a főnökével nem tudja elfogadtatni zseniálisnak vélt, de a közfelfogás szerint mégsem keresztülvihető ötleteit. Azért ne hallgasson el semmit: részeredményeket elérhet. És be kell látnia, hogy mások esetleg lassabban gondolkodnak.

Halak 02.19 - 03.20

Igaz a mondás: lassan járj, tovább érsz! Ezt ön a vérében érzi, hisz aligha lehet kétkedőbb és lassúbb jegyet találni, mint éppen ön. Azonban ma épp e – manapság olyannyira negatívnak tartott – tulajdonságának köszönheti azt, hogy megoldást talál egy bizonyos gondjára. A nemcselekvés lehet ma az ön igazi fegyvere. A türelem. Ha vár, a dolgok ma megoldódnak.

Forrás: blikk.hu

.