Ma teljesülhet a Bak egy régi vágya - napi horoszkóp 2017. április 19.

2017.04.19. 07:41

Ezt ígérik mára a csillagok.

Kos 03.21 - 04.20

Meglepő fordulat várható a magánéletében. Azt hitte, már túl van minden tapasztaláson: hát nem, a java még csak most jön! Ne ijedjen meg, mert nagyon jól is elsülhet a dolog. Csak legyen éber, és lássa meg a változásokat! Elsősorban azokat, melyek önben játszódnak le. Egy betegség is tanulságokkal szolgálhat. De megelőzheti: leginkább a veséjére kell ma is vigyáznia. Öltözzön melegebben! Csalóka még a napfény.

Bika 04.21 - 05.20

Ön igazán ambiciózus és bátor is egyben, amire szüksége is lesz a mai napon. Új kihívások elé állítja a sorsa, és csak akkor veheti jól az akadályt, ha megvan hozzá a kellő lendület, kurázsi. De akkor aztán hatalmasat emelkedhet, hamarosan. Fontos, hogy megmutassa magáról egy nagy embernek, hogy mire is képes valójában. Az a nagy ember lehet a főnöke, de lehet egy kívülálló is.

Ikrek 05.21 - 06.21

Egy probléma egy ideje már megnehezíti az ön életét. Persze, mivel a baj nem jár egyedül, ez a probléma is bokrosodhat is. A gyökerét kellene megtalálni, és ott kezelni, ha hathatós eredményt akar, bármi legyen is az. Ma ehhez váratlan segítséget kaphat a valakitől. Lehet, hogy a megfelelő embert megtalálja, ahhoz ki kell lépnie szűkebb környezetéből, és máshol kell keresgélnie. Mozduljon ma ki!

Rák 06.22 - 07.22

Pénzügyi gondok gyötörhetik önt, ami szokatlanul harapóssá teheti a kedvesével való viszonyában. Talán még az is megfordul a fejében, hogy a társát okolja. Pedig ez a legkönnyebb módszer, hogy mindent őrá fogna. Valójában pedig okos megbeszéléssel többre megy, mint haraggal. Persze nem lehet mindent előre tervezni, de valamilyen kiindulópontot találniuk kell, amire alapozhatnak.

Oroszlán 07.23 - 08.23

Ha szív-, vagy gyomortáji fájdalmat érez, akkor lehet, hogy az nemcsak a munkahelyi stressznek köszönhető. Persze, sok minden zavarja mostanában, talán nem úgy mennek a dolgok, mint szeretné. De azért, különösen akkor, ha a tünetei már állandósultak, akkor nem ártana egy orvosi vizsgálat sem. Valószínű, hogy csak tüneti probléma, de nem árt kivizsgálni. A természet erejét is kipróbálhatná egy természetgyógyásznál.

Szűz 08.24 - 09.22

Pénzügyi téren történhetnek jelentős változások az ön életében. A Neptunusz és a Jupiter együttállása azt jelzi, hogy nagyobb összegek folyhatnak be önhöz. Az is igaz, hogy ugyanakkor többet is vállal át a családi költségvetésből. Azért törekedjen az egyensúlyra az elosztásban! Minél igazságosabbnak mutatkozik, annál jobban járhat. A hosszú távú együttműködés az igazán gyümölcsöző. Önmagát se szorítsa háttérbe!

Mérleg 09.23 - 10.23

Ön Vénusz szülötte, nem csoda, ha a természet ölén érzi igazán jól magát. Ha teheti, ápoljon saját kertet! Vagy legalább a szobanövényekben, vagy a balkon növényeiben lelje örömét. A flórával való foglalatoskodás visszahat a lelkére. A magokkal együtt önben is kicsírázik valami. Valami új, akár egy új élet is. Keresse az újdonság minden jó formáját! Lehet ez egy újra felfedezett régi szokás is.

Skorpió 10.24 - 11.22

Ne fojtsa el továbbra is az érzéseit: attól, hogy nem beszél róla, azok még nem szűnnek meg létezni. Sőt, mi több, ha most nem éli meg őket pozitív módon, akkor hamarosan fájó hiányként jelentkeznek majd. Néha a könnyeknek is utat kell engedni. A könny ugyanis könnyít. Nem véletlenül ez a neve. A szerelmi csalódás legjobb ellenszere pedig az, ha meghallja egy hódolója könyörgését végre.

Nyilas 11.23 - 12.21

A reményei egyáltalán nem olyan megvalósíthatatlanok, mint amilyeneknek hiszi őket. Igaz, a sors sok korlátot állít fel önnek, de azok legalább annyira kapaszkodók, mint gátak. Tanulja meg másként látni, átértékelni a helyzetét! Ha észreveszi a pozitívumokat is, akkor különös módon azok meg is szaporodnak majd. A szerelmi életét most tökéletessé teheti. Ebben higgyen, ha jót akar maguknak.

Bak 12.22 - 01.20

Ma végre teljesülhet egy régi vágya. Szerelmi életében remélhet kiteljesedést és boldogságot. Ehhez el kell egy kicsit engednie magát. Kezdje mosollyal a napot, és bízzon a folytatásban! Minden perc meglepetést tartogat. Annál is inkább, mivel uralkodó bolygója a Vénuszhoz kapcsolódik. Ma nagylelkűbb, lelkesebb, kedvesebb, szerelmesebb lehet. Ráadásul minden arannyá válik a kezében.

Vízöntő 01.21 - 02.18

Tavasszal a reménység és a jókedv is hatványozódik a szívében. A mai napon azonban még annál is inkább: a Hold az ön jegyébe lép, ami fokozza érzékenységét, érzelmeit. Ma túlcsordulhat önben a szerelem, a szeretet. Persze rengeteg a tennivalója, de ehhez most a kellő erő is megvan önben. Ne halogassa hát, kápráztassa el a világot bátor ötleteivel, merész újításaival! Ma támogatókra is könnyebben találhat.

Halak 02.19 - 03.20

Habár a mai napon a szerelem köti le minden energiáját, ám mégsem szabadna megfeledkezni a kötelességeiről. A munkájára, és különösen a főnökével való kapcsolatára sem ártana jobban odafigyelnie. Annál is inkább, mert az utóbbival kapcsolatban sok félreértésre kerülhet sor. No meg áskálódó pletykákra. Ön nagyon jó helyzetben van, nem csoda, ha vannak, akik irigykednek önre. Ne vegye félvállról!

Forrás: blikk.hu

.