Súlyos vitába bonyolódik a párja az Oroszlánnal - napi horoszkóp 2017. április 12.

Cikkünk végén kapcsolódó szavazással: Érdekel a horoszkóp? Teszteld, mennyire ismered a csillagjegyeket!

2017.04.12. 08:11

Ezt ígérik a csillagok a mai napra.

Kos 03.21 - 04.20

Az utóbbi időben annyit kellett foglalkoznia mások problémáival, hogy tényleg semmi ereje és ideje nem maradt arra, hogy a saját gondjaival törődjön. Így aztán azok szépen fel is halmozódtak. A mai napon elsősorban a munkahelyén kell tűzoltásszerű sürgős teendőket elvégeznie, de este már a társkapcsolatával is törődnie kell. Ha pedig vannak gyerekei, akkor ideje lenne rájuk is időt szánnia.

Bika 04.21 - 05.20

Nagyon jókor jöhet önnek egy kedvező üzleti ajánlat, vagy mellékes jövedelem. De azért arra vigyázzon, hogy csakis tiszta eszközökkel éljen. A korrupció, az ellenszolgáltatás nélkül szerzett pénz mindig megbosszulja magát. Ha másként nem, hát azért, mert éppolyan gyorsan illan el, mint ahogy jött. Amit megszolgál, az viszont tényleg kinccsé válhat most a kezében. Teremtsen szépséget!

Ikrek 05.21 - 06.21

Nehezen és körülményesen halad a feladataival. És néha úgy érzi magát, mint ama mondabeli tizenkét kőműves egyike: amit felépít estig, az leomlik reggelre. Ezért azonban ön ne akarjon befalazni senkit. A szeretet nem semmisülhet meg a kudarcok miatt. Az élet örök változását tapasztalhatja meg. De ne aggódjon, már nem tart soká ez a bölcseleti fázis. Hamarosan valami maradandót alkothat. Lesz látszatja.

Rák 06.22 - 07.22

Valakivel, akivel régebben nagyon szeretett együtt lenni, az együttlét már valóságos bilincsnek tűnik. A szorosság, ha már fojtogató, akkor a vágy eltűnhet. Az ellenkezője is igaz lehet persze: az állandó hiányától szenvedve már lassan nem is tudja, hogy ki is a társa? Mindkét helyzet megoldást és orvoslást igényelne. Ma azonban a kimondott szavak akaratlanul is sebeznek. Nehéz megoldást találni.

Oroszlán 07.23 - 08.23

A Plútó az uralkodó bolygójával, a Nappal áll fényszögben, ami általában megrendítő hatású lehet érzelmileg. De ma nem is annyira önt, mint inkább a társát borítja ki ez a csillagállás. Persze azért ön is megérzi majd a hatását, hiszen önnel fog súlyos vitába bonyolódni. Jobban teszi, hogy ma még mindent inkább ráhagy, és nyugtatni próbálja. Ellenkező esetben csak kölcsönösen felzaklatják egymást.

Szűz 08.24 - 09.22

Remekül megy ma a munka önnek, képes azonban agyonhajtani magát. Azt sem árt elfelednie, hogy amit most végez, ahhoz nem elég a rutinja. Új dolgokkal, új megoldásokkal kell szembenéznie. A délután folyamán lesz módja rá, hogy nyugalmasabban átgondolja a dolgokat. A délelőtt viszont az ötletessége működik jobban. A lehetőségeitől is függ, hogy melyik esélyét tudja ma inkább kihasználni.

Mérleg 09.23 - 10.23

Jól tudja, hogy a képességei alapján ön sokkal többre lenne hivatott, ám egyelőre valamiféle favágó munkával kell beérnie. Az álmait talán félre kell tennie, de ez nem jelenti azt, hogy fel is kellene adnia. Ha most bölcsnek és megbízhatónak bizonyul, akkor a későbbiekben bármit elérhet a főnökeinél. Sőt. Még az is megtörténhet önnel, hogy hamarosan magát találja majd abban a főnöki székben.

Skorpió 10.24 - 11.22

A mai napon a jegyén áthaladó Hold szokatlanul élénkké teszi a fantáziáját. Ne is csodálkozzon azon, ha megrendítő, esetleg szörnyű álmai vannak. Jobb, ha tudja, hogy ezeknek semmi köze nincs a saját személyéhez. Amit lát valószínűleg túlmutat az egóján. Ezért ne vegye a lelkére. Érdekes módon még a legborzasztóbb álmok is valami egészen más üzenetet is jelenthetnek: keresse az átvitt értelmüket!

Nyilas 11.23 - 12.21

Egyelőre még mindig nehezen találja a helyét, de most éppen a problémákból származóan találhatja meg a lehető legjobb megoldásokat. Támaszkodjon az élénk képzelőerejére, mert a nehéz helyzetekben a sablonos megoldások nem vezetnek semmilyen eredményre. Ám, ha képes visszaemlékezni gyermekkora alkotókészségére, és kedves időtöltéseire, akkor ebből valami nagyon jót is kihozhat a mai problémáira vonatkozóan is.

Bak 12.22 - 01.20

Családja egyes tagjai rendkívüli mértékben felbosszanthatják önt, de mégsem érdemes mindent kimondania, amit gondol. Így legalább az az érzése megmaradhat, hogy ön jobb náluk. A felesleges oda-vissza vágások helyett inkább maradjon ki ezekből a csörtékből, még azon az áron is, hogy emiatt kissé háttérbe szorul. A mai napon éppen ez a legjobb önnek. A munkájára koncentráljon: abban leli a szerencséjét.

Vízöntő 01.21 - 02.18

Jól teszi, ha a mai napon a megérzéseire hallgat, és egy kedves ismeretlennel szóba elegyedik. A kedvest vegye szó szerint: a kedvetlenek ugyanis csakis ártalmára lehetnek önnek. Ám, ha a szíve sugallataira hallgat, akkor ma akár élete párjára is akadhat. Feltéve, hogy még nem találta meg. Ha pedig már megvan az igazi, akkor is újra rátalálhat. Beszéljenek meg randevút egy különleges helyen!

Halak 02.19 - 03.20

Állandóan feszültség alatt van, pedig valahogy el kéne érnie, hogy lazítani tudjon. Az alkohol kézenfekvő megoldásnak tűnhet, de ha nem tud mértéket tartani, akkor mégiscsak ez a lehető legrosszabb, amihez nyúlhat. A rászokás veszélye miatt ugyanez igaz a nyugtatókra is. A vizek közelsége megnyugtatja, a szaunázás az álmokat is meghozhatja. A szerelem lenne a legjobb terápia, de éppen ennek hiánya a baj.

Forrás: blikk.hu


 

 

.