Végre leomolhatnak a gátak a Vízöntő számára - napi horoszkóp 2017. április 27.

2017.04.27. 07:31

Ezt ígérik a csillagok csütörtökre.

Kos 03.21 - 04.20

Még mindig úgy érezheti, hogy csak egy hajszál híja van a szerelemnek. Ez bizony így is van! Ne adja fel, csak csendben érlelje magában az érzést! A mai napon olyan hirtelen, váratlan események, helyzetek adódhatnak, amelyeket, ha jól használ ki, ha jól reagál, akkor sokkal közelebb kerülhet az áhított célhoz. Ez persze nem csak a szerelem kényes terepére igaz. A pénzügyekben is javíthat a helyzetén.

Bika 04.21 - 05.20

Nem a legjobb híreket kapja, de a helyzete olyan, hogy sokkal jobbá teheti általa a dolgokat. Ne szégyelljen élni ezzel a bizonyos helyzeti előnyével! Ha ön nem tesz így, bizony, majd megteszi más, és akkor meg sajnálhatja, hogy ön nem élt a pozíciója, hatalma, vagy szépsége, pénze által megkapható előnyökkel. A mai napi pillanat szülte döntéseinek, tetteinek, nagy jelentősége lehet a jövőjére nézve.

Ikrek 05.21 - 06.21

Uralkodó bolygója ma a hirtelen ötleteket adó, váratlan helyzeteket teremtő Uránusszal áll együtt. Nem is csoda, hogy mindenki másnál jobban tud reagálni az adódó jó lehetőségekre. A fürgesége a gondolataiban is megmutatkozik: amire eddig semmiképpen nem talált megoldást, most egy hirtelen jó ötlettel egy csapásra megoldhatja. A felelősség ne rémissze meg! Elbírja, vállalja!

Rák 06.22 - 07.22

Próbáljon meg a szeretetben közösséget találni, ahelyett, hogy valakivel közösen gyűlölködne mások ellen. Különösen igaz ez akkor, ha valamelyik rokonát illetné valamilyen vád. Legyen ön az, aki élen jár a megoldás megtalálásában és a segítségadásban, ahelyett, hogy a szapulásába kezdene. A jó példája annál ragadósabb, minél inkább hangot ad a jó érzéseinek. Tegyen úgy!

Oroszlán 07.23 - 08.23

Végre teljesen utolérheti magát a teendőivel. A mai napon egy olyan ügybe is belevághat, amit igazán közelállónak talál a szívéhez. A karrier és hivatás házában álló Újhold ugyanis kedvez bármilyen új kezdetnek, a kihívásokat ma nem látja olyan lehetetlennek, mint máskor. Minthogy valóban nem is azok. A képességei alkalmassá teszik önt a vezetői pozícióra is. Törekedjen az előléptetésre, ha még nem lenne a helyén!

Szűz 08.24 - 09.22

A mai napon sok kalandos, de legalábbis váratlan helyzet adódhat. Az Uránusz egyrészt különleges és új helyzetekbe sodorhatja, ugyanakkor a Szaturnusz stabilizálhat minden új utat és megoldást. Kiváló nap ez a mai álláskeresésre, interjúra, vagy új munkahelyen való kezdésre, új pozícióra, hobbira. Valamilyen sportba is belekezdhet, vagy ismeretséget köthet valakivel. Barátkozzon, vagy keresse a szerelmet!

Mérleg 09.23 - 10.23

Az anyagiak miatt kerülhet sor vitákra a családtagjaival. A társkapcsolatát a pénzen kívül talán a távolság, vagy a sok utazgatás kényszerei s mérgezheti. Ennek ellenére, ha vitákba bonyolódik is, törekedjen arra, hogy az ne hiábavaló veszekedésekbe torkolljon. Álljon elő ön valamilyen konstruktív javaslattal, de azt is hallja meg, ha a társa tesz ilyet. Azon se akadjon fenn, ha nem azonnal találják meg a megoldást.

Skorpió 10.24 - 11.22

A törekvései egyelőre bajosan kivitelezhetőek, mivel talán kissé túllőtt a célok tekintetében. Nem feltétlenül nevezhető ez nagyravágyásnak, de a lehetőségei egyelőre szűkösebbek, mint az álmai. Próbáljon meg megelégedni az apró lépésekkel! Legalábbis egyelőre. Ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondania a nagy álmokról, de mivel nincs mérföldlépő csizmácskája, egyelőre csak tipegve lépkedhet. A lényeg a közeledés.

Nyilas 11.23 - 12.21

A baráti kapcsolatai fontosak, és jól is teszi, ha tesz a barátai érdekében. Azonban az nem mindegy, hogy mit és hogyan. Ha úgy érzi, hogy valaki jogtalanságra, vagy erkölcstelenségre akarná rávenni, akkor barátság ide, vagy oda, ön kerek-perec mondjon nemet! Mivel a jogot és törvényt jelképező Jupiter az ön uralkodó bolygója, az erkölcsi érzék természetesebben megvan önben, mint másokban. Legyen útmutatójuk!

Bak 12.22 - 01.20

Nehezen halad egy feladattal, de minél inkább fogékony az újabb megoldásokra, annál inkább haladni fog a tevékenységével. Szóval akár még tanulnia is érdemes lenne valamit. Az otthonával kapcsolatban is a megújulás, csere, költözés, vagy felújítás lehet most az elsődleges kérdés. Akármilyen megoldást is választ, biztos lehet benne, hogy tartósan jobbá fogja tenni vele a helyzetét. Csak vágjon bele minél előbb!

Vízöntő 01.21 - 02.18

Valamiben sokáig képtelen volt a haladásra, a továbblépésre. A mai napon végre leomolhatnak a gátak, és előbbre tud jutni akár a munkájában, akár a hivatalos ügyintézésekben, vagy a tanulmányaiban. Az is lehetséges, hogy mindezt nem a saját életében, hanem a gyermekeiében fogja megtapasztalni. A lényeg, hogy megkönnyebbülhet, és végre a távolabbi célokra koncentrálhat. Tisztul a kép ön előtt.

Halak 02.19 - 03.20

Nem kellene folyton másokban keresni a hibát, vagy az élete kudarcainak az okát. De azt se engedje, hogy mások tegyék meg önnel ugyanezt. Lehetséges, hogy egy közeli hozzátartozójában kellett csalódnia az elmúlt időszakban. Még ha fájó is, előbb-utóbb le kell vonnia a következtetéseket, és meg kell hoznia a döntéseket. Ne engedje, hogy folyton ugyanaz történjen! Változzon, és várja el másoktól is a változást!

Forrás: blikk.hu

.