A Rák választ kap egy nyugtalanító kérdésre - napi horoszkóp 2017. május 27.

Cikkünk végén: Politikusok csillagjegye - Orbán, Botka, Vona, Szél, Fekete-Győr és mások

2017.05.27. 07:23

Ezt ígérik a csillagok szombatra.

Kos 03.21 - 04.20.

A nyugalom és béke időszaka jött el végre az ön számára. A társával megértik egymást, ráadásul az egyik legnagyobb álmuk éppen mostanában teljesülhetett. Akkor meg mi ez a nyugtalanság, ami már megint erőt vett önön? Hová akar szaladni folyton előre? Élje meg az időt, a pillanatot teljességében úgy, ahogy adódik. A mai napon csak a mai nap történéseivel foglalkozzon! No meg a kedvesével!

Bika 04.21 - 05.20.

Ne üljön ma otthon, hanem vegyen részt a kalandban, amire meghívást kap! Ha nehezen is szánja rá magát a kimozdulásra, akkor is vegyen erőt a lustaságán! Csak a kezdeti lépés a nehéz, ha már ott lesz, akkor teljes szívéből csak élvezni fogja. A másféle helyszín, a vidám emberek társasága már önmagában is feldobja. A szenvedély sem kerülheti el: a társa lehet, hogy a féltékenységére apellál, hogy kirángassa önt.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Ha az eredeti terveket követi, akkor nem fog csalódni. Lehet ugyan szüksége némi improvizációra, de azért főbb vonalakban jobb, ha az elképzeléseihez tartja magát. Csak amikor már végképp nem megy, akkor válasszon másik utat a mai napon. Ezekre az esetre is jó, ha vannak B tervei. Például, ha valamilyen kirándulást tervez mára, akkor lehet esőprogramot is készítenie. De hallgathat az okos javaslatokra is.

Rák 06.22 - 07.22.

Egy nyugtalanító kérdésére ma választ kaphat valakitől, de ez nem biztos, hogy igazán tetszeni fog önnek. Az is lehet, hogy az egész történetet álmában fogja megélni. Uralkodó bolygója ma a Marssal találkozik és a Szaturnusszal is szembenállásba kerül. Úgy élheti meg ezt a konstellációt, mintha valamiben nagyon erősen meg akarnák akadályozni. Az akaratának is próbája ez, meg a rugalmasságának is.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

A mai napon a barátságát tehetik próbára. Ha valamit megígért, azt illik megtennie. Ám, ha túl erős, követelődző hangnemben emlékeztetik önt az ígéretére, az már bántó lehet önnek. Nem kell semmit sem leadnia a méltóságából! Elvégre ön nem szolgáló, hanem úr a maga környezetében. Ha a méltóságát megtartva tudja megcselekedni, amit meg kell, akkor tegye! Egyéb esetben inkább ne!

Szűz 08.24 - 09.22.

Nem sok szabadideje lesz a mai napon, hiába van itt a hétvége. Meglehet, hogy ma is dolgoznia kell, vagy más okból kifolyólag van beosztva máris az ideje. Azért mégiscsak tud egy kis időt szakítani a szórakozásra és a kalandra. Egy kis lazításra nagy szüksége van, ezrét szabadidős programként válasszon valami vízparti ejtőzést! Az elengedettséget ma a Neptunusz uralkodó bolygójára vetett fényszöge megköveteli.

Mérleg 09.23 - 10.23.

Már régóta vár valamire, amire most nagy esélye lehet, hogy meg is történjen. Uralkodó bolygója most mind a két, akaratosságot és elszántságot jelölő bolygóval, a Marssal és a Plútóval is fényszögbe kerül, így végre rászánja magát, hogy a tettek mezejére lépjen. Mert, hogy szavamat ne feledjem, mindenre csak akkor kerül sor, ha ön tesz is lépéseket az ügy érdekében. Például, ha felhívja végre szíve választottját.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Át kellene gondolnia a munkáját, mielőtt feladna mindent. Most talán még dühös a tegnapi nap történései miatt, de szerencsére van ideje átgondolni és átbeszélni mindent. Hallgassa meg a kedvese tanácsait, és írja le a munkája pozitív és negatív oldalait is! Ne keverje össze a körülményeket és a főnökség személyét a munka jellegével és az ön céljaival! Azokat ugyanis nem szabad feladnia!

Nyilas 11.23 - 12.21.

Végre szeretné bebizonyítani, hogy ön mire képes. Így aztán olyan feladatot is elvállal, ami miatt még a mai napon is dolgoznia kell. Emiatt azonban ön ne bánkódjon, viszont próbálja megvigasztalni a családját. Például azzal, hogy legalább az estére valamilyen különleges programmal áll elő. Még jobb, ha ebben a programban önnek is tevőleges része van. Például, mert ön is fellép egy amatőr színtársulatban.

Bak 12.22 - 01.20.

A jegyében járó Plútónak a Vénusszal alkotott fényszöge is teszi, hogy valósággal felpörögnek ma ön körül az események. A szenvedélyesség szokatlanul erősen úrrá lehet a szívén, csak nehezen tudja kikerülni az összetűzéseket. Ezekre akár a családon belül, akár egy új kapcsolatában is sor kerülhet. Ezeket a vitákat azonban úgy kell felfognia, mint amik végre már kimozdítják önt a szokásos tespedtségéből.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Ön mindig is a szabadságát helyezte előtérbe a kötöttségekkel szemben. Most azonban olyan idők járnak, hogy még magát is meglepi azzal, mennyire vágyik arra, hogy szabályok szerint teljenek a napjai. Főleg, mert önnek módja van arra, hogy ezeknek a szabályoknak a kitalálásában közreműködjön. Mivel ön rendkívül barátságos, képes mások érdekeit is szem előtt tartani. A közösségi élet élére állhat.

Halak 02.19 - 03.20.

Önnek mindig felelősséget kell vállalnia, no de azért mindennek van határa! Ha a hétvégéjén is pitiáner ügyekkel zaklatják, akkor azt kérje ki magának. Meg kell tanulnia egy kicsit erőteljesebb hangnemet megütni, különben mások mentőövnek használják. Legyen annyira önérzetes, hogy nem hajol meg mindenki akaratának. Főleg, ha ön még pozícióban is felettük áll. Élvezze a mai napot a családja körében gondtalan!

Forrás: blikk.hu


 

 

.