A Szűz ma túl lehet egy nehéz erőpróbán - napi horoszkóp 2017. május 8.

2017.05.08. 07:21

Ezt ígérik a csillagok hétfőre.

Kos 03.21 - 04.20.

Jól indul a napja és a hete is, és a folytatásra sem lehet semmi panasza. Mindenki a kedvében jár, és még a szerencse is a nyomába szegődik. Hiába: mindenki szereti azt, akinek a Vénusz a vendége a jegyében járva. Kedve támad valami különlegeset főzni a családjának. Ma mindenre vevők! De ha ön még ráadásul össze is tudja kötni a kellemeset a hasznossal, és valami egészségeset főz…

Bika 04.21 - 05.20.

Többet kellene foglalkoznia önmagával, önmaga megteremtésével, önműveléssel, önmegvalósítással. Ha az önszeretete csupán a táplálkozásban merül ki, annak komoly egészségügyi kárát látja. Igaz a mondás: Törődjön többet egészségével! A sport jó, de önnek valami olyasmi kihívásra lenne szüksége, amit igazán élvezni, szeretni tud. A monoton futást unná. Az öregíti. A tánc az, ami frissen tartja.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Próbáljon meg lazítani! Sajnos annyira tele a feje minden gonddal, nehéz gondolattal, hogy képtelen a kikapcsolódásra. Uralkodó bolygójának az Uránusszal való konstellációja pedig azt eredményezi, hogy szinte képtelen leállítani a gondolatait még este is. Pedig nagyon is szüksége volna rá, különben még a feje is belesajdul a fájó erőlködésbe. Sürgősen sajátítson el valami lazító technikát! Hallgasson meditációs zenét!

Rák 06.22 - 07.22.

Egy idegen szeretne ma az ön bizalmába beférkőzni. Hacsak nem valaki megbízható ember ajánlja be önnek, jobb lenne, ha távol tartaná magát tőle. Gyaníthatóan hátsó gondolatokat dédelget a fejében, ami miatt később terhessé válhat ez a kapcsolat. Legyen barátságos, de kimért vele, és ne higgye el, bárki ismerőséről is fecseg terhelő dolgokat. Délután pihenjen sokat! Akár aludhatna is, vagy heverészhetne a napon.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

A pihenésnél semmi sem serkenti jobban az agyműködést, a kreativitását. Az alkotás, a tervezés csak akkor lesz teremtő és friss, ha szán néhány elvesztegetettnek érzett órát a merengésre is. A hatékonyság nem minden, a szépségnek meg is kell fogannia. Akkor ébred rá, hogy nem is volt ez időpocsékolás. Különösen igaz ez azokra, akik valamilyen művészi tevékenységet végeznek.

Szűz 08.24 - 09.22.

Szedje össze minden erejét, ma végre túl lehet egy nehéz erőpróbán. A csillagok ma ön mellett állnak. Most még az se zavarja, ha a főnöke, vagy a társa nem így gondolják. Mert ha az égiek az ön malmára hajtják a vizet, a földi erősek ez ellen mit se tehetnek. Bízzon a képességeiben! A pénzügyei tekintetében különösen sok jóra számíthat. Nagyon jó áron adhat el, vagy szerezhet be valamit.

Mérleg 09.23 - 10.23.

Jól teszi, ha ma elsősorban a barátaira és a családjára koncentrál. E kettő még harmóniába hozható, ám ha ön még egy friss szerelem hajnalán van, akkor egyelőre ne keverje a barátságot a szerelemmel. Most még ne hozza össze szíve választottját a haverjaival. A végén még elhappolják ön elől, vagy túl sok furcsaságot mondanak róla, amiket még képes el is hinni. Pedig nem kellene.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Kimondatlanul is érzi, valami nincs rendben az életében. Fokozott nyugtalanságának valami mélyen elrejtett, megoldatlan probléma, vagy hőn vágyott, de be nem teljesített célkitűzés lehet az oka. Talán már tudja is, hogy miről beszélek. Ha azonban maga sem képes rájönni, mi az ön állandó szorongásának az oka, akkor forduljon szakemberhez! A tehetségét talán túl régóta nyomja el magában.

Nyilas 11.23 - 12.21.

Ma próbára teheti a türelmét egy barátja, vagy más, önhöz közel álló személy. Segítséget adni szép dolog, de nem biztos, hogy abban a formában segít leginkább, ahogy azt elvárják öntől. Pénzt adni néha segítség lehet például, de rendszeresen adni semmiért, már egyenesen jellemromboló lehet. Ez még akkor is igaz, ha a saját gyermekéről, vagy testvéréről, vagy társáról van szó.

Bak 12.22 - 01.20.

Nagyon sok a munkája, és előfordulhat, hogy ezért még az estéjét is munkával kell töltenie. Ha haza tudja vinni, az ugyan szerencsésebb megoldásnak tűnik, ám ezzel csak még jobban frusztrálja a családját. Nyugodtabb a légkör a munkahelyén. Ám a társa gyanakodni fog. Mindenképpen kutyaszorító helyzet. Vagy a főnöke rág be önre, vagy a kedvese. Ön mit választ, ha nincs jó választás?

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Ez a hétkezdet nehezebbnek bizonyul, mint amit remélt volna. Azért ne aggódjon, megvan önben a csalafintaság és az erő, hogy mindenre megoldást találjon. A végén sokkal elégedettebb lesz, mint ha minden simán ment volna. A nehézség jó is lehet, főleg, ha éppen ezáltal kap esélyt arra, hogy kitűnjön valamiben. Ha új lehetősége adódik, semmiképpen ne mondjon nemet! Ideje kipróbálnia magát.

Halak 02.19 - 03.20.

Egyre szétszórtabb, pedig ugyanakkor nagyon el akar érni valamit. A kettősség az egész napját végigkíséri. Ma jobb, ha nem csinál semmi olyasmit, amire koncentrálnia kell. Ugyanis azt, amire vágyna, azt éppen akkor kaphatja meg, ha ma nem akar semmit. Amiről lemond, azt hamarabb megadhatja önnek a jó sorsa, mint amihez görcsösen ragaszkodna. Furcsa élményekben lehet ma része, ha képes elengedni magát.

Forrás: blikk.hu

.