A Szűz nagy lehetőség előtt áll - napi horoszkóp 2017. május 10.

2017.05.10. 07:24

Ezt ígérik a csillagok szerdára.

Kos 03.21 - 04.20.

Kicsit nem figyel oda, és máris úgy érzi, hogy valaki meg akarja fúrni önt. De ne essen túlzásokba! Talán igaza van, de lehet, hogy csupán mások is részt kívánnak venni a munkában, melyet ön végez, mert érdekesnek tartják azt. Ne keressen mindjárt mindenkiben ellenséget! Ez esetben ugyanis meg is találhatja, és még azzá is teheti a másikat. Ám, ha barátságosnak mutatkozik, azzal épp az ellenkezőjét érheti el.

Bika 04.21 - 05.20.

Egy kis csapatmunkára lenne szükség a munkahelyén is és az otthonában is, és akkor minden teendőt be tudna fejezni. Ellenkező esetben számíthat rá, hogy minden a feje tetejére áll, avagy úgy marad. És méghozzá természetesen önnek kell vállalnia a felelősséget mindenért. Ennyire nem szúrhat ki saját magával! Vegye a kezébe az irányítást, és merjen egy kicsit főnökösködni!

Ikrek 05.21 - 06.21.

Szeretne megfelelni valakinek, de fogalma sincs, hogy miként is járhatna a kedvében. A legjobb most, ha önmagát adja! Az alakoskodás úgyse megy hosszú távon, bár kétségtelen, hogy ön bírja a szerepjátékokat a legtovább. Ámde mi van akkor, ha a kiszemelt személy, éppen akkor lehet elégedett önnel, ha önmagát adja neki? A mai napon érdemes lenne egy ilyen próbát tennie. Bátran beszéljen az ötleteiről!

Rák 06.22 - 07.22.

Valaki elvesztette a bizalmát önnel szemben: most eljött az alkalom arra, hogy visszaszerezze azt. A bánatok, harag, gyötrelmek elengedése is könnyebben megy ezen a napon. Uralkodó bolygója ma a bölcs Nyilas jegyében jár, s még fürdik a Napban, de már fogyóra váltott. Nemcsak az érzelmek, de a zsírok és feles kilók terén is fogyásnak indulhat. Kezdjen ma bele egy sportba, fogyókúrába!

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Hajlamos lehet ma mindent túlbonyolítani, pedig agyalás és rágódás helyett egyszerűen csak hallgatnia kellene a megérzéseire. A Hold lassan a Marssal kerül ma oppozícióba, miközben a Plútó továbbra is trigonban áll az ön uralkodó bolygójával. Az ötletessége, a zsenialitás szikrája nem hagyja el önt. Sőt, kifejezetten támogatja. A megvilágosodás hirtelen jöhet, de el is hagyja, ha nem ragadja meg azonnal.

Szűz 08.24 - 09.22.

Nagy lehetőség előtt áll, csak mernie kellene belevágni. Valamilyen üzletet, vállalkozást is jelenthet ez a dolog, de akár a gyermekvállalást is. Akár vannak már gyermekei, akár nincsenek még, élhet önben egy bizonyos egzisztenciális szorongás. Ne féljen belevágni! Az is lehet, hogy valamilyen segítségre lenne szüksége. Keressen fel egy pénzügyi tanácsadót, orvost, vagy asztrológust! Vagy mindezeket együtt!

Mérleg 09.23 - 10.23.

A karrierjében a csúcson lehet, vagy elindult az arra felé vezető úton. A pénzügyekben jók a kilátásai. Az egyetlen és legnagyobb problémát a család jelenti most önnek. Persze nem tagadhatja le, hogy önnek éppen ez lenne a legfontosabb. Viszont a megoldás érdekében, talán épp a karrierjéről kellene lemondania. Ez viszont pénzügyi nehézségekhez vezethet. Nem könnyű eldöntenie, hogy melyik ujjába harapjon bele.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Közömbösnek mutatkozik, holott nagyon is érdeklődik az emberek gondjai iránt. Talán a rossz tapasztalatai miatt érzi úgy, hogy bizonyos távolságtartást kell mutatnia, nehogy pletykálkodónak véljék. Ám még a pletykálkodás is törődést jelent. Ha nem fűz hozzá feleslegesen megjegyzéseket, pláne nem rosszakat, akkor még jót is elérhet. Segítségére is lehet másoknak. Vezesse be a pozitív pletykálkodás fogalmát!

Nyilas 11.23 - 12.21.

A jegyében járó Hold érzékennyé, érzelmessé és akár még indulatossá is teheti önt. Mivel az érzelmek elöntik, előfordulhat, hogy se hall, se lát, és ösztönösen cselekszik és ítélkezik. Talán meg sem érti pontosan a másik szavait, és ezért robbant ki vitákat. Vegyen egy kicsit vissza a vehemenciájából, és nyissa ki a füleit. Nagyon valószínű, hogy elbeszélnek egymás mellett, és ez szül haragot – feleslegesen.

Bak 12.22 - 01.20.

Hozott egy döntést, most már szeretne visszatáncolni. Talán már érzi, hogy rossz lépés volt, de nem akarja lejáratni magát azzal, hogy megbánást tanúsít. Talán mégis megérne egy próbálkozást: ettől még senki nem tartaná önt jellemtelen embernek. Ha ön politikai, vagy közigazgatási pályán jár, akkor ott ez mindennapos. Annyi történhet csak, hogy legfeljebb nemet mondanak önnek. Kibírja. De jól is járhat.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Úgy érzi, hogy hosszú önmegtagadás után, végre megérdemelne egy kis kényeztetést. Ez így is van: lepje meg magát ma valamivel! De ugyanez járhat az ön családtagjainak is! Őróluk se feledkezzen meg! A párkapcsolatát, a családi életét akkor élheti meg felhőtlennek, ha a közös örömöket keresik. Hiszen mindenben támogatták önt, ön is tehetne értük végre valamit. Legyenek együtt jóban, rosszban!

Halak 02.19 - 03.20.

Viselkedjen nyitottan, és fogadja pozitívan a változásokat! Valójában úgysem tehet mást, minthogy elfogadja az elkerülhetetlent, akkor már próbálja meg jól felfogni a fordulatokat. Az uralkodó bolygóját érő plútói kvadrát miatt ugyan néha még büntetést lát, vagy úgy érzi, valamiért visszavágnak önnek. Valójában erről szó sincs. Ha magába néz, akkor ön is érzi, hogy mindez immár elkerülhetetlen.

Forrás: blikk.hu

.