Az Ikrek ma ne hezitáljon - napi horoszkóp 2017. május 13.

2017.05.13. 07:36

Ezt ígérik a csillagok szombatra.

Kos 03.21 - 04.20.

Ön a kezdetek embere, éppen ezért, abban a legjobb. Most azonban fontos lenne az is, hogy be is fejezze azt, amibe belevágott. Igaz, hogy itt a hétvége, de mégis jobb, ha bemegy a munkahelyére, és egy kicsit túlórázik a hétvégén. Vagy, ha teheti, otthon folytatja, és fejezi be, amire nem volt módja tegnap. Fontos határidők szorongathatják, vagy egyszerűen csak elsőnek kellene kész lennie. Ha nem a munkájában, akkor másban.

Bika 04.21 - 05.20.

Mielőtt még bármibe beleugratnák, nézzen jobban a dolgok mélyére! A jegyében járó Nap a Plútóval alkot folyamatosan kedvező fényszöget, ami segíti önnek a tisztánlátást. Ez persze nem minden esetben kellemes, mégis annál inkább hasznos lehet. A legjobb, ha tudatosan irányítja a gondolatait, a felfedezéseit, azaz valamilyen tanulmányokba kezd. Akár pályamódosításra is sor kerülhet most. Soha nem késő!

Ikrek 05.21 - 06.21.

A jegyében járó Mars igen jó fényszögben áll a Holddal és a Jupiterrel is: nagyon kreatív lehet a mai napon, és az ötleteit azonnal meg is tudja valósítani. Jól is teszi, ha nem hezitál. Minél inkább halogatna valamit, annál távolabb kerülhet annak elérésétől. Ugyanakkor az intéseket is érdemes meghallania. De nem azért, hogy lebeszélhessék a terveiről, hanem azért, mert rávilagítanak a kikerülendő problémákra.

Rák 06.22 - 07.22.

Nagyon sok feladatot kapott, vagy tervezett erre a hétvégére. Ám valami olyan ötlete, vagy lehetősége támadhat a mai napon, ami miatt kénytelen lesz félretennie ezeket a teendőit. Végülis szombat van, a szabadság megélésének ideje. Ám ez a Szaturnusz napja is, ami a kötelességeket rója ránk. De csakis a belsőleg igényelt, nem külső erők által ránk kényszerített kötelességeket. Csak amire belső késztetést érez.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Kár siránkoznia a múlton. Ami megtörtént, azon már aligha változtathat. Ellenben van rá mód, hogy tanuljon belőle, és megértse, hogy miféle iránymódosításokra kényszeríti most így a sorsa. Ha kész a belátásra, akkor azonnal, szinte magától adódhatnak az új lehetőségek. Szóval erre kellene koncentrálnia elsősorban, és akkor megint jóra fordulhat a sorsa. Keresse a válaszokat a természetben!

Szűz 08.24 - 09.22.

Hosszú idő után ma végre jutna egy kis ideje saját magára is. Lennének is tervei, de mihelyt valaki segítséget kér, ön máris lemond a másik javára. Még ha félti is az állását, vagy a baráti vagy társkapcsolatát, akkor sem biztos, hogy helyesen döntött. Nem szoríthatja örökké a saját érdekeit a háttérbe! Vagy legalább kérjen cserépbe valami ellenszolgáltatást. Legközelebb a másik ugorjon be ön helyett.

Mérleg 09.23 - 10.23.

Nagyon sok és sokféle feladattal kell ma megbirkóznia, azt sem tudja, hogy melyikkel is kellene kezdenie. Hát azzal, amiben a legnagyobb örömét leli! Még akkor is, ha fennáll a veszélye annak, hogy emiatt netán a többi dolgát elhanyagolja. Ha mondjuk mára valamilyen különleges ebédet tervezett, akkor megéri, ha emiatt hanyagolja a takarítást. Az alkotás örömét élje meg inkább!

Skorpió 10.24 - 11.22.

Legyen barátságosabb, és szánjon több időt a másik megértésére! Ha az illető folyton csak az ön mogorva arcát látja, és az éles, és cinikus ítéleteit hallja, akkor nem fog merni feltárulkozni ön előtt. Ellenben, ha próbál barátságosnak mutatkozni, és fel meri mutatni a gyengeségeit is, netán még tanácsot is kér az illetőtől, akkor mindjárt sokkal jobb színben fog feltűnni előtte. Egy barátot nyerhet így.

Nyilas 11.23 - 12.21.

A jegyében járó Hold ma a Szaturnusszal találkozik: komor, magába mélyedő, nagyon pesszimista gondolatai lehetnek ettől a csillagállástól. De gondoljon ön arra, hogy ennek valószínűleg a fele sem igaz! Ma ugyan még túl sötéten látja a dolgokat, de az események rácáfolhatnak önre. Természetesen csak akkor, ha erre esélyt ad. Próbáljon ma feltenni egy rózsaszínűbb szemüveget! Hangolja át magát a muzsika erejével!

Bak 12.22 - 01.20.

Legyen ma óvatos a kijelentéseivel! Ne higgyen el túl könnyen rosszindulatú pletykákat, és főleg ne vegyen részt a terjesztésükben! Ez igaz a közéleti, politikai irányultságú megnyilatkozásaira éppen úgy, mint a baráti kapcsolataira. Próbáljon a dolgok mögé látni! Ne hagyja, hogy olyasmire használják fel, amiben nem jó érzés részt vennie. Főleg, ha ráébred a mozgatórugókra. Persze néha muszáj állást foglalnia.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Ön szereti, ha a saját tempójában munkálkodhat, a saját kedve és ritmusa szerint. Ezért lehet, hogy néha jobban élvezi a szombati munkát, amikor mások nem, vagy kevésbé szólnak bele a dolgaiba. A legjobban persze azt szereti, mikor teljesen a maga ura lehet. Talán eljött az ideje annak, hogy elgondolkozzon egy önálló vállalkozás felől. De ehhez nagyon elkötelezettnek kell lennie, és kötelességtudónak – önmaga irányában.

Halak 02.19 - 03.20.

Komoly dilemmát jelenthet önnek, hogy bevállaljon-e valamilyen feladatot, ami szakmailag előrelépést jelenthet, és jót tehet a karrierjének is. Ám, lehet, hogy emiatt a családját el kell hanyagolnia, vagy kevesebbszer láthatja őket. Esetleg még el is kell költöznie valahova. Nem hozhat ilyen horderejű döntést meg egyedül. A mai nap éppen alkalmas arra, hogy közösen átbeszéljék a dolgokat a családtagjaival.

Forrás: blikk.hu

.