A Baknak ma lehengerlőnek kell lennie - napi horoszkóp 2017. június 1.

Cikkünk végén: Politikusok csillagjegye - Orbán, Botka, Vona, Szél, Fekete-Győr és mások

2017.06.01. 07:38

Ezt ígérik a csillagok csütörtökre.

Kos 03.21 - 04.20.

A mai napon a Vénusz egyre inkább megközelíti a jegyében járó Uránuszt: egy új-régi szerelem bukkanhat fel az életében. A románc még a megszokott kapcsolatokban is újra erőre kaphat, de az is megeshet, hogy egy régen elfeledett érzelem tárgya bukkan fel újra az életében. Egy kicsit meg is ijedhet a lehetőségtől, ami önre azért nem jellemző. De az érzések olyan mélyek, hogy még maga is meglepődhet a hevességén.

Bika 04.21 - 05.20.

A jegyében járó Merkúr a Plútóval alkot erős és jó fényszöget. A szokásosnál is lényeglátóbb tud lenni. A mai nap egyaránt kedvez a tárgyalásoknak, a kutatásoknak, sőt, akár még a nyomozásnak is. Ma olyan éleslátó, hogy semmi nem kerüli el a figyelmét. A szavak mögé tud látni, a sorok között tud olvasni. Érti az indítékokat, és látja mások hátsó gondolatait. Még azokat is, melyekről ők maguk sem tudnak.

Ikrek 05.21 - 06.21.

A jegyében járó Mars a Szaturnusszal alkot ma konok fényszöget. Ön aztán bírja erővel és kitartással, rámenősebb és akaratosabb lehet, mint bármikor. Ne gondolja azt, hogy ez másoknak is menni fog! El kell fogadnia, hogy másoknak nem olyan feszes a munkaüteme, és akad, aki nehezebben alkalmazkodik az elvárásokhoz. Az újdonságok bevezetésében ön mindig is élenjáró volt, mert hajlékonysága segítségére volt ebben.

Rák 06.22 - 07.22.

Igen sok stressz felgyülemlett önben, a görcsösség már egészen úrrá lett az akaratán. Ideje lenne levezetnie valami módon! A Mars már közelít, de egyelőre csak rejtetten hat a Rák szülöttekre. De lassanként belekezdhet a sportolásba: óvatosan, fokozatosan, főleg, ha már régóta elszokott a mozgástól. A legjobb lenne, ha az úszással próbálkozna. A vizek feloldják a testi-lelki görcsöket.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

A sors ma igazán kegyes lehet önhöz: a vágyak bolygója, a Hold ma a pénzügyek tekintetében segíti. Bevételhez juthat, amit a legjobban teszi, ha olyasmire költ, amire már régóta vágyott. Például befizet egy nyaralásra, vagy megveszi azt a ruhát, amit valamilyen jeles alkalomra már régen kinézett magának. Az önmegtagadás sohasem volt az ön számára járható út. Ha ma nem lép, könnyen kicsúszhat a kezéből vágya tárgya!

Szűz 08.24 - 09.22.

A jegyében járó Hold ma teljesen elvarázsolja önt. Álmodozik, folyton mosolyog. Végre bízik a jövőben, mert megvalósulni látja a terveit. A legmerészebb álmaival is előrukkolhat végre. A társa most ön mellett áll: alighanem rá is hat a varázsereje ma. A vágyakat felszító Hold a szerelemben is készségesebbé teszi önt is és a társát is. Egy esti andalgás már éppen aktuális lehet. Fürkésszék a csillagokat!

Mérleg 09.23 - 10.23.

A jegyében járó Jupiter a mai napon a Neptunusszal alkot fényszöget. Szokatlanul lusta és elengedett lehet. A legjobb lenne, ha szabadságot tudna kivenni. Nem sok értelme van a nyitott szemmel szendergésnek a számítógép előtt. Az önhöz intézett szavakat vagy meg sem hallja, vagy félreérti. Az álmodozás ideje jött el. A horgászatot, napozást, fürdőzést, a hosszú távú semmittevést ma önnek találták ki.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Legyen ma egy kicsit befogadóbb és elfogadóbb az újdonságokkal kapcsolatban, és akkor számos olyan esemény történhet meg önnel, ami által előre haladni látja majd az életét. Elsősorban a pénzügyek terén hozhat jó döntéseket. Előfordulhat, hogy éppen valami nehézség sarkallja arra, hogy változtasson valamit, vagy lépéseket tegyen meg valami érdekében. A jó fordulat éppen a rosszból származhat ilyen módon.

Nyilas 11.23 - 12.21.

Ha valaki, vagy valami eltéríti a megszokott útjáról, akkor biztos lehet abban, hogy okkal történik ez. Nem véletlen, hogy másfelé kell kanyarodnia, mivel éppen arrafelé eshet meg önnel egy váratlan találkozás. Vagy éppen meglát valamit, ami különben kiesne a látóteréből. A rugalmasság ezért ma kötelező. Ha valami fárasztónak tűnik is, örüljön, és ragadja meg az alkalmat a megnyílásra!

Bak 12.22 - 01.20.

Ma lehengerlőnek kell lennie, ezért nem ártana, ha reggel egy kicsit többet törődne a toalettjével. A szerelem persze az otthonában is érheti, de ez nem jelenti azt, hogy másokat is ne kellene elkápráztatnia. A vonzereje ma egyetemes, és nem csak a szexualitás terén érvényesítheti. A szaktudásával, az örökös megújulási képességével is sikereket arathat, és híveket szerezhet magának.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Próbáljon meg békésebb és kedvesebb hangot megütni ma! Különösen a kedvesével szemben gyakorolhat mértéktelen szigort, vagy túlzott iróniát. Esetleg mind a kettőt. Ha azt látja, hogy ezzel már a kiborulás szélére sodorja őt, akkor ideje lenne visszavennie. Nem neki van ugyanis kevés humorérzéke, hanem önnek túl éles a nyelve. Gondolja el, mit tenne ön fordított helyzetben! Gyakoroljon több empátiát!

Halak 02.19 - 03.20.

A megérzései ma sem hagyják önt cserben. Szinte előre látja egyik ismerőse minden tettét, gondolatát. Ha így van, akkor akár még hasznosíthatja is ezt a tehetségét. A kedvességével maga mellé állíthatja az illetőt. Nincs ebben semmi rossz, nem kell kihasználásnak éreznie. Emlékezzen ön is arra, hogy ön mennyi mindent megtett az illetőért. A sikereiben valójában önnek is része van. Kérheti a részét.

Forrás: blikk.hu


 

 

.