A Halak ma lazítson – napi horoszkóp 2017. június 13.

Cikkünk végén: Politikusok csillagjegye - Orbán, Botka, Vona, Szél, Fekete-Győr és mások

2017.06.13. 05:39

A problémákat a Bikának magának kell megoldania, vitákba keveredhet az Oroszlán, tele van energiával a Bak. A Halak ma lazítson.

Kos

Kérdések feltevése fontos része a tanulásnak. Ne félj kérdezni, ha nem tudsz valamit. A kommunikáció ma komoly szerepet kap, és a megbeszéléseid valószínűleg tanulságosak lesznek. Hozz fel bátran több szunnyadó témát a viták során, és mindenkinek adj esélyt arra, hogy kifejtse álláspontját. Ne próbálj terelni, horoszkópod szerint az most nem célravezető.

 Bika

 Lehet, hogy a félénkség motivál, amikor ma érzelmeidet fejezed ki. Ez furcsa lehet egy Bika számára. Lesz, aki ma félreért, de ne foglalkozz ezzel. Horoszkópod azt mutatja, hogy ma kell kinyilvánítanod, amit érzel, vagy gondolsz. Ma ne bízd másokra a problémák megoldását. Magad cselekedj.

 Ikrek

  Lehet, hogy az Ikrek ma nem tudja, melyik irányba induljon. Múltbéli érzelmeid és emlékeid úgy érzed gúzsba kötnek. Néhány ismerősöd úgy érzi ma, megmondhatja, hogyan élj, hogyan gondolkodj. Horoszkópod azt mondja, ne hagyd nekik, hogy ők írják az életed forgatókönyvét.

  Rák

  Ma különböző irányba cikáznak a gondolataid, fantasztikus elképzelések járnak a fejedben, tele vagy ötlettel. A nehézség számodra most az, hogyan kommunikáld ezeket a környezeted felé. Horoszkópod szerint ma esély van arra, hogy valaki megfenyegessen. Légy óvatos és ne add fel. Harcolj és tisztelni fog környezeted.

  Oroszlán

  Ma filozófiai és politikai vitákba keveredhet az Oroszlán. Lehet, hogy annyira elfajul ez a vita, hogy szükséged lesz egy menekülési útvonalra. Ha úgy gondolod, módosíts témát, evezz nyugodtabb vizekre. Jobb nem belemenni olyan vitákba, amit úgysem nyerhetsz meg.

  Szűz

  Ma jó hangulatban telik a Szűz napja. Vigyázz, valaki minden lépésedet figyeli! Úgy érzed, magad, mint egy gyerek az osztályban, akit a tanár figyel. Ma óvakodj az önelégült barátoktól és az önjelölt tanácsadóktól is

   Mérleg

   Lehet, hogy az az érzésed, hogy a kemény munka ellenére valami még mindig hiányzik, kedves Mérleg. Még hosszú út áll előtted, függetlenül az eddig elért céloktól. Egy kedves pillanat egy kedves emberrel, viszont sokkal közelebb van, mint gondolnád. Ne felejtsd el észrevenni azt sem, aki talán épp az orrod előtt van.

   Skorpió

   A Skorpiónak ez ma a szabadság napja. Közel van az az idő, mikor megszabadulsz terheidtől. Egy személy? Munka? Elkötelezettség? Próbáld meg kitalálni, hogy mit akarsz, és mire van szükséged az életben ezután. Tegyél meg mindent ezért, de tedd fokozatosan.

   Nyilas

   Te vagy a folyadék, ami az edény alakját veszi fel. Alkalmazkodó típus vagy de előfordulhat, hogy ez valójában nagy frusztrációt okoz neked és környezetednek. Az emberek szeretik, ha valaki kezdeményez, ha követhetnek valakit. Próbálj meg a sarkadra állni, de ne veszítsd el jó tulajdonságaidat sem.

   Bak

   A Bak ma úgy érezheti magát, mint egy kiskutya, akit először engedtek ki az udvarra. Tele vagy energiával. Most bármire készen állsz, bármit elérhetsz a horoszkóp szerint. A szíved készen áll a repülésre, de valami, amit nem irányíthatsz, még gúzsba köt. Vágd el a kötelet!

   Vízöntő

   Különös feszültséget érezhetsz ma. Úgy tűnik, hogy bármi, amit mondasz vagy csinálsz, félresikerül. Ma ne legyenek túl magas elvárásaid. Néhány munkát engedd meg hogy más végezzen el helyetted, hidd el pontosan úgy fogják megcsinálni, ahogy te kéred.

   Halak

    Nehéz lesz ma fegyelmezned magad, mert gyermeki természeted játszani akar. Lazíts, és kövesd játékos, ösztönös természeted, ne tartson vissza a felelősségérzet. Tegyél meg mindent belső békéd és harmóniád érdekében.


 

 

.