A Vízöntő ma megkötheti az évszázad üzletét - napi horoszkóp 2017. június 7.

Cikkünk végén: Politikusok csillagjegye - Orbán, Botka, Vona, Szél, Fekete-Győr és mások

2017.06.07. 07:35

Ezt ígérik a csillagok szerdára.

Kos 03.21 - 04.20.

A mai nap a nagy változások előszelét hozza el az életébe. Hogy mit, az persze nagyban múlik a hozzáállásán is. Ha túlságosan bemerevedett, és nehezen tűri, hogy másként legyenek a dolgok, mint azt eltervezte, akkor jobban fog fájni. Sajnos a Szaturnusz most merevvé teszi, de a jegyében járó Uránusz igyekszik lazítani a merevségén. Hagyja, hogy az események árja kicsit magával sodorják önt!

Bika 04.21 - 05.20.

Ha mindenki más nehézségekkel küzd is, önnek egy gyönyörű nap lehet a mai. Talán azért is, mert a jegyében járó Vénusz és az Uránusz kapcsolódása miatt valójában ön igazán élvezi azt, ami másoknak baj forrása: a változásokat. Sőt, szinte provokálja a sorsát, hogy így legyen. Így akar szabadulni az önnek súlyos kötöttségektől. Ma sem esik nehezére a sodródás. Ne bánja: önnek éppen ebben van az ereje.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Egy régi barátjával találkozhat a mai napon. A barátkozás sajnos rossz emlékeket kavarhat fel az ön lelkében. Azonban ez ne gátolja meg abban, hogy élvezze a napját. Vannak még, akik szeretik önt, s akikre biztosan számíthat. És ha már összehozta a sors ezzel az emberrel, akivel talán rossz viszonyba került valaha, akkor ezt tekintse rögtön jó alkalomnak arra, hogy változtasson ezen a viszonyon.

Rák 06.22 - 07.22.

A jegyében járó Marsnak is köszönheti, hogy ma igazán elemében lehet. Ma még azt sem bánja, hogy az utóbbi időben túlterhelték. A probléma megoldás már szinte a természetévé, lételemévé lett. Ha lenne egy csendes nap, kedves Skorpió, mivel is ütné el az idejét? Alighanem a nyugdíjasok és a szabadságukat töltők lehetnek most a legnagyobb bajban. Nekik valamilyen sport, sőt extrém sport lehet igazán a kedvükre.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Még a büszke Oroszlánoknak is szüksége lehet néha arra, hogy elfogadják a baráti segítséget. Ön is forduljon egy jó barátjához, ha gondjait képtelen egyedül megoldani. Biztosan akad köztük egy, aki segítségére lehet. Azért az igaz, hogy hasonló a hasonlóban talál igaz barátra: ön is abban bízhat, aki önhöz hasonlóan büszke és zárkózott is egyben. Fontos, hogy a titkait biztonságban tudja.

Szűz 08.24 - 09.22.

Az anyagiak házában járó Jupiter még mindig kettős csillaghatásnak van kitéve. A pénzügyei lassanként jó irányt vesznek ugyan, de azért ne feledkezzen meg azonban a tartozásairól sem! Ha látszólag nem is érdekli, valahol a gyomra mélyén érzi a kötelezettségek súlyát. Most jó alkalma adódhat a törlesztésre, használja ki! A Jupiter és a Neptunusz kedvezőtlen fényszöge csalást jelezhet. Jogos a kételkedés.

Mérleg 09.23 - 10.23.

A jegyében járó Jupiternek hála, a munka területén új vizekre evezhet. Különösen így van ez, ha a munkájával, vagy az eredményességgel elégedetlennek érzi magát. Nem feltétlenül jelent ez azonban munkahelyi váltást. De azt mindenképp, hogy valamilyen új kihívás elé állítja a sorsa. Ne féljen: örömét fogja lelni benne. És ez az anyagiakra is vonatkozik. A több, jobb munka több pénzzel jár.

Skorpió 10.24 - 11.22.

A Hold ma az ön jegyében jár: eddig is lelkesen dolgozott, a mai napon azonban a munkálkodásra való lelkesedése valósággal túlfűtött lehet. Vigyázzon, nehogy megbántsa a kevésbé odaadó kollégáit! Nem mindenki akar szombaton dolgozni! Bár kétségtelenül ön viszi az oroszlánrészt, azért még szüksége van a segítségükre! Egyedül ön csak amolyan fogatlan oroszlán lenne. Törődjön a maga dolgával!

Nyilas 11.23 - 12.21.

Ön ma alighanem már megint egyfajta kisebb lelki válságon megy keresztül. Sajnos, minden szemérmessége ellenére sem tudja ezt eltitkolni a kedvese elől. De minek is titkolná? Ha igazán számítani akar rá, akkor a nehézségekbe is be kell őt vonnia. Annál is inkább, mivel a megoldás kulcsa is valószínűleg nála lehet. A szerelemi bajára mindenképpen. Tudja jól, hogy kutyaharapást ebszőrivel kell gyógyítani.

Bak 12.22 - 01.20.

Néha túlzásba viszi a kritikát, a mai napon meg éppen az önkritikát. Ne kételkedjen magában! Ha kicsit lazábban fogja fel a dolgokat, sokkal több teremtő erőt találhat önmagában! A tehetségét önmagában is fel kell ismernie, és el kell fogadnia. Talán nem olyan átlagos dolgokban van otthon, mint amit elvárnak öntől. Ez esetben keresse a kihívásokat! Ne rettegjen, legyen bátrabb a kibontakozásban!

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Ma lehetősége adódhat arra, hogy megkösse az évszázad üzletét. Ne menjen el csukott szemmel, füllel az adódó lehetőségek mellett! Igaz, ez az üzlet talán csak átmenetileg javít a körülményein. De azért azt is meg kell becsülni. És még az is lehet, hogy ha nem is mostanában, a távolabbi jövőben ismét emlékezni fog önre ez az üzlettársa. Keresse a kibontakozás lehetőségeit, de tartson be minden szabályt!

Halak 02.19 - 03.20.

A mai napon jobb, ha gyomorkímélő diétát folytat. Nemcsak a mértéktelen, vagy rossz minőségű ételek árthatnak azonban. A rossz kapcsolatok is megfekhetik a gyomrát. Legyen türelmesebb, és kerülje a rossz társaságot! Legalábbis az ebédjét ne költse el olyan emberek társaságában, akiket nem szeret, vagy akik hajlamosak folyton önbe belekötni. A zaklatottság már félig megbetegíti. Főleg, ha nem tud ellentmondani.

Forrás: blikk.hu


 

 

.