Heti horoszkóp 2017. június 18-24. – Egy új kezdet?

2017.06.18. 17:08

Mérleg heti horoszkóp

A csillagok azt mondják, a héten reflektorfényben érezheted majd magad. Itt az idő, hogy előbbre lépj és új feladatokkal bízzanak meg. Ha állást váltanál, ahhoz is most van a legjobb időpont. Figyeld a lehetőségeket, böngészd az álláshirdetéseket!

Skorpió heti horoszkóp

Ha nagyobb utazást tervezel, azt itt az ideje szervezni. Egy távoli barátot, vagy ismerőst is felkereshetsz és meg fogod látni, ő is hasonlóan gondolkodik, mint te. Ki tudja, a baráti beszélgetések még valami komolyabb dolgot is hozhatnak számodra.

Nyilas heti horoszkóp

Most készen állsz szembenézni az eddig halogatott problémákkal. Vezess naplót a megoldandó feladatokról és beszéld meg a gondokat másokkal. Ha konfliktusod van valakivel, állj elé és beszéljétek meg. Beszélgessetek a múltról és a kellemes emlékek visszahozzák a barátságot is.

Bak heti horoszkóp

Sokasodnak a figyelmeztető jelek? Most egy olyan időszakon mész át, ahol megváltozhat partnereddel a kapcsolatod. Vizsgáld meg, minden megfelelő-e neked és ha nem, frissíts! Lehet, hogy egy társkereső alkalmazás most meglepően jó partnerjelöltet sodor az utadba.

Vízöntő heti horoszkóp

Ha életmódot váltanál, most ideális elkezdened ezt. Ne csak fitnesszre, vagy egészséges táplálkozásra gondolj, figyelj oda a lelki egészségedre is! A mindennapi boldogság éppen olyan fontos. Most könnyebben találsz új barátokat, akikkel közösen hódolhatsz szenvedélyednek.

Halak heti horoszkóp

Pár hete már intenzív munkában vagy, most végre lazíthatsz kicsit. De ne csak feküdj és lustálkodj, szánj időt aktív kikapcsolódásra is! Mozogj, próbálj ki új ételeket, recepteket, találkozz olyanokkal akik inspirálnak majd! Az emberek észre fogják venni, hogy szinte kicseréltek és a jelenlegi kapcsolataid is elmélyülnek.

.