Heti horoszkóp 2017. június 26 - július 2. – Csontvázak a szekrényből?

2017.06.26. 10:08

Az Ikrek felfedezi a saját szekrényét, a Vízöntő kísértésbe esik. Heti horoszkóp.

Kos

A heted olyan lesz, mintha visszavonulnál egy kicsit a való élettől. Összpontosíts az otthoni dolgokra, vegyél elő egy jó könyvet, egyél egészséges ételeket, aludj többet a szokásosnál. Kényeztesd magad és tölts el minél több időt a szeretteiddel. Csak annyit érintkezz a való világgal, amennyit a szükségleteid megkívánnak. Az életerőd felduzzad a hét végére.

Bika

A héten félreértések tarkíthatják az emberi kapcsolataidat. Talán túl közel engedtél magadhoz pár embert és most úgy tűnik, hogy nem volt ez jó ötlet. Húzd meg ismét a határokat ezen emberek számára, különösen akkor, ha ezek az emberek kihasználtak téged. A közeli barátaid támogatnak majd és megértik a döntéseidet.

Ikrek

A héten kísértésekbe esel, kedves Ikrek. Lehet, hogy néhány antik tárgy, vagy pár ruhadarab tűnik pótolhatatlan kincsnek a szemedben. Légy óvatos, nem mindegyiket érdemes majd megvenned. Ez a hét viszont alkalmas lehet arra, hogy megválj néhány olyan értékedtől, mely már felesleges neked. Nézz körül otthonodban, egy készletkisöprés csökkenti a káoszt és jót tehet a pénztárcádnak is.

Rák

A héten engedjen a csábításnak és kényeztesd a tested, lelked. Kirándulj, utazz el, látogass meg egzotikus helyeket. Pihenj a homokban és élvezd a napsütést. A hét második fele visszazökkent majd a valóságba egy bizonyos személy miatt. Ha így történik, itt az ideje, hogy kiállj magadért és elmond neki, mit gondolsz.

Oroszlán

A héten a múlt emlékei törnek majd a felszínre. Most alkalmad lesz, hogy feltárd ezeket a már eltemetett érzéseket és helyre tedd a dolgokat saját magadban, különösen, ha ez az ügy egy jókora csontváz a szekrényedben. Az eltemetett érzések elvonják az energiát az jelen valóságtól, ne hagyd, hogy így legyen, kezdj el végre élni!

Szűz

A héten a barátok szinte csüggnek majd rajtad, olyannyira, hogy már úgy érzed, kihasználnak téged. Kezeld finoman, de határozottan a problémát, nehogy félreértések legyenek. Bár a barátok sok mindent megértenek, azért velük más bánásmódot alkalmazz, mint az ismeretlenek esetében. Húzd meg szilárdan a határokat és légy őszinte!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.