Ma a családi ügyek dominálnak majd - napi horoszkóp 2017. június 14.

2017.06.14. 06:04

Stressz oldásra is jó, ha az ember rendbe teszi maga körül a család ügyeit. Talán ma belefér egy bocsánatkérés, vagy egy vallomás is.

Kos

Érzelmeid kifejezésére ma jó alkalmat találsz. Horoszkópod ma valódi erőt biztosít kommunikációs képességeinek. Ragadd meg a lehetőséget és tegyél lépéseket az érzéseid kifejezésére, kezdeményezz beszélgetéseket partnereddel.  Ha problémáitok vannak, arra ma valószínűleg megoldást fogtok találni.

Bika

Mikor töltöttél el családoddal igazi minőségi időt - nem számítva a rendszeres feladatokat? A mai nap igazán megfelelő erre. Ha gyermeked van, játssz vele, vagy menjetek el egy parkba vagy kirándulni. Ha egyedül vagy, fontold meg szüleid vagy testvéreid meglátogatását. A kommunikáció ma igen hangsúlyos számodra.

Ikrek

Mennyire őrzöd a családod történetét, kedves Ikrek? Megvan még egy  régi  jegygyűrű, a kitüntetés, vagy emlékkönyv a múltból? Ha úgy érzed, nem őrzöd kellőképpen a családi hagyományokat, ma tegyél lépéseket ez irányba. Szerezz be és tárolj el emlékeket a szülőktől, nagyszülőktől, testvérektől. Ne feledkezz meg a saját történetedről sem. Egy nap boldoggá fognak tenni ezek az emlékek a horoszkópod szerint

Rák

Ma egy elkésett bocsánatkérés vár rád. Nem könnyű beismerni, ha tévedsz, de horoszkópod szerint ma lesz bátorságod megtenni, amit kell. Lehet, hogy kellemetlen lesz, de hidd el, sokkal jobban fogod érezni magad ettől. Még akkor is így lesz, ha a másik személy nem tudja majd, mit kezdjen a dologgal.

Oroszlán

 Nyugtalanok az álmaid mostanában, kedves Oroszlán. Ez a megoldatlan kérdéseket, a stresszt, mély vágyakat és elveszett emlékeket mutat. Vegyél elő egy álmoskönyvet, és merülj el a tudatalattid bugyraiba. Nézz utána, mi az, amit fel kell ismerned önmagaddal kapcsolatban.

Szűz

Ha az utóbbi időben fáradt vagy, kedves Szűz, azt a stressz okozhatja. Bölcs dolog lenne ma beszélgetni erről valakivel. Az aggodalom, a szorongás és a félelem hatalmas csapás a fizikai és érzelmi egészségre. Vezesd le a feszültségeket, keresd meg a leghatékonyabb módszereket, hogy megszabadulj a negatív energiáktól, és jobban érezd magad.

Mérleg

Ma jó nap van elmerülnöd gondolataidban és átadnod magad érzelmeidnek. Mondj szerelmednek kedves szavakat, ma a kommunikáció a szokásosnál is könnyebb lesz vele. A horoszkópod szerint neked általában ami a szíveden, az a szádon, másoknak viszont néha szüksége lehet a kedves szavaidra.

Skorpió

 A mai napod a jóakaratról és a szeretetről szól, kedves Skorpió. Ideje megmutatnod a környezetedben lévőknek, hogy törődsz velük és szereted őket. Használj üdvözlőkártyát, telefonhívást, levelet, virágot és öleléseket az érzelmeid kifejezésére. Lepd meg partneredet valami különlegessel. Ez fontos, hogy egyensúlyt tarts az életedben.

Nyilas

Ha egy probléma jön elő ma kedves Nyilas, keresd meg a legegyszerűbb megoldást. Nem minden probléma olyan bonyolult. Gyakran a legnyilvánvalóbb válasz a legjobb a kérdésre. Próbáld meg kikapcsolni az érzelmeidet olyan problémákkal kapcsolatban, amelyek számításokat és gondolkodást igényelnek. Elhomályosítják a látást, és megakadályozzák, hogy megértsd, mi van előtted.

Bak

Ma igazán jó nap van beleállni a dolgokba, kedves Bak. Nem mintha általában gondod lenne ezzel. Ma nyugodtan nézz szembe olyan helyzetekkel is, melyekkel kapcsolatban tétováztál, vagy megfélemlítve érezted magad. Ma nem lesz olyan körülmény, amit nem tudnál kezelni, mert az asztrális energia megnöveli a képességeidet.

Vízöntő

 Ha valaha is azt tapasztaltad, hogy nehézségeid vannak az érzelmeid kifejezésében a valódi érzéseik kifejtésében, akkor a mai nap örvendetes változás lesz számodra. Fontold meg, hogy most beszélgess hosszabban azzal, akivel megoldatlan problémáid vannak. Az erő és az önbizalom növelésével gyorsan és viszonylag fájdalommentesen képesek lesztek a problémák megoldására.

Halak

A kiváló kommunikációs képességed még erősebb lesz a mai energiával. Akár a kollégáddal, főnököddel, házastársaddal, barátoddal vagy rokonaiddal kapcsolatos problémáid vannak, megtalálod a szavakat, amelyek hatékonyan közvetítik gondolataidat és érzéseidet. Ne habozz megejteni ezeket a találkozókat.

.