Minden tele van konfliktusokkal - napi horoszkóp 2017. június 11.

2017.06.11. 08:13

A Szűz ma igen fontos állomáshoz érkezett és hatalmas erők mozognak a Rák körül is.

Kos

Az önbecsülésének erősnek kell lennie ezekben a napokban, ami segít abban, hogy minden nap egyre magabiztosabb legyen. A cselekvés ma is fontos lehet az életében, mivel egy a dolgok szélső perspektívájával rendelkező személy hirtelen képbe kerül. Az érzelmei ma hirtelen ingadozhatnak a spektrum egyik végétől a másikig. Mindent tegyen meg, a saját nyugalma érdekében.

Bika

Ma a napsugár ragyog a Bikára. A dolgok talán borúsakká váltak az utóbbi időben, ami megnehezíti Önt abban, hogy fenntartsa a pozitív gondolkodását. Ma olyan hírt kap, amely valószínűleg emlékeztetni fogja egy kedves időszakra. Mások fájdalmat is okozhatnak, de képesnek kell lennie arra, hogy átláthassa ezt, és értékelje a helyzet előnyeit.

Ikrek

Lehet, hogy most úgy érzi, hogy a választási lehetőségei korlátozottak, de szilárd elhatározással vigye végig a dolgokat. Előfordulhat, hogy meg kell várnia, amíg a por leülepszik, és újra jól látható az út. Ha úgy látja, nem megy, engedje el a helyzetet, mielőtt az még több súrlódást hozna.
 

Rák
 
 Jelenleg hatalmas erők mozognak a Rák körül. Használja ezeket az erőket! Vegye át a helyzet irányítását, ne hagyja, hogy valaki más tegye ezt. Látni fogja, hogy környezete most a szokásosnál könnyebben hajlik arra, hogy a dolgok az ön által kívánt irányba haladjanak.
 
Oroszlán
 
 Ha konfliktus alakul ki a világában, ne felejtse el, hogy senki más nem hibáztatható, csak ön. Összpontosítsa az energiát az egyetlen dolog felé. Ettől viszont elveszítheti a kontrollt az ön körül zajló események felett. Győződjön meg róla, hogy környezete minden tagja továbbra is csapatjátékosként működik, tartsa szemmel ezeket az embereket.
 

Szűz
 
 Az élet úgy tűnhet, mint egy nagy vonatút, ahol van saját fülke, amellyel igyekszik kényelmesen és rendesen tartani. Ez a vonat most igen fontos állomáshoz ért. Legyen nagyon óvatos, nehogy a vonat véletlenül ön nélkül induljon tovább!
 
Mérleg
 
Ma fontos leckét kell megtanulnia a Mérlegnek. Mindenben törekszik a tökéletességre, mégis az az érzése, hogy semmi sem teljes. Kevesebb terhet kellene cipelni. Az eddig végzett munka valószínűleg, így is sokkal jobb, mint amit a legtöbb ember valaha is elérhet. Le kell zárni a folyó ügyeket és tovább kell lépni.
 
Skorpió
 
Legyen óvatos, mert olyan erősen leköti a figyelmét a munkája, hogy nem veszi figyelembe a változó környezetet. A dolgok valószínűleg kicsit megváltoztak Ön körül. Lehet, hogy amit eddig derűsnek látott, hirtelen borússá válik. Tegye el a napszemüvegét és vegyen elő egy esernyőt! Fontos, hogy alkalmazkodjon egy esetleges váratlan változáshoz.
 
 Nyilas
 
Lehet, hogy hamarosan változások jönnek az életében, amelyek miatt ön nyugtalanul érezheti magát. Ezt a változást használja emlékeztetőnek, hogy semmi nincs kõbe vésve. Az élet bármikor produkálhat váratlan dolgokat. Mélyen belül, valószínűleg régebben érzi, hogy végül önnel is megtörténik.
 
 Bak
 
 Úgy érezi magát, mintha úton lenne, kaland az élet és ön feszegeti is a határokat. Sajnos úgy tűnik, hogy nem mindenki van elragadtatva a környezetében ettől. Lehet, hogy keményen megpróbálnak betartani Önnek, de ne szegje kedvét ez sem. Más emberek féltékenysége csak erősíti az Ön hihetetlen erejét és bátorságát.
 
 Vízöntő
 
 Van egy rendkívül érzékeny oldala a személyiségének, amely gyengéd és rendkívül kiszolgáltatott. Legyen óvatos néhány emberrel a környezetéből! Ha olyannak nyílik meg, aki nem jó szívvel tekint önre, könnyen bajba kerülhet. Mások talán nem is tudják, mennyire érzékeny ember ön. Mostanában kerülje az alkoholos italokat.
 
 Halak
 
Lehet, hogy éppen nehéz helyzetben vannak, a Halak, kritikus döntések előtt állnak. Az első helyes reakció talán az is lehet, hogy feltartott kézzel másra hagyja a döntést. De ha a nehezebb úton indul el, azt tapasztalja majd, hogy az sem annyira nehéz, mint aminek először látszott. Néha úgy tűnik, hogy mindenki másnak ugyanaz a célja mint önnek. 

.