Napi horoszkóp 2017. június 16. – A Ráknak ma kreatívnak kell lennie

2017.06.16. 05:00

A Kos ma a csábításban jeleskedik, az Oroszlán pedig új kihívások előtt áll. De a többieknek is érdekes napja lesz!

Kos

A cél ma az, hogy elvarázsold partnered. Kitűnő nap ez a szerelemre. Persze a csábítást sem szabad túlzásba vinned, kedves Kos! Vigyázz azonban, hogy mit csinálsz és hogyan csinálod!

Bika

Ma nagyszerű formában vagy! Mintha egy tündér varázspálcájával az elmúlt hetek összes nehézségét eltüntette volna. Élvezd a megkönnyebbült pillanatokat! Szerelmi életedben ma néhány izgalmas esemény következhet. Figyelj oda ezekre és élvezd ki őket!

Ikrek

Ma nem érzel félelmet, se kétséget, gyorsan és nyugodtan haladsz céljaid felé. Ez az érzés valószínűleg az elkötelezettséged következménye. Hamarosan megjutalmaznak kiváló teljesítményedért

Rák

Olyan pillanatok jönnek, mikor kreatívnak kell lenned, de ne aggódj, minden feltétel adott, hogy kibontakozzon tehetséged. Életed szerelme viszont lehet, hogy épp az orrod előtt van, így a romantikus történetek olvasása, vagy nézése helyett inkább nézz körül, nyisd ki jól a szemed!

Oroszlán

Lehet, hogy szakmai gondjaid támadnak ma, kedves Oroszlán. Egyre kevesebb motivációt érzel és ezt már mások is észrevették. Valami komolyabb feladatra lenne szükséged, mert a jelenlegi munkád már nem elégít ki.

Szűz

Úgy tűnik neked, hogy a környezetedben hazudnak neked, vagy elrejtenek valamit előled. De nem lehet, hogy te vagy az, aki elrejti az érzéseit mások elől? Nem olyan bonyolult dolog ez, ne félj kifejezni az érzéseidet!

Mérleg

Figyelj oda a pénztárcádra ma kedves Mérleg, mert ma erős késztetést érezhetsz arra, hogy haszontalan dolgokra verd el a pénzed. Fontold meg, hogy ma ne költsél semmit, vagy még inkább adj adományt a rászorulóknak, ha megteheted.

Skorpió

A mai nap nem jó alkalom a Skorpiónak szerződések aláírására, vagy vásárlásra. Ha már boltba kell menned, vásárolj valami ételt. Tartsd biztonságba ma a pénzed! Bármennyire is jó ajánlatnak hangzik, amivel megkeresnek, ne engedj a kísértésnek!

Nyilas

Ma azt kérhetik tőled, hogy vállalj nagyobb felelősséget, de óvatos legyél, kedves Nyilas! Távolságtartással kezeld a helyzetet és ne félj nemet mondani.

Bak

Kiváló előjelei vannak a mai napnak, kedves Bak! Visszaáll korábban megtépázott önbizalmad egy karizmatikus idegen feltűnésével. Vigyázz azonban, hogy ne menj túl messzire, várj, amíg eloszlanak a kezdeti fellángolás felhőcskéi.

Vízöntő

Ma nehezebben értenek meg az emberek téged, kedves Vízöntő. Mintha valami torzítaná a körülötted lévők felfogását. Néha azt fogod érezni, legszívesebben itt hagynál mindent és a világ másik felére utaznál.

Halak

Ma boldogságtól fogsz sugározni, kedves Halak. Az utóbbi hetek után ez valódi lelki felfrissülést hoz. Úgy tűnik, az elmúlt hetekben meghozott döntéseid helyesnek bizonyultak. Ha szerelmes vagy, akkor a partnereddel is jó időszakod következik. Sodródj, add át magad ennek!

.