Napi horoszkóp 2017. június 19. – Konfliktusok

2017.06.19. 07:00

Mérleg

Bár ma pihenést terveztél, mégis azon jár az eszed, aktívan kellene eltöltened az időt. Ha azon gondolkodsz, hogy ma takaríts, rakj rendet, vagy mosd le az ablakokat, ne tedd! Inkább szórakozz!

Skorpió

Ez a te napod, kedves Skorpió. Érzed magadban az erőt, mintha egész épületeket át tudnál ugrani. Ma kezdj bele olyan dolgokba is nyugodtan, amikbe eddig féltél belevágni. Ma minden sikerülni fog.

Nyilas

Ma egy kicsit szétszórt leszel, kedves Nyilas. Álló nap dolgozol, de estére úgy fogod érezni magad, mintha semmit sem haladtál volna. Azért nézz körül, nem lehet, hogy más feladatait is te végzed el? Csak a saját dolgoddal foglalkozz, akkor jobban fogsz haladni.

Bak

Ma korábbi döntéseid beigazolódnak, kedves Bak. Amit teszel, teljes összhangban van azzal, amit hiszel és mondasz, ezt senki sem vitathatja el. Ma senki sem kifogásolhat benned semmit.

 

Vízöntő

Ma érzelmi hullámvölgybe kerülhetsz, kedves Vízöntő. Úgy érzed, nem tisztelik az érzéseidet. Sokat dolgozol, de néha bizony lazítani is szoktál, amit mások szóvá tesznek. Ne törődj másokkal!

Halak

Egy fenyegető csata közeleg, de te ma páncélt viselsz. Konfliktusba keveredsz, de jól kezeled majd a helyzetet. Felkészült vagy és visszavered majd a támadásokat. Lehet, hogy a szokásosnál most agresszívebben kell majd viselkedned.

.