Napi horoszkóp 2017. június 23. – Tervek és döntések

2017.06.23. 07:00

A Rák jobb, ha nyugton marad, a Vízöntő ma dönthet sok mindenről.

Kos

A mai nap érzelmekben gazdag lesz számodra. Nyugodtan és kényelmesen élvezd ki minden percét, ne mulassz el megélni egyetlen pillanatot sem. Ez az érzés partnered felé is sugárzik majd.

Bika

Úgy érezheted ma, hogy falba ütköztél kedves Bika. Úgy érzed, visszafognak, elfojtanak, de makacsságod végül győzedelmeskedik majd. Jó megérzéseid vannak, melynek jótékony hatása lesz munkádra is.

Ikrek

Ma mosolyogj rá a világra, kedves Ikrek! Légy hálás a körülötted lévő embereknek és add át nekik a benned rejlő szeretetet! A mai nap új lehetőségeket is hozhat, készülj fel erre.

Rák

 A mai nap nem jó az improvizációra, ezért csakis olyasmibe fogj, amit biztonságosan el tudsz végezni. Főőz egy begyakorolt receptet, végezz rutinfeladatokat. Vagy, ha nem muszáj, ne csinálj semmit!

Oroszlán

Lehet, hogy ma páran az utadba állnak, kedves Oroszlán, de emiatt ne aggódj! Maradj pozitív, a jövő neked lesz kedvező. Próbáld meg megérteni a másik oldalt és tiszteletben tartani a véleményét.

Szűz

Ma semmi sem illik a helyére nálad, kedves Szűz és fogalmad sem lesz, miért. Ilyenkor a legjobb, ha egyet hátralépsz és csendben maradsz. Néhány kiigazításra lesz szükség és arra, hogy megértsd mások álláspontját is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.