Napi horoszkóp 2017. június 24. – Ma kalandok várnak

2017.06.24. 07:30

A Ráknak ma minden bejön, de a Baknak is pörgős napja lesz. Napi horoszkóp.

Kos

Kedves Kos, ne próbálj ma meggyőzni senkit, mert nem jársz majd sikerrel. Erre pár napot várnod kell. Az emberek körülötted ma nem lesznek jó hangulatban és nehezen fogadják el tőled az okosságokat. Hagyd őket egyedül.

Bika

Ma inspiratív leszel, kedves Bika. A napos oldalon érzed magad és oda a többiek is szívesen utánad mennek. Oszd meg ezt az érzést másokkal és ne gondolj a holnapra! 

Ikrek

Ha valami rosszul sül el, nyugodj le! Nem szabad türelmetlennek lenned. Ha elakadsz, pár napra hagyd az egészet és térj vissza később a témához. Egy barát most segíthet előre lépned.

Rák

Ma minden bejön a Ráknak, így te is akkor jársz a legjobban, ha kitöltesz egy lottót. Szinte minden az öledbe hull majd különösebb erőfeszítés nélkül, a dolgok maguktól működnek majd.

Oroszlán

Ha ma találkozol valakivel, ne terheld a saját gondjaiddal. Inkább adj lehetőséget, hogy ők öntsék ki neked a szívüket. Biztosan hálásak lesznek neked ezért. Ha valamilyen hosszabb utazást tervezel, ne késlekedj!

Szűz

Ma ne törődj a pénzzel, sem az érzelmi befektetéssel. Bármit is csinálsz, később tízszeresen térül majd meg. Menj ki a természetbe és élvezd a szabadságot, szabadítsd fel az elmédet. Ha kaland kínálkozik, ma ne mondj nemet!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.