Napi horoszkóp 2017. június 25. – Erőteljes érzelmek

2017.06.25. 07:00

A Skorpiónak most cselekednie kell, a Bak szenvedélyes nap elé néz. Napi horoszkóp.

Kos

Ma a nap minden intenzitása a tiéd, kedves Kos. Minden problémát meg fogsz oldani, ami eddig gondot okozhatott. Dolgozz az ötleteiden, ma sokat fogsz haladni. Az érzelmi életed is intenzív lesz ma, hallgass a megérzéseidre.

Bika

A napjaid harciasan telnek, kedves Bika, és sokan állhatnak az utadba, megzavarva a napi rutint. Makacs emberekkel akadhatsz össze, akik eltökéltek és nem hajlandóak meghátrálni. Eseménydús napod lesz.

Ikrek

Ma a rugalmasságod tesztelik, kedves Ikrek. Ha a körülmények némi hajlékonyságot követelnek tőled, ne állj ellen, lehet, hogy ez hozza meg a sikert! Bízz önmagadban, csak ez a fontos.

Rák

Nem mindenkinek világos, hogy te értük is dolgozol. Ne foglalkozz az értetlenekkel, fogadd el, hogy ez van és ne foglalkozz mások drámájával. Tartsd fenn az egyensúlyt, az most a te dolgod!

Oroszlán

Ma képes vagy jól kezelni az intenzív érzelmi energiákat is, kedves Oroszlán. Lehet, hogy ma feldühítesz embereket azzal, hogy nem tudnak az elevenedbe vágni. Vigyázz, mert ma valaki meg akarja fúrni a terveidet, megkérdőjelezi a módszereidet. De ne aggódj, végül ez a te javadra fog fordulni.

Szűz

Ma olyan erők dolgoznak, amelyek kihívást jelentenek a Szűz számára érzelmileg. Lehet, hogy tisztességtelen módon próbálnak veled bánni, de te könnyedén legyőzheted őket nyugalmaddal és rugalmas gondolkodásoddal.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.