Napi horoszkóp 2017. június 26. – Táguló perspektívák

2017.06.26. 07:00

A Szűz ma összetűzésbe keveredhet, a Nyilast kreatív energiák veszik körül. Napi horoszkóp.

Kos

Ma közlöd a véleményed néhány emberrel. Eddig csendben maradtál, meghúzódtál a háttérben, de most kiléphetsz az árnyékból és elmondhatod, amire jutottál. Nem biztos, hogy osztatlan sikert aratsz.

Bika

A dolgok ma nem alakulnak feltétlenül a kedved szerint, kedves Bika. Konfliktusok vannak a levegőben. Javíthat a helyzeten, ha megpróbálod egy kicsit a többiek szemszögéből nézni a dolgokat. Légy érzékeny és elfogadó.

Ikrek

Ma megtalálod a számításod, kedves Ikrek, de ügyelj a részletekre és győződj meg róla, hogy minden eshetőségre számítottál. Lehet, hogy még nem látod egészében a dolgokat? Tágítsd a perspektívád!

Rák

Ma törődj mások érzékenységével is, kedves Rák! Fogadd be azt, amit mások önmagukból adnak. Érdemes lehet elmenni egy koncertre, vagy egy kiállításra. Hasonló érdeklődésű érdekes embereket is megismerhetsz.

Oroszlán

Ma gondolj a régi barátokra és a velük eltöltött időre, kedves Oroszlán! Nyugodtan lehetsz most szentimentális. Ma a körülötted lévő emberekkel könnyebben megtalálod a harmóniát.

Szűz

Ma összetűzésbe is keveredhetsz a közösségeddel szemléletmódod miatt, kedves Szűz. Hallgasd meg mások véleményét, és ha kell, változtass hozzáállásodon.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.