Napi horoszkóp 2017. június 27. – A csapat ereje

2017.06.27. 07:00

A Szűz ma vezető szerepre tör, a Bika napja álmodozó hangulatban telik. Napi horoszkóp.

Kos

A megérzésed ma megbízhatóan működik majd, kedves Kos! Nagyon jó meglátásaid vannak és ezt oszd meg másokkal is! Ma jól jár veled a környezeted, mert tanácsaid hasznosak lesznek számukra. Már, ha megfogadják.

Bika

Ma álmodozó és vicces hangulatban leszel, kedves Bika. Bár vicceidet nem biztos, hogy mindenki értékelni fogja. Vedd észre, ha nem vevők ma rád és figyelj mások érzelmeire is!

Ikrek

Ma ügyelj a barátaidra, kedves Ikrek! Egyikük nehéz időszakon megy keresztül és extra támogatást és figyelmet igényel. Szervezz neki egy rögtönzött összejövetelt, hogy könnyíts rajta. A barátság nagy kincs, amit ápolni kell.

Rák

Ma a művészi oldalad erős, kedves Rák. A szíved és az agyad azon dolgozik, hogy valami nagyszerűt hozzanak létre. Használd kreativitásodat, hogy valami érdekeset hozz létre. Ne lustálkodj, használd az energiát, ami ma a rendelkezésedre áll! 

Oroszlán

Ma semmi sem kerülheti el a figyelmed, kedves Oroszlán. Elméd borotvaéles, érzékeid rendkívüliek. Olyan vagy, mint egy radarral felszerelt nyomozó, aki mindent megfigyel. A mai nap bármilyen tervedet játszi könnyedséggel megvalósítod.

Szűz

Ma minden meg van benned, hogy vezető szerepre törj, kedves Szűz. Lehet viszont, hogy a környezeted nem pontosan érti mit szeretnél. Lassíts és várd meg, hogy felzárkózzanak mögéd! Figyelj azért, mert nem mindenki őszinte veled! Dolgozik valami a felszín alatt, ami a figyelmedet igényli.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.