Napi horoszkóp 2017. június 28. – Váratlan események

2017.06.28. 07:30

A Halak jó hírt kap, az Ikrek akadályokba ütközik. Napi horoszkóp.

Kos

Ma igen gyors és váratlan események történhetnek veled, kedves Kos. Felkészültnek kell lenned erre és arra is, hogy környezetedben vannak megbízhatatlan emberek. Ha valamit ma meg kell tenned, azt jobb, ha magad végzed, és nem bízod másra.

Bika

Ma élvezetes napod lesz, kedves Bika. Add át magad az örömöknek és a vidámságnak! Mosolyogj! Te le vagy ötletekkel és új gondolatokkal, melyet most érdemes másokkal is megosztanod. Ma ügyelj arra, hogy öltözéked rendben legyen!

Ikrek

Ma akadályokba ütközhetsz, kedves Ikrek. Légy agresszív, de vigyázz, ne légy manipulatív! Adj szabad utat az ellenvéleménynek, tudd meg, mások mit akarnak. Ma váratlan események megváltoztathatják a terveid.

Rák

Ma szinte minden az öledbe hull, anélkül, hogy a kisujjad is mozgatnád érte. Szerencsés vagy, hogy ilyen kevés erőfeszítéssel sikert érsz el. Tedd meg amit régóta terveztél és ma nagy eséllyel sikerrel jársz!

Oroszlán

Ma a könnyedebb dolgokkal foglalkozz, kedves Oroszlán. Használd a napot egy kis relaxációra, tegyél hosszabb sétákat, menj el kerékpározni, vagy egy rövidebb utazásra! Ma váratlan események történhetnek, készülj a meglepetésre!

Szűz

Nehéz döntések előtt állsz, kedves Szűz. Most minden terved kész, de valami még nincs a helyén, így nem szabad elindulni.  Sőt, a nap folyamán váratlan események történhetnek és a legjobban eltervezett tervek is kútba eshetnek.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.