Havi horoszkóp 2017. július - Új lehetőségek mindenütt

2017.07.01. 17:33

Az Ikrek önbizalma most az egekben, a Bak pénzügyi félreértésekkel küzd. Havi horoszkóp.

Kos

Ebben a hónapban nagytakarítás, nagybevásárlás, esetleg egy költözés színesíti majd a programot. A család, a partnered és a barátok most nagyobb szeletet követelnek majd belőled, ami elvonja majd a figyelmed a munkától. Július 26-a fordulónap lesz és megtalálod a megfelelő utat.

Bika

Az utóbbi időben sok új ember jelent meg az életedben, ami várhatóan folytatódni fog. Távoli rokonok is előkerülhetnek. Mindenkit hallgass meg, de komoly kötelezettséget ne vállalj! A következő hetekben rossz szándékkal közeledhetnek feléd, ügyelj a szavaidra, nehogy óvatlanságod később felhasználják ellened. 

Ikrek

A júliusi Hold megnöveli az önbizalmad és ahogy a 8-i telihold közelít, egy sok pénzzel kecsegtető lehetőséget sodor eléd az élet. Lehet ez egy állásajánlat, vagy a vállalkozásodban bekövetkező pozitív változás, de a lényeg, hogy az irányítást te tartsd kézben. Július 23-a táján egy alkalmi ismerős segítheti a karriered, vagy pénzügyi helyzeted. 

Rák

A telihold nálad a szerelemre fókuszál most. Még ha egyedülálló vagy is, most a csillagok új lehetőséget sodornak eléd. Ha viszont úgy érzed, az időzítés nem helyes, vagy az illető átlép egy határt, határozottan mondj nemet! Pénzügyileg felemás lesz ez a hónap. Több kiadással jár majd, de később ezeknek megjön a bevételi hozadéka is.

Oroszlán

A telihold csalódottságot hoz, kedves Oroszlán. Vannak ötleteid, elképzeléseid, de azok az emberek, akikben megbízol, mintha nem értenének téged. Hallgass a saját megérzésedre és ne mások véleményére hagyatkozz! Július 23-án újholdkor sokan megtalálnak majd a problémájukkal. Hallgasd meg őket, ha a kéréseik nem terhelnek meg túlságosan.

Szűz

A telihold vibráló társasági életet hoz neked majd, a telefonod szinte állandóan csörög és élénk társadalmi életet élsz. Használd ki ezeket az összejöveteleket arra is, hogy potenciális munkalehetőségeket szerezz! Július 23-án nyugtalanná válsz majd, melyen úrrá lehetsz a barátok segítségével. A hónap végén érdemes lesz koncentrálnod a munkádra. Ez a figyelem nagy mértékben kifizetődik majd.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.